Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A.R.S. napisał(a):

Bo ja nawet jakbym umiała to na razie mogłabym wstawić o tym jak mnie pitbull zaatakował

Naucz się koniecznie - jestem pewna, że mysza jako pierwsza doda ten filmik do ulubionych!

Posted

A.R.S. napisał(a):
A która Ania???? :scared:

Bo ja nawet jakbym umiała to na razie mogłabym wstawić o tym jak mnie pitbull zaatakował :lol:

A który? Rudy taki? ;)

Greven napisał(a):
Naucz się koniecznie - jestem pewna, że mysza jako pierwsza doda ten filmik do ulubionych!

Się myszy uczepiła. A pewnie, że dodam. Sama mogę nagrać o moim tymczasowiczu ;)

Posted

Ja też POPROSZĘ film!!!

Dziękujemy za życzenia - również wszystkiego dobrego :)

(800px × 533px) i Dogo się nie przychrzania? Muszę też ze swoimi "pocztówkę" zrobić.

Posted

(800px × 533px) i Dogo się nie przychrzania? Muszę też ze swoimi "pocztówkę" zrobić.[/QUOTE]

pomniejszam na picmirror i wielkosc taka jaka wymagaja przepisy :p a czemu tak sie dzieje to nie wiem :crazyeye:
na razie nic nik nic nie mowi...:evil_lol:

Pozdrowionka...

Posted

Szczęśliwego Nowego Roku 2010 aby wszystkie Wasze marzenia się spełniły i aby wszyskie dni były pełne śmiechu i Ludzkiej życzliwości tego z całego serca życzę Wam wszyskim. I aby każdy psiak miał swojego człowieka,który będzie zwierzaka kochał mocno. Do moich życzeń dokłada się tez moja Rudosława.:multi:

Posted

W górę Puszku w Nowym Roku.
I dla Puszka i dla Ciebie A.R.S. Wszystkiego dobrego - jesteś dobrym Człowiekiem a takim przez zwyczajną przyzwoitość NALEŻY się wszystko co dobre :)

Posted

wieso napisał(a):

pozwolilam sobie ( mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko ) zmienic troche sliczne zdjecie Puszka....

Wszystkiego Najlepszego w 2010 !!!

Śliczne :) Sądzę, że jakby był młodszy i zdrowy to już by miał domek...:( I to jest smutne...

Posted

Tak Aniu, wszystkiego dobrego dla Was.
Puszek wygląda bardzo ładnie, teraz imię bardzo do niego pasuje :)

Przypomniało mi się- allegro cegiełkowe jak najbardziej jestem za. Nie wiem tylko czy Ania ma czas wystawiać :roll:

Posted

I tu pusto tak i głucho :(
Znów straszą mrozami - jakie to szczęście, że już (chociaż na trochę) nie boks ze słomą jedynie. Oj Puszku Puszku - szkoda, że "totka" obstawiać nie umiesz :)

Posted

Dziękujemy, za życzenia.
wieso, ślicznie to wyszło!!

mysza 1 napisał(a):

Puszek wygląda bardzo ładnie, teraz imię bardzo do niego pasuje

Pewno, że pasuje. Tylko na tyłku ma ciągle taki nie ład. Choć nie wiem ile bym to czesała, zawsze jest tam taki rozczochrany i mu tak sterczą :)

Posted

O jaki przystojniak z tego Puszka. Super fotki widać że czuje się już pewnie.Jak się patrzy na zdjęcia to nie widać wogóle jego wieku. Wygląda dużo młodziej. Zrobił się z niego piękny psiak.