mysza 1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Zapraszam na bazarek książkowy http://www.dogomania.pl/threads/177381-Tanie-ksiAE-A-ki-na-chorego-Werona-do-18-01-21-00?p=13862581#post13862581 Quote
wieso Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 co sie dzieje ? jak tam ? PUSZKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!! Quote
Greven Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Rozmawiałam z Anią i Rafałem, twierdzą że dzisiaj Puszek był już ok - szczekał, żeby go wypuścić, wpadł w zaspę w ogrodzie i miał apetyt. Może miał jakiś przejściowy kryzys, może coś go "gniotło". Rafał zasugerował, że mógł być przejedzony i dlatego odmówił posiłku, spał i trawił ;) Kurier Szczeciński pojechał z nimi, zapomniałam go zabrać z auta, może więc jednak jakaś fotka...? :diabloti: Quote
A.R.S. Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Greven napisał(a):Rozmawiałam z Anią i Rafałem, twierdzą że dzisiaj Puszek był już ok - szczekał, żeby go wypuścić, wpadł w zaspę w ogrodzie i miał apetyt. Może miał jakiś przejściowy kryzys, może coś go "gniotło". Rafał zasugerował, że mógł być przejedzony i dlatego odmówił posiłku, spał i trawił ;) Tak, dziś już było dobrze. Jak przyjechaliśmy to przywitał nas tym swoim merdającym ogonem :) Przejedzony raczej nie, bo nie daję mu aż tak dużo jeść. Greven napisał(a): Kurier Szczeciński pojechał z nimi, zapomniałam go zabrać z auta, może więc jednak jakaś fotka...? :diabloti: Ta, MOŻE... Kurier pojechał i Royal pojechał :roll: Quote
Greven Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A.R.S. napisał(a):Kurier pojechał i Royal pojechał O nie! Rano i tak nic nie dostanie przed weterynarzem, ale co ja mu powiem po południu? Trudno, dostanie normalnego Royala, albo gotowane. Quote
Igiełka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dobrze że już wszystko w normie. Teraz dla Puszka żeby znalazł się kochający DS. Chociaż dobrze wiem że on jest szczęśliwy i bardzo zadbany już u A.R.S-osoby mającej ogromne serce dla zwierząt.;) Quote
Igiełka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Puszek teraz tylko DS do pełni szczęścia.Jednak już dostał ogromną szansę od losu.:lol: Quote
xmartix Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 wstawiam go na wątek adopcyjny MIkrusków (http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE?p=13875361#post13875361 ), jeżeli wazy do 6 kg uzupełnijcie mi info o nim: [FONT=Comic Sans MS]Płeć: Wiek:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci Stosunek do innych psów Stosunek do kotów: Dodatkowe informacje:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt: Wątek:[/FONT] Quote
wieso Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 dawno nie bylam bo przez te zaspy do robotki dreptam, co slychac ty pewnie wogole nie wychodzisz ,co?... Quote
Igiełka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Czy u Puszka też jest tak zimno jak u mnie? Quote
A.R.S. Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 U Puszka zimno jak jasna ch... Od paru dni śnieg już nie pada (ku mojej rozpaczy). Puszek wychodzi, nauczył się skubany, że jak chce wyjść to szczeka jak szalony- nie ma szans, żeby go nie wypuścić :lol: on bardzo lubi przebywać na dworze. Znowu żeśmy się sfilmowali :cool3: Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dawaj filmik, koniecznie, pięknie proszę :loveu: (tylko z gazetą, inaczej się nie liczy, mogłaś go przecież nakręcić poprzedniej zimy) Quote
A.R.S. Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Greven napisał(a):Dawaj filmik, koniecznie, pięknie proszę :loveu: (tylko z gazetą, inaczej się nie liczy, mogłaś go przecież nakręcić poprzedniej zimy) Się wgrywa. A gazety nie ma! Bo to jest filmik z tamtej zimy :diabloti: Ha! Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Podejrzewałam Cię o to. Ale wstaw i tak - lubię filmy archiwalne :lol: Quote
A.R.S. Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Jak tak obraz skacze ta ja tupię, bo Puszek na to reaguje. Reaguje też na cmokanie z bliskiej odległości, gwizdanie (choć na filmiku słychać jakbym świstała a nie gwizdała :roll:), a najlepiej na klaskanie, no ale kamerę trzymałam i ni było jak. [video=youtube;XXF94cMM53I]http://www.youtube.com/watch?v=XXF94cMM53I[/video] Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Taaa... Ten filmik to chyba sprzed 10 lat..... Tak wiekowy pies i takie skoki;) No no no... Quote
Igiełka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Oj nie poznaję ;)To naprawdę ten sam Puszek:lol: Super filmik Quote
Greven Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Oglądam ten filmik raz za razem i ciągle niezmiennie mnie cieszy :loveu: Mamy szczeniaka po foksterierze, ma 3 miesiące, prawie zamarzła w stodole. Znacie jakieś cioteczki od szorściaków? http://www.dogomania.pl/threads/177928-Suczka-3-mies-ZAMARZAA-A-W-STODOLE-Gdzie-matka-gdzie-rodzeA-stwo-SzorA-ciak-pilnie-DS?p=13912851#post13912851 Quote
tsu Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 widziałam wczoraj u Sandry ten filmik - psi dziadek, a taki radosny, miło patrzeć :) zachowuje się jak mój ;P Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A.R.S. napisał(a):Jak tak obraz skacze ta ja tupię, bo Puszek na to reaguje. Reaguje też na cmokanie z bliskiej odległości, gwizdanie (choć na filmiku słychać jakbym świstała a nie gwizdała :roll:), a najlepiej na klaskanie, no ale kamerę trzymałam i ni było jak. [video=youtube;XXF94cMM53I]http://www.youtube.com/watch?v=XXF94cMM53I[/video] Ale fajowy filmik a najfajniejszy bohater. Jak się budził śmiesznie :evil_lol: a potem jak mruczał, niesamowity. Uroczy jest:loveu:. A ślepki są super:loveu: Quote
Igiełka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ja oglądałam filmik wiele razy i ciągle robi na mnie duże wrażenie.Puszek jest wspaniały i taki pocieszny.Tak samo jak wyjątkowa jest osoba, która poświęciła mu swoją uwagę i miłość- to dzięki Niej i Wam Pusio tak rozkwita.:lol::evil_lol: Quote
Igiełka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ja oglądałam filmik wiele razy i ciągle robi na mnie duże wrażenie.Puszek jest wspaniały i taki pocieszny.Tak samo jak wyjątkowa jest osoba, która poświęciła mu swoją uwagę i miłość- to dzięki Niej i Wam Pusio tak rozkwita. Quote
Recommended Posts