Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven napisał(a):
No właśnie, Ania. Pozwól Puszkowi wyrazić siebie poprzez sierść na tyłku!

Starczy mu to, że pozwalam mu się wyrazić przez zapach oddechu :razz:
Nakręciłam mu filmika...

Posted

Allleee to się długo wgrywa!
Teraz ciekawe czy uda mi się to tutaj wstawić.. :hmmmm:

Gotowi na obejrzenie mojego dzieła???

[video=youtube;Cda9G-W-RnY]http://www.youtube.com/watch?v=Cda9G-W-RnY[/video]

Posted

A.R.S Jesteś Niesamowita. Dziękujemy za ten uroczy filmik. :loveu:

Widzę na nim obraz radosnego, szczęśliwego cieszącego się z życia psiaka. Puszek zachowuje się jak młodzieniaszek nawet skacze. Pięknie bardzo mi się podoba. Widać więż jaka Was łączy jest ona napewno już silna.:multi:

Posted

Ania, dziękuję!! Kto by powiedział, że to niewidomy pies?!
Jak mu kita fajnie chodzi, jak skacze na Rafała... widać, że czuje się pewnie i bezpiecznie, dziękuję Wam!

Posted

To dobrze, że filmik się podoba :p To moje początki w filmowaniu. Tak, tak, wiem, żadnej filozofii w tym nie ma, ale zawsze jest stres ;), a na dodatek chora jestem.

Greven napisał(a):
Kto by powiedział, że to niewidomy pies?!

Taaa, mama już mi powiedziała, że ją okłamałam, mówiąc że on nie widzi :evil_lol:

Posted

Normalnie jak po szkole filmowej, taaaki filmik:-)Puszek jest piękny, a jaki szczęśliwy, jaki pewny siebie, jaki dumny:-) I wogóle nie widać by miał jakieś kłopoty z niewidzeniem:-)

Posted

Fajowy ten Puszek, myślałam, że będzie dużo bardziej wycofany. A tu skoki, radocha.:loveu:

To potwierdza teorię, że ślepki są super.:eviltong:
U mnie w Sylwestra tańczyłam z Zuźką, ona to uwielbia i jak jej fajnie idzie. Też byłby fajny filmik ale nie wpadłam na to.

Posted

Możliwe bo się mniej więcej czas zgadza :)

Bo to trzeba chyba żyć z aparatem w ręku - jak Japoński turysta - ileż to razy człowiek klnie w żywy kamień, że nie miał aparatu - a sceny niepowtarzalne, żadne pozowanie ich nie zastąpi:(

"do autobusu z Japońską wycieczką wdarło się dwóch przestępców - policja dysponuje trzystoma zdjęciami napastników..."

Posted

Hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre :)
I zostalam oszukana, po pierwsze pies widzi:diabloti: a po drugie on nie może być stary.... Widzę dużo miłości, i ciepła dla niego :cool3:

Posted

A.R.S. napisał(a):
Taaa, mama już mi powiedziała, że ją okłamałam, mówiąc że on nie widzi

Weźmiemy zaświadczenie od dr Cichockiego ;)

Przepraszam, że nie odezwałam się w sprawie jego badań, ale jak zadzwoniłam, to sugerowali, żeby lepiej poczekać, bo raz że nie było specjalisty, a dwa że mieli czynne po 2-3 godziny tylko i tłumy ludzi w poczekalni.

urwisek napisał(a):
"do autobusu z Japońską wycieczką wdarło się dwóch przestępców - policja dysponuje trzystoma zdjęciami napastników..."

Dobre, dobre :evil_lol:

Ten filmik ogląda się za każdym razem z jeszcze większą przyjemnością, widać więcej szczegółów. I naprawdę nic nie wskazuje na ślepotę Puszka. Mysza, nakręć Zuzię, jak szaleje z resztą psów, zdjęcia tego nie oddają. Też nikt by nie powiedział, że ona nie widzi.

Posted

Greven napisał(a):

Przepraszam, że nie odezwałam się w sprawie jego badań, ale jak zadzwoniłam, to sugerowali, żeby lepiej poczekać, bo raz że nie było specjalisty, a dwa że mieli czynne po 2-3 godziny tylko i tłumy ludzi w poczekalni.

:lmaa:
Ja też nie nalegałam, bo chora leżę, a jutro do pracy :placz:

Martwię się, że Puszek nie znajdzie tego DS... :-(

Posted

Ej A.R.S nie można się poddawać.
Gdzieś tam czeka już napewno na Puszka jego właściciel-Puszek ma coraz większe szanse na DS i zawdzięcza to Tobie także pamiętaj o tym. Zmienia się nie do poznania.:loveu: