Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Anią i Rafałem, twierdzą że dzisiaj Puszek był już ok - szczekał, żeby go wypuścić, wpadł w zaspę w ogrodzie i miał apetyt. Może miał jakiś przejściowy kryzys, może coś go "gniotło". Rafał zasugerował, że mógł być przejedzony i dlatego odmówił posiłku, spał i trawił ;)

Kurier Szczeciński pojechał z nimi, zapomniałam go zabrać z auta, może więc jednak jakaś fotka...? :diabloti:

Posted

Greven napisał(a):
Rozmawiałam z Anią i Rafałem, twierdzą że dzisiaj Puszek był już ok - szczekał, żeby go wypuścić, wpadł w zaspę w ogrodzie i miał apetyt. Może miał jakiś przejściowy kryzys, może coś go "gniotło". Rafał zasugerował, że mógł być przejedzony i dlatego odmówił posiłku, spał i trawił ;)

Tak, dziś już było dobrze. Jak przyjechaliśmy to przywitał nas tym swoim merdającym ogonem :)
Przejedzony raczej nie, bo nie daję mu aż tak dużo jeść.

Greven napisał(a):

Kurier Szczeciński pojechał z nimi, zapomniałam go zabrać z auta, może więc jednak jakaś fotka...? :diabloti:

Ta, MOŻE...
Kurier pojechał i Royal pojechał :roll:

Posted

A.R.S. napisał(a):
Kurier pojechał i Royal pojechał

O nie!
Rano i tak nic nie dostanie przed weterynarzem, ale co ja mu powiem po południu?

Trudno, dostanie normalnego Royala, albo gotowane.

Posted

Dobrze że już wszystko w normie. Teraz dla Puszka żeby znalazł się kochający DS. Chociaż dobrze wiem że on jest szczęśliwy i bardzo zadbany już u A.R.S-osoby mającej ogromne serce dla zwierząt.;)

Posted

wstawiam go na wątek adopcyjny MIkrusków (http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE?p=13875361#post13875361 ), jeżeli wazy do 6 kg
uzupełnijcie mi info o nim:
[FONT=Comic Sans MS]Płeć:

[FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci
Stosunek do innych psów
Stosunek do kotów:
Dodatkowe informacje:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kontakt:
Wątek:[/FONT]

Posted

U Puszka zimno jak jasna ch...
Od paru dni śnieg już nie pada (ku mojej rozpaczy).
Puszek wychodzi, nauczył się skubany, że jak chce wyjść to szczeka jak szalony- nie ma szans, żeby go nie wypuścić :lol: on bardzo lubi przebywać na dworze.

Znowu żeśmy się sfilmowali :cool3:

Posted

Greven napisał(a):
Dawaj filmik, koniecznie, pięknie proszę :loveu:

(tylko z gazetą, inaczej się nie liczy, mogłaś go przecież nakręcić poprzedniej zimy)

Się wgrywa. A gazety nie ma! Bo to jest filmik z tamtej zimy :diabloti: Ha!

Posted

Jak tak obraz skacze ta ja tupię, bo Puszek na to reaguje. Reaguje też na cmokanie z bliskiej odległości, gwizdanie (choć na filmiku słychać jakbym świstała a nie gwizdała :roll:), a najlepiej na klaskanie, no ale kamerę trzymałam i ni było jak.

[video=youtube;XXF94cMM53I]http://www.youtube.com/watch?v=XXF94cMM53I[/video]

Posted

A.R.S. napisał(a):
Jak tak obraz skacze ta ja tupię, bo Puszek na to reaguje. Reaguje też na cmokanie z bliskiej odległości, gwizdanie (choć na filmiku słychać jakbym świstała a nie gwizdała :roll:), a najlepiej na klaskanie, no ale kamerę trzymałam i ni było jak.

[video=youtube;XXF94cMM53I]http://www.youtube.com/watch?v=XXF94cMM53I[/video]

Ale fajowy filmik a najfajniejszy bohater.
Jak się budził śmiesznie :evil_lol: a potem jak mruczał, niesamowity. Uroczy jest:loveu:. A ślepki są super:loveu:

Posted

Ja oglądałam filmik wiele razy i ciągle robi na mnie duże wrażenie.Puszek jest wspaniały i taki pocieszny.Tak samo jak wyjątkowa jest osoba, która poświęciła mu swoją uwagę i miłość- to dzięki Niej i Wam Pusio tak rozkwita.:lol::evil_lol:

Posted

Ja oglądałam filmik wiele razy i ciągle robi na mnie duże wrażenie.Puszek jest wspaniały i taki pocieszny.Tak samo jak wyjątkowa jest osoba, która poświęciła mu swoją uwagę i miłość- to dzięki Niej i Wam Pusio tak rozkwita.