Greven Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zdradzę Wam (tylko nie mówcie, że ja to powiedziałam!), że Ania może nagrać Puszka i wstawić nam tu filmik... ... ale ciii.... hi hi Quote
A.R.S. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 A która Ania???? :scared: Bo ja nawet jakbym umiała to na razie mogłabym wstawić o tym jak mnie pitbull zaatakował :lol: Quote
Greven Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A.R.S. napisał(a): Bo ja nawet jakbym umiała to na razie mogłabym wstawić o tym jak mnie pitbull zaatakował Naucz się koniecznie - jestem pewna, że mysza jako pierwsza doda ten filmik do ulubionych! Quote
magdola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mysza 1 napisał(a):Zaoffuję ale cel szczytny ;) Zapraszam na bazarek dla Hienki na tymczasie u Cudaka ;) http://www.dogomania.pl/threads/176407-RA-A-ne-ksiAE-zki-na-sterylkAE-i-badania-Hienki-do-3-01-do-14-00?p=13770667#post13770667 Bardzo chętnie, ale jutro mój ostatni dzień w pracy, mój TZ na bezrobociu, a na dodatek nas okradli :( Quote
Awit Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Poprosimy o filmik. Okradli w domu? Matko... Quote
magdola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No niestety i podejrzewam, że psy zostały otumanione, bo jak ktoś jest w domu obcy to szczekają jak głupie, zwłaszcza Baka... Filmik bardzo chętnie:) Quote
wieso Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 O swieci panscy !!! wszedzie jakos nie tak..... ach, czekam na filmik.... Quote
mysza 1 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A.R.S. napisał(a):A która Ania???? :scared: Bo ja nawet jakbym umiała to na razie mogłabym wstawić o tym jak mnie pitbull zaatakował :lol: A który? Rudy taki? ;) Greven napisał(a):Naucz się koniecznie - jestem pewna, że mysza jako pierwsza doda ten filmik do ulubionych! Się myszy uczepiła. A pewnie, że dodam. Sama mogę nagrać o moim tymczasowiczu ;) Quote
Igiełka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nikt nie zbuduje szczęścia na ludzkiej krzywdzie... Też czekam na filmik. Quote
Igiełka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nie mogę się już doczekać by zobaczyć Puszka.;) Quote
urwisek Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ja też POPROSZĘ film!!! Dziękujemy za życzenia - również wszystkiego dobrego :) (800px × 533px) i Dogo się nie przychrzania? Muszę też ze swoimi "pocztówkę" zrobić. Quote
wieso Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 (800px × 533px) i Dogo się nie przychrzania? Muszę też ze swoimi "pocztówkę" zrobić.[/QUOTE] pomniejszam na picmirror i wielkosc taka jaka wymagaja przepisy :p a czemu tak sie dzieje to nie wiem :crazyeye: na razie nic nik nic nie mowi...:evil_lol: Pozdrowionka... Quote
Igiełka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Szczęśliwego Nowego Roku 2010 aby wszystkie Wasze marzenia się spełniły i aby wszyskie dni były pełne śmiechu i Ludzkiej życzliwości tego z całego serca życzę Wam wszyskim. I aby każdy psiak miał swojego człowieka,który będzie zwierzaka kochał mocno. Do moich życzeń dokłada się tez moja Rudosława.:multi: Quote
A.R.S. Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 My również z całym zwierzyńcem życzymy Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! I oby Ślepaczek znalazł swój domek... Quote
urwisek Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 W górę Puszku w Nowym Roku. I dla Puszka i dla Ciebie A.R.S. Wszystkiego dobrego - jesteś dobrym Człowiekiem a takim przez zwyczajną przyzwoitość NALEŻY się wszystko co dobre :) Quote
wieso Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 pozwolilam sobie ( mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko ) zmienic troche sliczne zdjecie Puszka.... Wszystkiego Najlepszego w 2010 !!! Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wieso napisał(a): pozwolilam sobie ( mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko ) zmienic troche sliczne zdjecie Puszka.... Wszystkiego Najlepszego w 2010 !!! Śliczne :) Sądzę, że jakby był młodszy i zdrowy to już by miał domek...:( I to jest smutne... Quote
mysza 1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Tak Aniu, wszystkiego dobrego dla Was. Puszek wygląda bardzo ładnie, teraz imię bardzo do niego pasuje :) Przypomniało mi się- allegro cegiełkowe jak najbardziej jestem za. Nie wiem tylko czy Ania ma czas wystawiać :roll: Quote
urwisek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 I tu pusto tak i głucho :( Znów straszą mrozami - jakie to szczęście, że już (chociaż na trochę) nie boks ze słomą jedynie. Oj Puszku Puszku - szkoda, że "totka" obstawiać nie umiesz :) Quote
Greven Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ja ostatnio kilka razy zagrałam. Udało mi się trafić... ZERO. Też co, nie jakaś tam banalna jedynka, czy dwójka. Quote
A.R.S. Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Dziękujemy, za życzenia. wieso, ślicznie to wyszło!! mysza 1 napisał(a): Puszek wygląda bardzo ładnie, teraz imię bardzo do niego pasuje Pewno, że pasuje. Tylko na tyłku ma ciągle taki nie ład. Choć nie wiem ile bym to czesała, zawsze jest tam taki rozczochrany i mu tak sterczą :) Quote
Igiełka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 O jaki przystojniak z tego Puszka. Super fotki widać że czuje się już pewnie.Jak się patrzy na zdjęcia to nie widać wogóle jego wieku. Wygląda dużo młodziej. Zrobił się z niego piękny psiak. Quote
Recommended Posts