mercy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Witajcie! pare dni temu dowiedziałam sie od znajomej,ze jej kuzynka zachorowała i chce "zlikwidować" swoją 5 letnią sunie Atmę :angryy: zaczeła opowiadac,ze wpadła w depresje itpitd na koniec powiedziała,ze dziecko Atmy chcą sobie zostawić!!! :angryy: Atma jest koloru złotego mam fotke na tel,ale kabel gdzieś mi wcięło sunia podobno nie lubi kobiet-ale z opisu właścicielki wcale sie jej nie dziwię! po rozmowach zgodziła się,ze sunie zaszczepi ale nie bedzie jej dłuzej trzymała niz 2 tyg Prosze pomóżcie!!!Nie możemy tak jej zostawić! jest moze jakaś fundacja zajmująca się spanielami? Quote
Asia & Ginger Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 mercy napisał(a):Witajcie! pare dni temu dowiedziałam sie od znajomej,ze jej kuzynka zachorowała i chce "zlikwidować" swoją 5 letnią sunie Atmę :angryy: zaczeła opowiadac,ze wpadła w depresje itpitd na koniec powiedziała,ze dziecko Atmy chcą sobie zostawić!!! :angryy: Atma jest koloru złotego mam fotke na tel,ale kabel gdzieś mi wcięło sunia podobno nie lubi kobiet-ale z opisu właścicielki wcale sie jej nie dziwię! po rozmowach zgodziła się,ze sunie zaszczepi ale nie bedzie jej dłuzej trzymała niz 2 tyg Prosze pomóżcie!!!Nie możemy tak jej zostawić! jest moze jakaś fundacja zajmująca się spanielami? Niestety nie ma takiej fundacji. Wklej proszę fotkę suni, dowiedz się o niej jak najwięcej, żeby można było porobić ogłoszenia. Wypytaj czy sunia jest agresywna do ludzi (co oznacza, że nie lubi kobiet? jest agresywna, czy boi się i ucieka?), jaki ma stosunek do małych dzieci, do innych psów, kotów, czy umie zostawać sama w domu (nie wyje, nie niszczy), itp. Quote
mercy Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 po Atmę przyjeżdżaja jutro wolontariusze z fundacji SOS z k-c bedzie u nich w hoteliku Quote
mercy Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Atma juz po sterylce i w nowym domku :) Quote
Asia & Ginger Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='mercy']Atma juz po sterylce i w nowym domku :)[/QUOTE] O kurczaki, ale szybko! Super! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts