Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A.R.S. napisał(a):
Ładne, z wyróżnieniem... to ponad 20zł, nie? :roll:
Ale tam już jest tyle aukcji, że bez wyróżnienia są o wiele mniejsze szanse.

Ja wszystkie wyrozniam, juz trudno ;) mam szablon tylko opisy i zdjecia podmieniam ;)

Posted

W kojcu.

Ja naprawdę nie mogę wziąć go do domu.
Dom(ek) ma 24 metry kwadratowe, w środku koty, dwa pitbulle (z czego jeden chętnie by Ślepaczka-Puszka zmieszał z RC i zjadł na śniadanie), drugi samiec Weron... no po prostu nie dam rady :(

Najgorsze, że ten kojec to dla niego żadna przyszłość.
Czy nie bardziej humanitarna byłaby eutanazja?

Posted

Greven napisał(a):
Mogę Was nie denerwować, ale jakie wyjście widzicie?

To po co go zabralas z tej drogi/lasu?
DT domowy, moze byc platny, szukanie domu, ludzie nie znaja sie na niewidomych i boja tego. Ale to nie wyrok, ze schronisk tez wychodza niewidome.

Pomozcie mi w oglaszaniu go, musi miec tego mase. Aniu, wkleisz moje linki w pierwszy post? Bedzie wiadomo gdzie juz ma.

Posted

mysza 1 napisał(a):

Pomozcie mi w oglaszaniu go, musi miec tego mase. Aniu, wkleisz moje linki w pierwszy post? Bedzie wiadomo gdzie juz ma.

Dobrze, na razie znikam, ale jeszcze dziś trochę go poogłaszam.

Posted

Zabrałam, bo nie mogłam zostawić.

Jest u mnie w kojcu, bo innej możliwości nie ma. Najpierw wcale nie chciał zejść z zaścielonego siana (na pół kojca), nie mówiąc o ruszeniu się na zewnątrz. Teraz udaje się go wyprowadzić, ale jest zdezorientowany, wystraszony, chce wracać do kojca, ale nie umie, trzeba go kontrolować, żeby nie zrobił sobie krzywdy.

Domowy tymczas... piękne marzenie.
Dom stały dla straego, ślepego, głuchego pieska... już widzę las rąk.

Co innego, gdyby mógł być ze mną w domu, z moimi psami, przemieszczać sie pod kontrolą, ale swobodnie, aż by się nauczył co można, a na co trzeba uważać. Ale nie mogę zabrać go do domu. Siedzi w kojcu. Mam go odwieźdź tam, gdzie go znalazłam, czy co? :(

Posted

allegro

nie dziwne, że nie działał tak Ci wyszedł:

{COLOR=RoyalBlue}{URL="http://www.dogomania.pl/show_item.php?item=842354201"}http://www.allegro.pl/show_item.php?item=842354201{/URL}

:)
/oczywiście klamry zmieniłem żeby cały kod się wyświetlił/

Posted

Została mi jeszcze kotłownia - chociaż właściwie koty uważają ją za swoją. Tyle kurde ludzi na świecie, ciągle się na dodatek mnożą - a stwora nie ma gdzie upchać :(
Naprawdę nie da się Sandry sklonować? Przecież to by nam rozwiązało problem - po kilkanaście sztuk na Jedną - upchać razem w domkach/złomkach - mało je - ogrzeją się na wzajem. No kurde - ja już wymyśliłem :) - gdzie ci naukowcy?

Posted

Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki.

Kazda złotówka na wagę złota :)

http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom

Posted

On nikogo nie widzi, jego nikt nie zauważa...

Ślepaczek-Puszek kocha gotowane jedzenie. Staramy się, żeby (wraz z Koksem, bo oba są na zewnątrz) dostał je conajmniej dwa razy w tygodniu. Ostatnio wpadłam na to, żeby dawać mu podgrzaną wodę. Suche RC też polewam wodą, albo sosem dla psów i daję jak namięknie, bo Ślepaczek nie przepada za suchymi kulkami i wyraźnie ma też problem z ich gryzieniem - przerzuca sobie na tylne zęby. Ponadto dostaje psie i kocie puszki, zależy co akurat mamy.

On nie wchodzi do budy.

Śpi na sianie przed budą. Także podczas mrozu. Dościeliłam mu bardzo dużo słomy, żeby chociaż mógł się zakopać.