Greven Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Koła w górze :D Świetne zdjęcie. Dzięki za opis. Wyraźnie widać, jak szybko Puszek się zaaklimatyzował, przystosował do nowych warunków mimo kalectwa. Ania, izolujesz go od kocicy i owczarka stargardzkiego, czy mieli już jakiś kontakt? CZY TRZEBA WZNOWIĆ KTÓREŚ OGŁOSZENIA? CZY PUSZKOWE ALLEGRO JEST AKTUALNE? MOŻE CEGIEŁKI? CO WY NA TO? Tu jest Puszek na stronie głównej PE http://www.proequo.pl/article.php3?id_article=375 Quote
mysza 1 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Zbankrutuję przez te wszystkie allegro ;) Sandra, podeślij mi na pw czy jakoś tel do Ani, dodam do ogłoszenia. Dałam zdjęcia z kąpieli, żeby pokazać, że to normalny psiak:loveu: http://www.allegro.pl/item866826804_malutki_slodki_psiaczek_wyrzucony_w_lesie.html Quote
Greven Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Link jest "broken". Już wysyłam nr Ani. Dziękuję za allegro, jak zbankrutujesz, to możesz przyjechać do mnie, miejsce się znajdzie, przygarnę Cię ;) Quote
mysza 1 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://www.allegro.pl/item866826804_malutki_slodki_psiaczek_wyrzucony_w_lesie.html Czy dla moich 4 psów też znajdziesz miejsce? Kurde, naprawdę ten domek z gumy jest:evil_lol: Quote
Greven Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 O proszę - allegro "wzruszające" ;) Domek nie jest z gumy, dlatego mogę przygarnąć Ciebie i ewentualnie Twojego Piotrka. Zamieszkacie w nieogrzewanym pokoju. Rzeczy ze sobą nie zabierajcie - i tak się nie zmieszczą. Psy oczywiście pójdą do kojca. Chociaż tego futrzastego owczarka to by można nawet nieźle sprzedać, tu na wsi ludzie lubią mieć wilczura przy budzie, he he he. I żebyś mi nie mówiła, że szczecinianie to lud niegościnny! :D Quote
Igiełka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Z tym domkiem to dobre:lol: Allegro ok. Quote
Igiełka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dobrze że w końcu trafiłam na forum gdzie los psiaków nie jest nikomu obojętny.;) Quote
wieso Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 popatrzcie jak sie Slepaczek w Puszka zmienil, cudowna metamorfoza, az cieplo sie na serduszku robi.... Quote
mysza 1 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Greven napisał(a):O proszę - allegro "wzruszające" ;) Domek nie jest z gumy, dlatego mogę przygarnąć Ciebie i ewentualnie Twojego Piotrka. Zamieszkacie w nieogrzewanym pokoju. Rzeczy ze sobą nie zabierajcie - i tak się nie zmieszczą. Psy oczywiście pójdą do kojca. Chociaż tego futrzastego owczarka to by można nawet nieźle sprzedać, tu na wsi ludzie lubią mieć wilczura przy budzie, he he he. I żebyś mi nie mówiła, że szczecinianie to lud niegościnny! :D Dobre, dziękuję Ci za tą szczecińską gościnność :P Quote
Igiełka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Puszek jest teraz piękny to prawda. DS się szybko znajdzie jak zobaczy takiego psiego mądrego przystojaniaka. Quote
A.R.S. Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Greven napisał(a): Ania, izolujesz go od kocicy i owczarka stargardzkiego, czy mieli już jakiś kontakt? Od kocicy izoluję/pilnuję co by go nie dopadła. Przez święta było łatwo, ale jutro wszyscy do pracy, więc muszę Puszka zamknąć samego, żeby mu krzywdy nie zrobiła. Ale on jest grzecznym psiakiem, pewnie będzie z nudów spał przez cały ten czas... 23.12 wpłynęły pieniążki od fergilki- dziękuję! Quote
Awit Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Puszeńku powodzenia w oczekiwaniu na domeczek Quote
urwisek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A ja tak nieśmiało - nie można by już tej "eutanazji" z tytułu wywalić? Rozumiem, że ściąga wzrok - ale cholernie mnie wk...wacza. Quote
Igiełka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Chociaż podrzucę Puszka. Gdzie ten stały domek? Quote
mysza 1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Zaoffuję ale cel szczytny ;) Zapraszam na bazarek dla Hienki na tymczasie u Cudaka ;) http://www.dogomania.pl/threads/176407-RA-A-ne-ksiAE-zki-na-sterylkAE-i-badania-Hienki-do-3-01-do-14-00?p=13770667#post13770667 Quote
Greven Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Mysza, dziękujemy za bazarek dla Hienki ;) ZAGLĄDAJCIE - MOŻE ZNAJDZIECIE COŚ DLA SIEBIE!! Quote
mysza 1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Greven napisał(a):Mysza, dziękujemy za bazarek dla Hienki ;) ZAGLĄDAJCIE - MOŻE ZNAJDZIECIE COŚ DLA SIEBIE!! Taka literatura mało ambitna za to na wesoło, pełen relaks ;) Quote
asika5 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 tez rok temu znalazłam takiego staruszka z bielmem na oczkach, bez ząbków, głuchawy Bursztynek tyle radości mi daje (został już u mnie na zawsze). Nic nie zastąpi widoku szczęśliwego staruszka:loveu: Naprawdę warto zaopiekować się taki dziadulkiem, polecam wszystkim Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='asika5']tez rok temu znalazłam takiego staruszka z bielmem na oczkach, bez ząbków, głuchawy Bursztynek tyle radości mi daje (został już u mnie na zawsze). Nic nie zastąpi widoku szczęśliwego staruszka:loveu: Naprawdę warto zaopiekować się taki dziadulkiem, polecam wszystkim[/QUOTE] Święte słowa. Quote
Greven Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Mysza, a Ani nie każesz wysyłać zdjęć Puszka z jutrzejszą gazetą? :D Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Greven']Mysza, a Ani nie każesz wysyłać zdjęć Puszka z jutrzejszą gazetą? :D[/QUOTE] Ania nie ma Tangi:evil_lol: i diabelskiej natury:diabloti: o Puszka jestem spokojna;) Quote
Greven Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ania ma mhrrrrrocznego czarnego owczarka i szatańską kocicę :diabloti: Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Nie przychodzisz do Bruna :( a tam takie ładne nowe fotki ślicznego pieska :) Quote
Recommended Posts