Igiełka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Sierść na tyłku u Puszka tworzy pewnie artystyczny nieład. Przecież wiedzie że on jest wyjątkowy.:lol: Quote
Greven Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 No właśnie, Ania. Pozwól Puszkowi wyrazić siebie poprzez sierść na tyłku! Quote
Greven Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 No właśnie, Ania. Pozwól Puszkowi wyrazić siebie poprzez sierść na tyłku! Quote
A.R.S. Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Greven napisał(a):No właśnie, Ania. Pozwól Puszkowi wyrazić siebie poprzez sierść na tyłku! Starczy mu to, że pozwalam mu się wyrazić przez zapach oddechu :razz: Nakręciłam mu filmika... Quote
Greven Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 I teraz wstawisz, tak?? :D to od razu poproszę z pitbullami....... POPROSZĘ, RZĄDAM! Quote
A.R.S. Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Allleee to się długo wgrywa! Teraz ciekawe czy uda mi się to tutaj wstawić.. :hmmmm: Gotowi na obejrzenie mojego dzieła??? [video=youtube;Cda9G-W-RnY]http://www.youtube.com/watch?v=Cda9G-W-RnY[/video] Quote
Igiełka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Taaak Już siedzę wygodnie żeby obejrzeć.:evil_lol: Quote
Igiełka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A.R.S Jesteś Niesamowita. Dziękujemy za ten uroczy filmik. :loveu: Widzę na nim obraz radosnego, szczęśliwego cieszącego się z życia psiaka. Puszek zachowuje się jak młodzieniaszek nawet skacze. Pięknie bardzo mi się podoba. Widać więż jaka Was łączy jest ona napewno już silna.:multi: Quote
Greven Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ania, dziękuję!! Kto by powiedział, że to niewidomy pies?! Jak mu kita fajnie chodzi, jak skacze na Rafała... widać, że czuje się pewnie i bezpiecznie, dziękuję Wam! Quote
A.R.S. Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 To dobrze, że filmik się podoba :p To moje początki w filmowaniu. Tak, tak, wiem, żadnej filozofii w tym nie ma, ale zawsze jest stres ;), a na dodatek chora jestem. Greven napisał(a):Kto by powiedział, że to niewidomy pies?! Taaa, mama już mi powiedziała, że ją okłamałam, mówiąc że on nie widzi :evil_lol: Quote
Awit Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Normalnie jak po szkole filmowej, taaaki filmik:-)Puszek jest piękny, a jaki szczęśliwy, jaki pewny siebie, jaki dumny:-) I wogóle nie widać by miał jakieś kłopoty z niewidzeniem:-) Quote
urwisek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Super!!! - ale się filmik tnie - chyba wszyscy na raz oglądamy :) Quote
mysza 1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Fajowy ten Puszek, myślałam, że będzie dużo bardziej wycofany. A tu skoki, radocha.:loveu: To potwierdza teorię, że ślepki są super.:eviltong: U mnie w Sylwestra tańczyłam z Zuźką, ona to uwielbia i jak jej fajnie idzie. Też byłby fajny filmik ale nie wpadłam na to. Quote
mysza 1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 urwisek napisał(a):Super!!! - ale się filmik tnie - chyba wszyscy na raz oglądamy :) Oj mi strasznie ciął, z Tobą oglądałam chyba ;) Quote
urwisek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Możliwe bo się mniej więcej czas zgadza :) Bo to trzeba chyba żyć z aparatem w ręku - jak Japoński turysta - ileż to razy człowiek klnie w żywy kamień, że nie miał aparatu - a sceny niepowtarzalne, żadne pozowanie ich nie zastąpi:( "do autobusu z Japońską wycieczką wdarło się dwóch przestępców - policja dysponuje trzystoma zdjęciami napastników..." Quote
mysza 1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 :evil_lol: oni są niesamowici w tym temacie. Quote
magdola Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre :) I zostalam oszukana, po pierwsze pies widzi:diabloti: a po drugie on nie może być stary.... Widzę dużo miłości, i ciepła dla niego :cool3: Quote
fergilka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Fajnie widzieć Puszka takiego wesołego :-) i pomyśleć, że groziła mu eutanazja.....Dziewczyny jesteście wspaniałe :-) Quote
Greven Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A.R.S. napisał(a):Taaa, mama już mi powiedziała, że ją okłamałam, mówiąc że on nie widzi Weźmiemy zaświadczenie od dr Cichockiego ;) Przepraszam, że nie odezwałam się w sprawie jego badań, ale jak zadzwoniłam, to sugerowali, żeby lepiej poczekać, bo raz że nie było specjalisty, a dwa że mieli czynne po 2-3 godziny tylko i tłumy ludzi w poczekalni. urwisek napisał(a):"do autobusu z Japońską wycieczką wdarło się dwóch przestępców - policja dysponuje trzystoma zdjęciami napastników..." Dobre, dobre :evil_lol: Ten filmik ogląda się za każdym razem z jeszcze większą przyjemnością, widać więcej szczegółów. I naprawdę nic nie wskazuje na ślepotę Puszka. Mysza, nakręć Zuzię, jak szaleje z resztą psów, zdjęcia tego nie oddają. Też nikt by nie powiedział, że ona nie widzi. Quote
A.R.S. Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Greven napisał(a): Przepraszam, że nie odezwałam się w sprawie jego badań, ale jak zadzwoniłam, to sugerowali, żeby lepiej poczekać, bo raz że nie było specjalisty, a dwa że mieli czynne po 2-3 godziny tylko i tłumy ludzi w poczekalni. :lmaa: Ja też nie nalegałam, bo chora leżę, a jutro do pracy :placz: Martwię się, że Puszek nie znajdzie tego DS... :-( Quote
Igiełka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ej A.R.S nie można się poddawać. Gdzieś tam czeka już napewno na Puszka jego właściciel-Puszek ma coraz większe szanse na DS i zawdzięcza to Tobie także pamiętaj o tym. Zmienia się nie do poznania.:loveu: Quote
Recommended Posts