mamanabank Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 no to świetnie, przy okazji wiadomo, że Dianka dogaduje się z innymi psiakami, w tym z suczkami i dobrze się socjalizuje, bo wcześniej na spacerze na widok psa, natychmiast robiła odwrót, pamiętacie? Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 No wlasnie okazuje sie,że to Dianka jest ta odważniejsza! Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 DZiewczyny to nie wszystko podobno Dianka i jej nowa towarzyszka mają w boksie...towarzysza!No i co Wy na to?Suczki obydwie wyszły z budy,obwąchały intruza i weszły "nazad" do budy!Znaczy się zaakceptowały intruza!Nastepny krok uczniony przez Diankę! Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Oj ucieszyłam się za szybko!Mała była przerażona dużą ilościa psiaków w schronisku(2 suczki "zewnętrzne")i dużą ilościa ludzi!Kiedy próbowałam ja pogłaskać a obok była moja Romcia!Dianka schowała się pod mój samochodi nie chciala wyjśc!Nie chciala tez wrócić do boksu,ze strachu,usiadła pod ścianą i nie chciala się ruszyć!Biedna mała jak ona musi być przerażona!:-(:-( Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A dodatkowa wiadomość Dianka i jej towarzyszka nie maja juz w boksie towarzysza!Piesek zazdrosny o względy Grazynki zaczął podgryzać swoje sąsiadki!Ciąnął je za uszy! Quote
mamanabank Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 i został przeniesiony do boksu obok Quote
Romka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Oczywiście do boksu obok!Ale trudno mu sie dziwić ,ze byl taki niegrzeczny!To psiak ktory byl zawsze z ludzmi a teraz za kratmi ,więc robi wszystko,zeby zaistnieć! Quote
Figafiga Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Diana bardzo boi się człowieka wie dobrze, że samo zło ją z jego strony czeka ale powoli dzięki Grażynce oswaja się powoli i spaceruje na długiej lince Quote
Romka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 jak znam Grazynke to Dianka miała dziś ekstra wigilie w schronisku! Quote
Romka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Grazynka nie dzwoni!Moze jutro dowiem sie co Dianka miała na stole wigilijnym! Quote
mamanabank Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Diana potrzebuje człowieka o wielkim sercu! Quote
Romka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A Dianka ma koleżanke od serca!Jak mi opowiadała Grazynka suczka ,która siedzi razem z Dianka w boksie i jest jeszcze bardziej przestraszona niż nasza Czarnulka polubiła Diankę razem bawia sie na wybiegu,tarzaly sie w sniegu,przewracaly w czasie zabawy!Dianka nie jest samotna ale jest z suczka ,ktora nie pokaże jej jak wyjsc ze skorupy!GRAŻYNKA ZADANIE MASZ ARCYTRUDNE! Quote
Romka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dianka co Ty jeszcze robisz w schronisku? Quote
Figafiga Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 jak nie!!pamietamy!!!Diana socjalizuj się szybki i znajdź domek oraz kochającego ludzia Quote
mamanabank Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 a my razem z nią, ta sunia tak wiele przeszła... Quote
kajkoowa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tak, po takich wydarzeniach potrzebuje strasznie dużo miłości, a właściciel musi po prostu dać jej czas. Quote
perdusia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Widziałam Diankę ale nie gaskałam bo ona się boi ludzi, biedactwo, ma takie smutne oczka, i rzeczywiście ona już sobie wybrała włascicielkę- przyjaciółkę. Quote
Romka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tak to jest Grazynka,która boi sie o małą i szuka intensywnie domu dla niej,bo niestety nie moze wziąc jej do siebie!Małą jest bardzo przerazona ,ostatnio z tego lęku chciała wejsć pod moj samochód!A dzis na kazde szalone biegi i skoki Niko,kładła sie natychmiast na ziemi! Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Grażynka to anioł dla Dianki, to jej opoka w tym strasznym świecie wystraszonego psa Quote
Figafiga Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 zdjęcia Dianki - odzyskuje wiarę w człowieka, w psy też...z Antośkiem się leciutko i nieśmiało przywitała, a na spacerek z Grażynką i zMIśką wyszła Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Psinko jakie ty masz smutne oczy co ty masz w swoim serduszku?:shake:Dopiero na Twoich zdjęciach PsiAniołku widać jak bardzo jest smutna!:shake:Antos probował szpanować jak to Antoś ale powitanie wyszło całkiem fajnie!:lol: Quote
Romka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dianka bardzo,bardzo smutne czarne psiatko! Quote
Recommended Posts