Greven Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mysza 1']Zajrzyjcie do zdobyczy Andrusa http://www.dogomania.pl/threads/182949-Wielka-A-roda-A-miecie-do-rowu?p=14405979#post14405979 Ten to umie się obłowić, ha! Igiełko, dokładnie tak, jak piszesz ;) Quote
Igiełka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Już zaglądałam kolejny tam dramat. Na te besite co to zrobili to brak mi słów. Quote
Igiełka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Puszek biegnij ile sił w łapkach na samą górę. Quote
Greven Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jeszcze wyżej?? :lol: Nie wymagaj od Puszka sportów ekstremalnych, on swoje lata już ma :lol: Quote
Igiełka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Puszek jak tam odwiedził Was zajączek?:lol::loveu: Quote
A.R.S. Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 A no niestety zajączka nie było :shake: Zaczęłam intensywnie Puszka ogłaszać. Miał być u mnie na trochę, a się biedak zasiedział. W domu już mi wiercą dziurę, że mrozy się skończyły... ehhh... Odnowiłam allegro: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6069322 Jakby ktoś z Was słyszał, że ktoś szuka małego psiaka to proszę pamiętajcie o Puszku.. A może jakieś nowe zdjęcie?? Gimnastyka Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ania , jeśli się nie mylę, to wyczytałam dzisiaj, że u AlinyS jest wolne miejsce... nie wiem, czy to dobry pomysł ale miejsce ok 14 jeszcze było. Quote
A.R.S. Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Zapomniałam dodać, że odkąd zrobiło się ciepło Puszek nie chce siedzieć w domu. Ciągle szczeka żeby go wypuścić. Nawet parę nocy nie spałam, bo ciągle wrzeszczał i pod drzwiami stał :mad:... potem Wera do kompletu, ale jakoś to było/ jest ;) to trochę nie uchwycone, ale tak zasuwał, że aparat nie nadążył :razz: kita jak zawsze w górę Złapany na gorącym uczynku :evil_lol: Quote
A.R.S. Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Tu mnie szukał, jak tak długo węszy to kicha potem jak szalony :) Prawie jak na wystawie Języczek dla cioteczek Quote
A.R.S. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Widzisz biedaku, prawie nikt do ciebie nie zajrzał :-( Quote
donacja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ja zaglądam, ale nie piszę:oops: poprawię się ;) Quote
Cudak Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja też zaglądam i podziwiam zdjęcia:loveu: Puszkowi jest u Was dobrze, może zostanie na zawsze? ;) Zapraszam na mój bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/183283-Wielki-KSIAE-A-KOWY-bazar-dla-licealistA-w-i-nie-tylko-na-BEZDOMNE-KOTY-Kup-Teraz Quote
A.R.S. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Nie twierdzę, że ma źle, ale zawsze może mieć lepiej ;) Ja/ my przez większość dnia pracujemy. Jak resztę czasu podzielę na TZ, psy, kota, konie, dom to Puszek większość czasu spędza sam. A on lubi kontakt z człowiekiem. Jak przyjdę i go wymiziam, wydrapię to chodzi za mną potem krok w krok... jak pójdę na górę (on nie wchodzi po dużych schodach) to szczeka gdzie poszłam... No i obiecałam, że Puszek jest na trochę, aż mrozy miną... Quote
Greven Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ania, mówiłam Ci już, że zrobiłaś Puszkowi prześliczne zdjęcia? ;) Quote
magdola Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A.R.S. napisał(a): No i obiecałam, że Puszek jest na trochę, aż mrozy miną... ale nadal jest zimno ....:) Quote
Recommended Posts