magdola Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 aaaaaa..... no to mnie za dlugo nie bylo u Puszka:oops: Quote
A.R.S. Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Już jestem, jestem, bo zaraz tu te (nie)dobre cioteczki będą mi kazały zdjęcie z gazetą zrobić :) Puszek czuje się dobrze, czasami bardzo dobrze. Jak się wyśpi to lata, skacze i szczeka piorun jeden :loveu: Bardzo dobrze już się przystosował do życia u nas. Wie już gdzie co w domu stoi, a połowę podwórka, po której się porusza zna jak własną kieszeń. Wie gdzie są zaspy, ma swoje ulubione na które się wdrapuje i .... osikuje. Ja nie wiem co to będzie jak one mu na wiosnę stopnieją. :shake: Werę to totalnie olewa, za to nie znosi psa sąsiadów, dzielnie broni podwórka :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zatem jest szansa, że tymczas do wiosny potrwa ;) Trafiło się Puszkowi ;) Moja ślepeczka nie bardzo lubi taki śnieg, tzn do zabawy lubi ale gubi tropy, gorzej jej się poruszać wg mnie. :( Quote
Igiełka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wszyscy tu tęsknimy za Puszkiem- i stąd nie możemy doczekać się nowych wieści od Was. Mądry psiak już się przystosował. Znam to wybieranie sobie zasp- Rudzia najpierw się rozejrzy potem, któraś jej przypadnie do gustu to na nią wejdzie zacznie obwąchiwać przegarniać łapkami śnieg czasem się poślizgnie przewróci się na plecki i dziwi się co się stało że nagle przybrała taką pozycję...:evil_lol: A.R.S widzę że masz 3w1 stróża przyjaciela i obrońcę. Gratuluje.:lol: Quote
magdola Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A.R.S. napisał(a):Już jestem, jestem, bo zaraz tu te (nie)dobre cioteczki będą mi kazały zdjęcie z gazetą zrobić :) Puszek czuje się dobrze, czasami bardzo dobrze. Jak się wyśpi to lata, skacze i szczeka piorun jeden :loveu: Bardzo dobrze już się przystosował do życia u nas. Wie już gdzie co w domu stoi, a połowę podwórka, po której się porusza zna jak własną kieszeń. Wie gdzie są zaspy, ma swoje ulubione na które się wdrapuje i .... osikuje. Ja nie wiem co to będzie jak one mu na wiosnę stopnieją. :shake: Werę to totalnie olewa, za to nie znosi psa sąsiadów, dzielnie broni podwórka :evil_lol: w kazdym badz razie jak nie zobacze foty z gazeta to... hmmm... Quote
A.R.S. Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Igiełka napisał(a):Puszek jest wyjątkowym psiakiem. Pewnie, że tak! W końcu to mój tymczasowicz :loveu: Puszka też można oglądnąć, a co! [video=youtube;ZRoDH2yYxBo]http://www.youtube.com/watch?v=ZRoDH2yYxBo[/video] Quote
mysza 1 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No wiecie, ślepego, głuchego tak wodzić:evil_lol: Quote
Greven Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ale jak sobie upolował parę razy :evil_lol: Quote
Igiełka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zna się chłopak na rzeczy wie co dobre...:evil_lol: Quote
ollalaa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Witam serdecznie! bardzo ujęła mnie historia Puszka i On sam. Słodziaczek :-) Z braku czasu , nie przeczytałam dokładnie wszystkich postów, więc z góry przepraszam za pytanko, ale czy Puszek zostaje na stałe w domu, w którym teraz mieszka? Quote
fergilka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ollalaa napisał(a):Witam serdecznie! bardzo ujęła mnie historia Puszka i On sam. Słodziaczek :-) Z braku czasu , nie przeczytałam dokładnie wszystkich postów, więc z góry przepraszam za pytanko, ale czy Puszek zostaje na stałe w domu, w którym teraz mieszka? Z tego co wiem, dom w którym przebywa do dom tymczasowy, chyba, że tymczasowi opiekunowie się tak zakochali w Puszku, że go nie oddadzą :loveu: Quote
ollalaa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ja najchętniej bym go przygarnęła. Ale mam już 5 szczekusiów i pewnie by był problem z osowjeniem, poza tym nie wiem czy by mnie mężuś z domu nie wypędził jak bym jeszcze jedną biedę do domu przywłuczyła :roll: Quote
Greven Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Puszek jest w domu tymczasowym, w którym niestety nie może zostać na stałe. ollala, możesz napisać coś więcej o sobie? ;) Chociaż wydaje mi się, że pięć innych psów to już za duży tłum dla ślepego staruszka. Quote
ollalaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Greven napisał(a):Puszek jest w domu tymczasowym, w którym niestety nie może zostać na stałe. ollala, możesz napisać coś więcej o sobie? ;) Chociaż wydaje mi się, że pięć innych psów to już za duży tłum dla ślepego staruszka. A co buś chciała wiedzieć? Też mi sie wydaje, że 5 innych psów to by było dla niego tłocznie. Quote
tsu Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 biedny ślepy pies chce sobie spokojnie pożuć kość to go jeszcze znienacka śniegiem rzucają ;P a jakby zawału dostał? :P Quote
Greven Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ollalaa napisał(a):A co buś chciała wiedzieć? Bym chciała wiedzieć, jakie masz warunki dla psów, jakie doświadczenie, ile czasu dziennie możesz im wszystkim poświęcić i każdemu z osobna, czym karmisz, czy masz "zaprzyjaźnionego" weterynarza gdzieś w okolicy i jak chcesz rozwiązać problem męża niechętnego nowemu podopiecznemu. Quote
A.R.S. Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 tsu napisał(a):biedny ślepy pies chce sobie spokojnie pożuć kość to go jeszcze znienacka śniegiem rzucają ;P a jakby zawału dostał? :P Przecież to z drzewa spadło... :saint1: Quote
ollalaa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Greven zaraz wyślę Ci PW Ale ja nie deklaruję, że pieska zabiorę. Chyba źle się zrozumieliśmy. Quote
Greven Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Oczywiście, ja rozumiem. Zadaję tylko pytania kontrolne ;) Quote
ollalaa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kurcze nie chce mi się PW wysłać :angryy: Quote
Recommended Posts