Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem, jestem, bo zaraz tu te (nie)dobre cioteczki będą mi kazały zdjęcie z gazetą zrobić :)

Puszek czuje się dobrze, czasami bardzo dobrze. Jak się wyśpi to lata, skacze i szczeka piorun jeden :loveu:
Bardzo dobrze już się przystosował do życia u nas. Wie już gdzie co w domu stoi, a połowę podwórka, po której się porusza zna jak własną kieszeń. Wie gdzie są zaspy, ma swoje ulubione na które się wdrapuje i .... osikuje. Ja nie wiem co to będzie jak one mu na wiosnę stopnieją. :shake:
Werę to totalnie olewa, za to nie znosi psa sąsiadów, dzielnie broni podwórka :evil_lol:

Posted

Zatem jest szansa, że tymczas do wiosny potrwa ;)

Trafiło się Puszkowi ;)

Moja ślepeczka nie bardzo lubi taki śnieg, tzn do zabawy lubi ale gubi tropy, gorzej jej się poruszać wg mnie. :(

Posted

Wszyscy tu tęsknimy za Puszkiem- i stąd nie możemy doczekać się nowych wieści od Was. Mądry psiak już się przystosował. Znam to wybieranie sobie zasp- Rudzia najpierw się rozejrzy potem, któraś jej przypadnie do gustu to na nią wejdzie zacznie obwąchiwać przegarniać łapkami śnieg czasem się poślizgnie przewróci się na plecki i dziwi się co się stało że nagle przybrała taką pozycję...:evil_lol: A.R.S widzę że masz 3w1 stróża przyjaciela i obrońcę. Gratuluje.:lol:

Posted

A.R.S. napisał(a):
Już jestem, jestem, bo zaraz tu te (nie)dobre cioteczki będą mi kazały zdjęcie z gazetą zrobić :)

Puszek czuje się dobrze, czasami bardzo dobrze. Jak się wyśpi to lata, skacze i szczeka piorun jeden :loveu:
Bardzo dobrze już się przystosował do życia u nas. Wie już gdzie co w domu stoi, a połowę podwórka, po której się porusza zna jak własną kieszeń. Wie gdzie są zaspy, ma swoje ulubione na które się wdrapuje i .... osikuje. Ja nie wiem co to będzie jak one mu na wiosnę stopnieją. :shake:
Werę to totalnie olewa, za to nie znosi psa sąsiadów, dzielnie broni podwórka :evil_lol:

w kazdym badz razie jak nie zobacze foty z gazeta to... hmmm...

Posted

Igiełka napisał(a):
Puszek jest wyjątkowym psiakiem.

Pewnie, że tak! W końcu to mój tymczasowicz :loveu:

Puszka też można oglądnąć, a co!

[video=youtube;ZRoDH2yYxBo]http://www.youtube.com/watch?v=ZRoDH2yYxBo[/video]

Posted

Witam serdecznie!
bardzo ujęła mnie historia Puszka i On sam. Słodziaczek :-)
Z braku czasu , nie przeczytałam dokładnie wszystkich postów, więc z góry przepraszam za pytanko, ale czy Puszek zostaje na stałe w domu, w którym teraz mieszka?

Posted

ollalaa napisał(a):
Witam serdecznie!
bardzo ujęła mnie historia Puszka i On sam. Słodziaczek :-)
Z braku czasu , nie przeczytałam dokładnie wszystkich postów, więc z góry przepraszam za pytanko, ale czy Puszek zostaje na stałe w domu, w którym teraz mieszka?

Z tego co wiem, dom w którym przebywa do dom tymczasowy, chyba, że tymczasowi opiekunowie się tak zakochali w Puszku, że go nie oddadzą :loveu:

Posted

Ja najchętniej bym go przygarnęła. Ale mam już 5 szczekusiów i pewnie by był problem z osowjeniem, poza tym nie wiem czy by mnie mężuś z domu nie wypędził jak bym jeszcze jedną biedę do domu przywłuczyła :roll:

Posted

Puszek jest w domu tymczasowym, w którym niestety nie może zostać na stałe.

ollala, możesz napisać coś więcej o sobie? ;)
Chociaż wydaje mi się, że pięć innych psów to już za duży tłum dla ślepego staruszka.

Posted

Greven napisał(a):
Puszek jest w domu tymczasowym, w którym niestety nie może zostać na stałe.

ollala, możesz napisać coś więcej o sobie? ;)
Chociaż wydaje mi się, że pięć innych psów to już za duży tłum dla ślepego staruszka.

A co buś chciała wiedzieć?

Też mi sie wydaje, że 5 innych psów to by było dla niego tłocznie.

Posted

ollalaa napisał(a):
A co buś chciała wiedzieć?

Bym chciała wiedzieć, jakie masz warunki dla psów, jakie doświadczenie, ile czasu dziennie możesz im wszystkim poświęcić i każdemu z osobna, czym karmisz, czy masz "zaprzyjaźnionego" weterynarza gdzieś w okolicy i jak chcesz rozwiązać problem męża niechętnego nowemu podopiecznemu.

Posted

tsu napisał(a):
biedny ślepy pies chce sobie spokojnie pożuć kość to go jeszcze znienacka śniegiem rzucają ;P a jakby zawału dostał? :P

Przecież to z drzewa spadło... :saint1: