Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nareszcie do was dotarlam, dwa razy mnie wyrzucilo i czekalam 3min na otwarcie tej strony, chyba sie potne,,,,czemu tak jest, czy to u mnie tylko bo do mnie daleko czy co ?
Witaj Slepaczku jestes cudowny, przypominasz mi moja sunie ktora ma 13 lat i jest juz tez jak Ty.....
Masz cos ze szpica, czy sie myle.....
Dajcie troche zdjec jego....
Biedaczku gdybym mogla....eeh....trzymam mocno kciuki za Ciebie moj slodziaczku....

Posted

nareszcie do was dotarlam, dwa razy mnie wyrzucilo i czekalam 3min na otwarcie tej strony, chyba sie potne,,,,czemu tak jest, czy to u mnie tylko bo do mnie daleko czy co ?
Witaj Slepaczku jestes cudowny, przypominasz mi moja sunie ktora ma 13 lat i jest juz tez jak Ty.....
Masz cos ze szpica, czy sie myle.....
Dajcie troche zdjec jego....
Biedaczku gdybym mogla....eeh....trzymam mocno kciuki za Ciebie moj slodziaczku....
znowu mnie wywalilo czort jakis czy co....:diabloti:

Posted

W ramach przeprosin Dogo dało drugiego posta gratis :) U mnie też się strasznie "muli".

Właź biedny Puszku do budy - w niej jest cieplej - bądź mądrzejszy od Pontona - w końcu jesteś starszy.

Posted

A u Ciebie bido nikogo nie było od wczoraj :(
Nic Ci nie wymyślę - chociaż bym pogłaskał ale też za daleko.

A może jak on tam ma tak dużo siana/słomy to zakopać mu w tym jakieś pudło - żeby tylko taki "tunel" został? Nakierować, wsypać trochę "frolików", plastikową butelkę z ciepłą wodą - może "załapie"?

Posted

Dziękuję, że do nas zaglądasz.

Robiłam już próbę z kartonem, ale nie chciał wejść. Kładł się obok. Może faktycznie wsadzę do środka termofor, może to go skusi. Zakopywać się w słomie nie chce. Przerzucił ją na jedną stronę, wygniótł sobie miejsce prawie na gołej ziemi i tam śpi, w rogu kojca. Od zewnątrz zabezpieczyłam ścianę kojca onduliną, to mniej mu wieje i deszcz w razie czego nie zacina, ale przecież ciągnie od gruntu...

Nie mam pomysłu, jak go namówić na budę.

Posted

[quote name='Greven']Ania, możesz poprawić pisownię 58 słowa w pierwszym poście? ;)
[/QUOTE]

No masz! Do czego Ty mnie zmuszasz :mad: Siedzę i liczę..
Jaką pisownię??

Posted

Nie zapomnieli - zaglądają. Ty nie możesz więc my "patrzymy". Tylko nie bardzo mam co napisać. Chociaż? Skoro dla takiego młodego i zdrowego Won- stona "spadł z nieba" Człowiek z pomocą - to kto wie? Może i Tobie się trafi?

Posted

dzien dobry Slepaczki,
cos nie moge sie do ciebie "dokopac " ciagle mie wywala z forum albo mam cos takiego

The server is too busy at the moment. Please try again later.
Dogomania Forum
Hmmmm, aledzisiaj jestem z toba i trzymam kciuki.....

Posted

A widzisz, że Cię widzą?!
Od środy już ma być zima - brr - zrozum głąbie, że buda to nie jakaś pułapka !!!

[quote name='wieso']... albo babcia mikolajowa zaslania caly obraz...[/QUOTE]
Jeżeli korzystasz z IE - to pozostaje jedynie współczuć :( (czyt. wyrzuć to g...). Jeżeli z Mozilli to na "babcie" jest prosty sposób.
Jednak sponsorzy Dogo raczej nie ucieszą się z reklamowania go - więc ew. na prv :)

Posted

Ja próbowałam na Mozilli, ale dogo w ogóle nie wchodziło. Pozostałam przy IE.
Połowa funkcji mi nie działa. To staje się męczące.

Nie pamiętam, czy już o tym pisałam, ale jak po zmroku naszłam Ślepaczka z latarką (od "Innych"... już oni wiedzą, jak mocno świeci) i dałam mu po oczach, to reagował. Czyli widzi światło. Jeśli chodzi o słuch, to czasem mam wrażenie, że Puszek jest głuchy jak pień, a czasem, że słuch jednak działa mu lepiej, niż wzrok.

Weron jest już na tyle ustabilizowany, że po weekendzie muszę wziąć się za Ślepaka. Pojedziemy do weterynarza... o ile będziemy mieć za co... i czym ;) Kto widział zdjęcia, ten wie, że może być problem ;)

Piesek ma wielki apetyt, nie wiedziałam, że takie małe stworzenie może aż tyle zmieścić.
Ostatnio trochę się otworzył, zaczął przeciągać, gdy byłam w kojcu.

Posted

moj kochany urwisku,
gdybym to ja wiedziala co Ty napisales:
"Jeżeli korzystasz z IE - to pozostaje jedynie współczuć (czyt. wyrzuć to g...). Jeżeli z Mozilli to na "babcie" jest prosty sposób.
Jednak sponsorzy Dogo raczej nie ucieszą się z reklamowania go - więc ew. na prv "
i jeszcze do tego zrozumiala to bym sie babci mikolajowej pozbyla a tak to nici ona nadal jest.....

och, Slepaczku to tak na wstepie, ty chyba troche sie czaisz i potrzeba troche czasu a sie napewno rozkrecisz.....
nie boj sie, nic ci sie nie stanie zlego.....dobrze ze masz apetyt....
musze leciec , bo mam gosci...mieli dzisiaj wyjechac ale autko sie zepsulo, chociaz ma dopiero 6 mies.....
Do jutra, pa...