Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to świetnie, przy okazji wiadomo, że Dianka dogaduje się z innymi psiakami, w tym z suczkami i dobrze się socjalizuje, bo wcześniej na spacerze na widok psa, natychmiast robiła odwrót, pamiętacie?

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZiewczyny to nie wszystko podobno Dianka i jej nowa towarzyszka mają w boksie...towarzysza!No i co Wy na to?Suczki obydwie wyszły z budy,obwąchały intruza i weszły "nazad" do budy!Znaczy się zaakceptowały intruza!Nastepny krok uczniony przez Diankę!

Posted

Oj ucieszyłam się za szybko!Mała była przerażona dużą ilościa psiaków w schronisku(2 suczki "zewnętrzne")i dużą ilościa ludzi!Kiedy próbowałam ja pogłaskać a obok była moja Romcia!Dianka schowała się pod mój samochodi nie chciala wyjśc!Nie chciala tez wrócić do boksu,ze strachu,usiadła pod ścianą i nie chciala się ruszyć!Biedna mała jak ona musi być przerażona!:-(:-(

Posted

A dodatkowa wiadomość Dianka i jej towarzyszka nie maja juz w boksie towarzysza!Piesek zazdrosny o względy Grazynki zaczął podgryzać swoje sąsiadki!Ciąnął je za uszy!

Posted

Oczywiście do boksu obok!Ale trudno mu sie dziwić ,ze byl taki niegrzeczny!To psiak ktory byl zawsze z ludzmi a teraz za kratmi ,więc robi wszystko,zeby zaistnieć!

Posted

A Dianka ma koleżanke od serca!Jak mi opowiadała Grazynka suczka ,która siedzi razem z Dianka w boksie i jest jeszcze bardziej przestraszona niż nasza Czarnulka polubiła Diankę razem bawia sie na wybiegu,tarzaly sie w sniegu,przewracaly w czasie zabawy!Dianka nie jest samotna ale jest z suczka ,ktora nie pokaże jej jak wyjsc ze skorupy!GRAŻYNKA ZADANIE MASZ ARCYTRUDNE!

Posted

Tak to jest Grazynka,która boi sie o małą i szuka intensywnie domu dla niej,bo niestety nie moze wziąc jej do siebie!Małą jest bardzo przerazona ,ostatnio z tego lęku chciała wejsć pod moj samochód!A dzis na kazde szalone biegi i skoki Niko,kładła sie natychmiast na ziemi!

Posted

Psinko jakie ty masz smutne oczy co ty masz w swoim serduszku?:shake:Dopiero na Twoich zdjęciach PsiAniołku widać jak bardzo jest smutna!:shake:Antos probował szpanować jak to Antoś ale powitanie wyszło całkiem fajnie!:lol: