Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koła w górze :D Świetne zdjęcie.
Dzięki za opis. Wyraźnie widać, jak szybko Puszek się zaaklimatyzował, przystosował do nowych warunków mimo kalectwa.

Ania, izolujesz go od kocicy i owczarka stargardzkiego, czy mieli już jakiś kontakt?

CZY TRZEBA WZNOWIĆ KTÓREŚ OGŁOSZENIA?
CZY PUSZKOWE ALLEGRO JEST AKTUALNE?
MOŻE CEGIEŁKI? CO WY NA TO?

Tu jest Puszek na stronie głównej PE
http://www.proequo.pl/article.php3?id_article=375

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O proszę - allegro "wzruszające" ;)

Domek nie jest z gumy, dlatego mogę przygarnąć Ciebie i ewentualnie Twojego Piotrka. Zamieszkacie w nieogrzewanym pokoju. Rzeczy ze sobą nie zabierajcie - i tak się nie zmieszczą. Psy oczywiście pójdą do kojca. Chociaż tego futrzastego owczarka to by można nawet nieźle sprzedać, tu na wsi ludzie lubią mieć wilczura przy budzie, he he he. I żebyś mi nie mówiła, że szczecinianie to lud niegościnny! :D

Posted

Greven napisał(a):
O proszę - allegro "wzruszające" ;)

Domek nie jest z gumy, dlatego mogę przygarnąć Ciebie i ewentualnie Twojego Piotrka. Zamieszkacie w nieogrzewanym pokoju. Rzeczy ze sobą nie zabierajcie - i tak się nie zmieszczą. Psy oczywiście pójdą do kojca. Chociaż tego futrzastego owczarka to by można nawet nieźle sprzedać, tu na wsi ludzie lubią mieć wilczura przy budzie, he he he. I żebyś mi nie mówiła, że szczecinianie to lud niegościnny! :D

Dobre, dziękuję Ci za tą szczecińską gościnność :P

Posted

Greven napisał(a):

Ania, izolujesz go od kocicy i owczarka stargardzkiego, czy mieli już jakiś kontakt?

Od kocicy izoluję/pilnuję co by go nie dopadła. Przez święta było łatwo, ale jutro wszyscy do pracy, więc muszę Puszka zamknąć samego, żeby mu krzywdy nie zrobiła. Ale on jest grzecznym psiakiem, pewnie będzie z nudów spał przez cały ten czas...

23.12 wpłynęły pieniążki od fergilki- dziękuję!

Posted

Greven napisał(a):
Mysza, dziękujemy za bazarek dla Hienki ;)

ZAGLĄDAJCIE - MOŻE ZNAJDZIECIE COŚ DLA SIEBIE!!

Taka literatura mało ambitna za to na wesoło, pełen relaks ;)

Posted

tez rok temu znalazłam takiego staruszka z bielmem na oczkach, bez ząbków, głuchawy
Bursztynek tyle radości mi daje (został już u mnie na zawsze).
Nic nie zastąpi widoku szczęśliwego staruszka:loveu:

Naprawdę warto zaopiekować się taki dziadulkiem, polecam wszystkim

Posted

[quote name='asika5']tez rok temu znalazłam takiego staruszka z bielmem na oczkach, bez ząbków, głuchawy
Bursztynek tyle radości mi daje (został już u mnie na zawsze).
Nic nie zastąpi widoku szczęśliwego staruszka:loveu:

Naprawdę warto zaopiekować się taki dziadulkiem, polecam wszystkim[/QUOTE]

Święte słowa.

Posted

[quote name='Greven']Mysza, a Ani nie każesz wysyłać zdjęć Puszka z jutrzejszą gazetą? :D[/QUOTE]
Ania nie ma Tangi:evil_lol: i diabelskiej natury:diabloti: o Puszka jestem spokojna;)