wieso Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a ja sobie dopiero dzisiaj spokojnie obejrzalam i moge powiedziec tylko BOSKI..... Quote
Greven Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Zobaczcie, jaki absurdalny wątek :lol: http://www.dogomania.pl/threads/176700-1000-Ras-psA-w Ania, lepiej się już czujesz? Nie wolno tak często chorować, no! Quote
Igiełka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ha ha niezły ktoś ma problem.Pora żeby z obłoków zszedł na ziemię.:evil_lol: Quote
urwisek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 W górę Puszek/Kłębuszek - rano będziesz pierwszy :) Nawet nie pytam jak się czuje - widzę :) Greven napisał(a):Zobaczcie, jaki absurdalny wątek :lol:.. Skąpiradło - tak późno cynk dała - zanim "doszedłem" to gość się już "ugotował" :( Na mój gust to ktoś sobie z nudów jaja robił i tyle. Konstrukcja zdań "ja chciałbym, ja mogę, ja.../ "fakty": mój wujek ma, mój kolega ma, mój... Wskazywały by na pi razy drzwi 12 lat. A który 12-to latek wysiedzi cały dzień przy kompie wypisując kocopały zamiast iść do "lineage-a"/"Warcraft-a" czy innego łupu cupu bum? Quote
A.R.S. Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Greven napisał(a): Ania, lepiej się już czujesz? Nie wolno tak często chorować, no! Dziękuję, już coraz lepiej (dziś nie mam jak na razie gorączki). Puszek też dobrze się czuje :) O 5:30 rano dziś szczekał, że na dwór chce :mad: Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A.R.S. napisał(a):Dziękuję, już coraz lepiej (dziś nie mam jak na razie gorączki). Puszek też dobrze się czuje :) O 5:30 rano dziś szczekał, że na dwór chce :mad: Śnieg mu się podoba, mam wrażenie, że wszystkie psy to lubią. Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nie mam gdzie wstawić, więc wstawię do Puszka, bo 1) autorem zdjęcia jest Ania 2) to TE pitbulle przez które nie mógł mieszkać z nami w dom(k)u. Prawda, że urocze?? Lubią śnieg, szaleją aż miło. A Puszka chyba ten śnieg odmłodził ;) Quote
A.R.S. Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 U nas szczególnie Wera UWIELBIA śnieg, z resztą czego ona nie uwielbia- ważne żeby się coś działo :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Boże, jeszcze tu te pitbulle, w dodatku w swetrach :evil_lol: padnę. Ale nie powiem, ślicznie brzuszek wystaje Łapce :loveu: Za to Wera cudna oczywiście:loveu:, a jaka zabawa:eviltong: Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mysza 1 napisał(a):Ale nie powiem, ślicznie brzuszek wystaje Łapce :loveu: Ty je rozpoznajesz? :crazyeye: Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wera w śniegu jest rewelacyjna, gratulacje dla fotografa ;) Justyna, JAK można ich NIE rozróżniać?! Brzuszki obie mają słodkie, do zacałowania :loveu: Quote
wieso Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cudak napisał(a):Ty je rozpoznajesz? :crazyeye: po sweterkach ja poznaje :evil_lol: Quote
wieso Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='A.R.S.']U nas szczególnie Wera UWIELBIA śnieg, z resztą czego ona nie uwielbia- ważne żeby się coś działo :evil_lol: superfotki, nie latwo jest zrobic zdjecie czarnemu psu na bialym sniegu i to jeszcze w ruchu :multi: Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Greven napisał(a):Justyna, JAK można ich NIE rozróżniać?! Na żywo łatwiej rozróżnić niż na zdjęciach ;) Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cudak napisał(a):Na żywo łatwiej rozróżnić niż na zdjęciach Jutro będziesz miała okazję wycałować oba łyse brzuszki i rednoski :loveu: Ale OFF się u Puszka zrobił, ho ho. Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Greven napisał(a):Jutro będziesz miała okazję wycałować oba łyse brzuszki i rednoski :loveu: Chyba obejdę się bez tego ;) Quote
Igiełka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Te pitbulle są urocze w ubrankach.:evil_lol: Wera też pięknie wyszła w zabawach na śniegu.;) Quote
urwisek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ciekawe gdzie znajdziesz następny Taki dom - dobranoc Puszku. Quote
wieso Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 urwisek napisał(a):Ciekawe gdzie znajdziesz następny Taki dom - dobranoc Puszku. nie strasz go urwisku na dobranoc bo bedzie mial straszne sny..... Dzien dobry Puszku i jak minela noc, ?.... Quote
wieso Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 a nie mowilam, urwisek po nocach straszy a teraz nawet wiem kogo.... Quote
Igiełka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Chociaż podrzucę uroczego Puszka Okruszka;) Quote
Greven Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Przy okazji sterylizacji Hieny, wzięłam wypis z karty Puszka. - oko lewe po zwichnięciu soczewki tylnym, pigmentacja rogówki, cechy niedociśnienia, zrosty tęczówkowe - oko prawe rogówka b.z., soczewka o cechach masywnej sklerotyzacji, brak cech zwichnięcia, cechy zmydlenia w ciele szklistym, brak reakcji źrenicznych, dno oka słabo widzialne, silna hyperrefleksja, prawdopodobna retinopatia - spojówki różowe - osłuchowo nad polem płuc bez zmian, nieznaczny szmer zastawkowy - brzuch miękki Quote
Igiełka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nie znam diagnoz naukowych ale oprócz wzroku to myśle że Puszek na swój wiek jest w dobrej kondycji. Chyba że się mylę? Greven widać ile serca wkładasz w to co robisz.;) Quote
Recommended Posts