Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Badania sprawdż pod kątem cukrzycy. Ta franca w pierwszej kolejności załatwia wzrok i słuch u psa + wychudzenie. Jak u niego z piciem i siusianiem (czy duże ilości). Piszę o tym bo przez ostatnie 3 lata przerabiałam ten problem z moim psem. On nie wygląda na bardzo starego, ale jeśli ma problemy ze zdrowiem to się go poprostu pozbyli. Slepy pies całkiem dobrze sobie radzi jeśli człowiek mu choć trochę pomaga.

Posted

Ja się poważnie zastanawiam co począć z tym bidulkiem bez imienia.

Jako wlaściciel niewodomej suni ;) wiem, że najlepiej takie zwierzaki odnajdują się w stadzie z innymi, które na początku są przewodnikami. A ten może głownie w kojcu byc, bo nie ma już miejsca, do tego się boi wychodzić, bo wszystko obce i nowe, dramat.

Tak czy inaczej, szczerze powiem, że nie mam pojęcia co zrobić poza ogłoszeniami ale nie spodziewam się odzewu :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Boję się wziąć banerek, bo gubię się ile można mieć. Ostatnio mi punkt karny wlepili.

wiesz co.. skasowała mi się wtyczka w FF która pokazywała ile w sumie ma obrazek ale na moje oko ten mój wąski mozesz wkleić..Bio mój jest dużo większy od Twojego a był dość sporo mniejszy niż dozwolony...
najwyzej napisz do anashara niech ci sprawdzi czy jest OK????

Posted

mysza 1 napisał(a):
.. może zdarzy się cud,..

Prawdopodobieństwo jak w totolotku :( ale kto wie? Może prawo serii? Po jednym cudzie (trafieniu na Sandrę) - następny.

Posted

Asior napisał(a):
wiesz co.. skasowała mi się wtyczka w FF która pokazywała ile w sumie ma obrazek ale na moje oko ten mój wąski mozesz wkleić..Bio mój jest dużo większy od Twojego a był dość sporo mniejszy niż dozwolony...
najwyzej napisz do anashara niech ci sprawdzi czy jest OK????

Chyba 4 można, hm...

Jutro jeśli robota mnie nie przygniecie, porobię ogłoszenia...

Posted

mysza 1 napisał(a):

... Chyba 4 można, hm...

... porobię ogłoszenia...

1. sprawdź w regulaminie forum :):):)
2. a ja skorzystam, że przy okazji Supła po rejestrowałem się na kupie stron i powstawiam (jak będę miał co od Ciebie ściągnąć :))

Posted

mysza 1 napisał(a):
Chyba 4 można, hm...

nie ma ustalonej ilosci.... ma mieć max 500 pxl na długość... nie raz wejdzie 5-6 małych banerków a nie raz 3 duże...

Posted

Asior napisał(a):
nie ma ustalonej ilosci.... ma mieć max 500 pxl na długość... nie raz wejdzie 5-6 małych banerków a nie raz 3 duże...

Wiem, głupio napisalam.

Dobra, imie mu potrzebne do ogloszen. Sandra, napiszesz cos o nim? Kurde, co ja mam w ogloszeniach pisac?
Nie dzialaja mi polskie znaki do tego...

Posted

Podaj mysza nr aukcji lub tytuł to se zerkne, bo mam M i też nie działa link.

mysza 1 napisał(a):

Dalam mu imie Puszek, bo taki puchaty...

No włochacz z niego :evil_lol:
Dalej mieszka w kojcu??