sylwiaso Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Dziewczyny wyje jak wariatka!!!!!!!!!!!!!!to wszystko co się dzieje to dzięki WAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mamanabank Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Kochane nie płaczcie, cieszcie się :-D Razem możemy zdziałać bardzo wiele, zrozumieć niejedno stworzenie, wymienić się doświadczeniem i co najważniejsze odmieniać pieskie życie :-D Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 grażynat napisał(a):Sylwuś jestem tu dla Ciebie ,jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwa , dziękuje Tobie za to . Cieszę się ,że Ciebie poznałam. Romka Sylwia poznała Tosie i Antosie oraz Bojkę , pokazałam panienki Sylwi w sobotę w schronisku. TO TY!:crazyeye::crazyeye:NARESZCIE!:multi:Bardzo się cieszę!:lol::lol:Wejdż proszę na inne nasze wątki masz dużo,dużo do powiedzenia o psiakach ze schroniska. Quote
Andzike Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Romka napisał(a):TO TY!:crazyeye::crazyeye:NARESZCIE!:multi:Bardzo się cieszę!:lol::lol:Wejdż proszę na inne nasze wątki masz dużo,dużo do powiedzenia o psiakach ze schroniska. Sławna Grażynka na dogo :D :D :D wow!!! witamy !!! :) Quote
sylwiaso Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Grażynka ja też się cieszę,że napisałaś jesteś wspaniałą osobą i każda informacja o naszych psiakach ze schroniska tak jak pisze Romka będzie bardzo ważna i ciekawa,bo przecież one wszystkie tak bardzo Cię kochają.Chciałam jeszcze napisać,że ok.20.30 widziałam jak Czarnulka chodziła po kojcu podeszła do siatki zjadła,a potem chciałam ją jeszcze podejrzeć i bym spadła ze skalniaka!!!dobrze,że niedaleko rósł krzaczek to się go złapałam i nie spadłam na d...e!!!!Tak to jest jak sie chce podglądać!!! Quote
Figafiga Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Witaj Grażynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paula03 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Witamy na dogo ;) Fajnie, że pani się zalogowała :) A Czarnulka robi wielkie postępy!!! Quote
kajkoowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Witamy na dogomanii :) Czarnulko jeszcze troszkę! Taka mądra sunia z Ciebie i wiesz, ze możesz sylwiaso zaufać! Oby tak dalej! Quote
grażynat Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Też Was witam serdecznie , nie moge teraz pisać jestem w pracy wkradłam sie na moment na forum. Będę pisać na pewno , ale późnym wieczorem. Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Wejdz na inne wątki napisz swoje spostrzeżenia i złóz propozycje co do dalszych poczynań w stosunku do niektórych psiaków.Wejdż na wątek Toli tam czeka Cię niespodzianka. Quote
sylwiaso Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dianusia oddycha świeżym powietrzem podpatruję ją jak leży przy budce i zjada obiadek w ciągu dnia Czarnulka oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Figafiga Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Super, ze Dianka otwiera się na innych ludzi oprócz swojej ukochanej Grażynki ;-) Quote
sylwiaso Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Drugi CUD na Szczudłowie!!!!!!!!!!!!przed chwilą, spokojnie troszkę dalej niż ostatnim razem podeszłam do boksów, Czarnulka wyszła z budki potem powoli się schowała i znów wyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak bardzo się cieszę nie mam słów aby to opisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
grażynat Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dzisiaj byłam u Czarnulki dostała kropelki na kleszcze . Czarnulka świetnie dogaduje się z Sywiaso , dochodzi na jej każde zawołanie , przechodzi obok nie robiąc kółek , tak jak to było kiedyś w schronisku. Jest bardzo szczęśliwa trzyma ogon do góry , przewraca się na plecki i uśmiecha cały czas. Oczy już nie są jak złotówki , tylko cały czas wesołe. Biega po całym terenie pewnie . Quote
sylwiaso Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 tak mnie wita Dianka i słucha co do niej mówię.Kochana psinka!!! Quote
Andzike Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cudownie, że Dianka zaczyna odżywać poza schroniskiem :) :) :) Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Na tym ostatnim zdjęciu widać,ze jest spokojna.Ekstra! Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Co tam u Dianki,jakieś zdjęcia z dalszymi postępami.Strasznie jesteśmy ciekawe. Quote
sylwiaso Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dianka czuje się tak pewnie,że nie wiem jak mam Wam to opisać.Mam w tej chwili 4 pieski i kiedy wchodzę ona pierwsza wylatuje z budki i zaczyna szczekać tak jak by informowała pozostałe"wychodzić z budek ciocia sylwia idzie"cały czas ogonkiem macha jak przechodzę, dobiega na krótko do siatki i do budki i znów do siatki prawie za każdym razem daje buzi mojej suni Fionce.Wyśle zdjęcia jak najszybciej.Pozdrowienia ze Szczudłowa od Czarnulki i Sylwii Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja też bardzo się cieszę,odżywa poza schroniskiem. Quote
Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Bardzo szczęśliwa!Cieszę się ,ze tak odżyła,cudnie! Quote
Recommended Posts