Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane nie płaczcie, cieszcie się :-D Razem możemy zdziałać bardzo wiele, zrozumieć niejedno stworzenie, wymienić się doświadczeniem i co najważniejsze odmieniać pieskie życie :-D

Posted

grażynat napisał(a):
Sylwuś jestem tu dla Ciebie ,jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwa , dziękuje Tobie za to . Cieszę się ,że Ciebie poznałam.
Romka Sylwia poznała Tosie i Antosie oraz Bojkę , pokazałam panienki Sylwi w sobotę w schronisku.

TO TY!:crazyeye::crazyeye:NARESZCIE!:multi:Bardzo się cieszę!:lol::lol:Wejdż proszę na inne nasze wątki masz dużo,dużo do powiedzenia o psiakach ze schroniska.

Posted

Romka napisał(a):
TO TY!:crazyeye::crazyeye:NARESZCIE!:multi:Bardzo się cieszę!:lol::lol:Wejdż proszę na inne nasze wątki masz dużo,dużo do powiedzenia o psiakach ze schroniska.

Sławna Grażynka na dogo :D :D :D wow!!! witamy !!! :)

Posted

Grażynka ja też się cieszę,że napisałaś jesteś wspaniałą osobą i każda informacja o naszych psiakach ze schroniska tak jak pisze Romka będzie bardzo ważna i ciekawa,bo przecież one wszystkie tak bardzo Cię kochają.Chciałam jeszcze napisać,że ok.20.30 widziałam jak Czarnulka chodziła po kojcu podeszła do siatki zjadła,a potem chciałam ją jeszcze podejrzeć i bym spadła ze skalniaka!!!dobrze,że niedaleko rósł krzaczek to się go złapałam i nie spadłam na d...e!!!!Tak to jest jak sie chce podglądać!!!

Posted

Wejdz na inne wątki napisz swoje spostrzeżenia i złóz propozycje co do dalszych poczynań w stosunku do niektórych psiaków.Wejdż na wątek Toli tam czeka Cię niespodzianka.

Posted

Drugi CUD na Szczudłowie!!!!!!!!!!!!przed chwilą, spokojnie troszkę dalej niż ostatnim razem podeszłam do boksów, Czarnulka wyszła z budki potem powoli się schowała i znów wyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak bardzo się cieszę nie mam słów aby to opisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dzisiaj byłam u Czarnulki dostała kropelki na kleszcze .
Czarnulka świetnie dogaduje się z Sywiaso , dochodzi na jej każde zawołanie , przechodzi obok nie robiąc kółek , tak jak to było kiedyś w schronisku.
Jest bardzo szczęśliwa trzyma ogon do góry , przewraca się na plecki i uśmiecha cały czas. Oczy już nie są jak złotówki , tylko cały czas wesołe. Biega po całym terenie pewnie .

Posted

Dianka czuje się tak pewnie,że nie wiem jak mam Wam to opisać.Mam w tej chwili 4 pieski i kiedy wchodzę ona pierwsza wylatuje z budki i zaczyna szczekać tak jak by informowała pozostałe"wychodzić z budek ciocia sylwia idzie"cały czas ogonkiem macha jak przechodzę, dobiega na krótko do siatki i do budki i znów do siatki prawie za każdym razem daje buzi mojej suni Fionce.Wyśle zdjęcia jak najszybciej.Pozdrowienia ze Szczudłowa od Czarnulki i Sylwii