mysza 1 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nie wiem, kojec to nie miejsce dla niego. Zaro pomyslow, czuje sie bezradna. :( Quote
wieso Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 nareszcie do was dotarlam, dwa razy mnie wyrzucilo i czekalam 3min na otwarcie tej strony, chyba sie potne,,,,czemu tak jest, czy to u mnie tylko bo do mnie daleko czy co ? Witaj Slepaczku jestes cudowny, przypominasz mi moja sunie ktora ma 13 lat i jest juz tez jak Ty..... Masz cos ze szpica, czy sie myle..... Dajcie troche zdjec jego.... Biedaczku gdybym mogla....eeh....trzymam mocno kciuki za Ciebie moj slodziaczku.... Quote
wieso Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 nareszcie do was dotarlam, dwa razy mnie wyrzucilo i czekalam 3min na otwarcie tej strony, chyba sie potne,,,,czemu tak jest, czy to u mnie tylko bo do mnie daleko czy co ? Witaj Slepaczku jestes cudowny, przypominasz mi moja sunie ktora ma 13 lat i jest juz tez jak Ty..... Masz cos ze szpica, czy sie myle..... Dajcie troche zdjec jego.... Biedaczku gdybym mogla....eeh....trzymam mocno kciuki za Ciebie moj slodziaczku.... znowu mnie wywalilo czort jakis czy co....:diabloti: Quote
wieso Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :evil_lol:Swieci panscy jestem dwa razy.... chyba jestem tez slepaczek.... Quote
urwisek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 W ramach przeprosin Dogo dało drugiego posta gratis :) U mnie też się strasznie "muli". Właź biedny Puszku do budy - w niej jest cieplej - bądź mądrzejszy od Pontona - w końcu jesteś starszy. Quote
urwisek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 A u Ciebie bido nikogo nie było od wczoraj :( Nic Ci nie wymyślę - chociaż bym pogłaskał ale też za daleko. A może jak on tam ma tak dużo siana/słomy to zakopać mu w tym jakieś pudło - żeby tylko taki "tunel" został? Nakierować, wsypać trochę "frolików", plastikową butelkę z ciepłą wodą - może "załapie"? Quote
Greven Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziękuję, że do nas zaglądasz. Robiłam już próbę z kartonem, ale nie chciał wejść. Kładł się obok. Może faktycznie wsadzę do środka termofor, może to go skusi. Zakopywać się w słomie nie chce. Przerzucił ją na jedną stronę, wygniótł sobie miejsce prawie na gołej ziemi i tam śpi, w rogu kojca. Od zewnątrz zabezpieczyłam ścianę kojca onduliną, to mniej mu wieje i deszcz w razie czego nie zacina, ale przecież ciągnie od gruntu... Nie mam pomysłu, jak go namówić na budę. Quote
urwisek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Oj - moje "słowotwórstwo" - wszystkie te granulowane karmy, m&m-sy, tiktaki itp. :) A kolorowe napoje - to "ptysie" mail Quote
Greven Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='tsu']były jakieś telefony w sprawie pieska?[/QUOTE] Nic, ani jednego. [quote name='urwisek'] mail[/QUOTE] ;) Jadwiga! Quote
mysza 1 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Nie ma jeszcze takiego zimna, skoro nie wchodzi do budy to nie jest mu tak zimno. Albo buda mu czymś zalatuje... Quote
mysza 1 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Dlaczego nie zaglądacie do Puszka????!!!!!!!! Quote
gusia0106 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja zaglądam. I myślę, myślę, myślę..... Quote
Greven Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ania, możesz poprawić pisownię 58 słowa w pierwszym poście? ;) Quote
A.R.S. Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Greven']Ania, możesz poprawić pisownię 58 słowa w pierwszym poście? ;) [/QUOTE] No masz! Do czego Ty mnie zmuszasz :mad: Siedzę i liczę.. Jaką pisownię?? Quote
urwisek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nie zapomnieli - zaglądają. Ty nie możesz więc my "patrzymy". Tylko nie bardzo mam co napisać. Chociaż? Skoro dla takiego młodego i zdrowego Won- stona "spadł z nieba" Człowiek z pomocą - to kto wie? Może i Tobie się trafi? Quote
wieso Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 dzien dobry Slepaczki, cos nie moge sie do ciebie "dokopac " ciagle mie wywala z forum albo mam cos takiego The server is too busy at the moment. Please try again later. Dogomania Forum Hmmmm, aledzisiaj jestem z toba i trzymam kciuki..... Quote
wieso Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 a jak zrobie blad, to nie moge poprawic albo babcia mikolajowa zaslania caly obraz.....:diabloti: Quote
urwisek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 A widzisz, że Cię widzą?! Od środy już ma być zima - brr - zrozum głąbie, że buda to nie jakaś pułapka !!! [quote name='wieso']... albo babcia mikolajowa zaslania caly obraz...[/QUOTE] Jeżeli korzystasz z IE - to pozostaje jedynie współczuć :( (czyt. wyrzuć to g...). Jeżeli z Mozilli to na "babcie" jest prosty sposób. Jednak sponsorzy Dogo raczej nie ucieszą się z reklamowania go - więc ew. na prv :) Quote
Greven Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ja próbowałam na Mozilli, ale dogo w ogóle nie wchodziło. Pozostałam przy IE. Połowa funkcji mi nie działa. To staje się męczące. Nie pamiętam, czy już o tym pisałam, ale jak po zmroku naszłam Ślepaczka z latarką (od "Innych"... już oni wiedzą, jak mocno świeci) i dałam mu po oczach, to reagował. Czyli widzi światło. Jeśli chodzi o słuch, to czasem mam wrażenie, że Puszek jest głuchy jak pień, a czasem, że słuch jednak działa mu lepiej, niż wzrok. Weron jest już na tyle ustabilizowany, że po weekendzie muszę wziąć się za Ślepaka. Pojedziemy do weterynarza... o ile będziemy mieć za co... i czym ;) Kto widział zdjęcia, ten wie, że może być problem ;) Piesek ma wielki apetyt, nie wiedziałam, że takie małe stworzenie może aż tyle zmieścić. Ostatnio trochę się otworzył, zaczął przeciągać, gdy byłam w kojcu. Quote
wieso Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 moj kochany urwisku, gdybym to ja wiedziala co Ty napisales: "Jeżeli korzystasz z IE - to pozostaje jedynie współczuć (czyt. wyrzuć to g...). Jeżeli z Mozilli to na "babcie" jest prosty sposób. Jednak sponsorzy Dogo raczej nie ucieszą się z reklamowania go - więc ew. na prv " i jeszcze do tego zrozumiala to bym sie babci mikolajowej pozbyla a tak to nici ona nadal jest..... och, Slepaczku to tak na wstepie, ty chyba troche sie czaisz i potrzeba troche czasu a sie napewno rozkrecisz..... nie boj sie, nic ci sie nie stanie zlego.....dobrze ze masz apetyt.... musze leciec , bo mam gosci...mieli dzisiaj wyjechac ale autko sie zepsulo, chociaz ma dopiero 6 mies..... Do jutra, pa... Quote
Recommended Posts