Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tayga napisał(a):
Ja już przestaję wierzyć, że ktoś zechce Fuksika :(

Przestań ciotka bo Ci d... skopie i bratków nasadzę. Znajdzie Fuksio domek i to taki, ze nie jeden "błękitnokrwisty" arystokrata mu będzie zazdrościł.

Posted

Grosziwo napisał(a):
Też mi się ten oliwnik podoba !
Spadam spać . Dobranoc !

Jak mi go podkupisz to Ci świńskiego pendrive,a zarąbię!!
Dobranoc :)

Posted

tayga napisał(a):
Jak mi go podkupisz to Ci świńskiego pendrive,a zarąbię!!
Dobranoc :)

I tak mi już jednego prosiaczka podprowadzili a wykupić za tyle już nie mogę :placz: może drugi ocaleje , albo zapoluję na rekina :diabloti:

Posted

tayga napisał(a):
A musisz mieć zwierzowego?

Takiego niezwierzowego to już dawno mam i to 8GB ale te takie śliczne , wypasione , różowiutkie .......... Ale co tam , im drożej ktoś kupi , tym Biafra dostanie większą pomoc a warta jest dziewczyna tego (organizowała z Asior akcję dla rodzinki z Tarnowa, piękna akcja).

Posted

Grosziwo napisał(a):
Takiego niezwierzowego to już dawno mam i to 8GB ale te takie śliczne , wypasione , różowiutkie .......... Ale co tam , im drożej ktoś kupi , tym Biafra dostanie większą pomoc a warta jest dziewczyna tego (organizowała z Asior akcję dla rodzinki z Tarnowa, piękna akcja).

Gdzie ten pendriv'y? Mam dziś "świnkowy" dzień;-)

Posted

A ja podniosę Fuksia bo spadł niziutko !
Fuksiuniu kochany nawet nie wiesz jak ja trzymam kciuki za domek dla Ciebie, o tak:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

• 3 weeks later...
Posted

Fuksiu kochany chyba o tobie zapomniano a ty taki piękny jesteś.
Twoja opiekunka odcięta od świata (znaczy się od netu) , cisza tutaj taka , ze aż w uszach dzwoni.
Wskakuj ślicznoto na pierwszą i szukaj swego ludzia :Dog_run:
Luuuuuuuuuudzie !!!!!!!!!! Tu Fuksio na was czeka !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja nie zapomniałam :eviltong:, odnowiłam mu ostatnio wyróżnione allegro i robię tak co 14 dni ... czyli inwestuję w Fuksika 45 PLN na miesiąc.
Już się trochę chłopak na allegro znudził, bo bardzo mało wejść pomimo wyróżnienia. Koniecznie trzeba coś zmienić, inną drogą szukać mu domku lub znaleźć hotelik ze świadomością, że może tam być do końca swoich dni :lol:
Wtedy mógłby się troszkę z pieskami zintegrować i poznać świat od innej strony. Teraz Tayga mieszka blisko chłopaka i to mnie trzyma przy dobrych myślach co do Fuksika, będzie mu raźniej :loveu:

Posted

[quote name='Lucyna']Ja nie zapomniałam :eviltong:, odnowiłam mu ostatnio wyróżnione allegro i robię tak co 14 dni ... czyli inwestuję w Fuksika 45 PLN na miesiąc.
Już się trochę chłopak na allegro znudził, bo bardzo mało wejść pomimo wyróżnienia. Koniecznie trzeba coś zmienić, inną drogą szukać mu domku lub znaleźć hotelik ze świadomością, że może tam być do końca swoich dni :lol:
Wtedy mógłby się troszkę z pieskami zintegrować i poznać świat od innej strony. Teraz Tayga mieszka blisko chłopaka i to mnie trzyma przy dobrych myślach co do Fuksika, będzie mu raźniej :loveu:[/QUOTE]

No Ty nie bo Ty to taka druga co do ważności opiekunka Fuksia :loveu:
Wiem, ze teraz kojec fuksia jest w pobliżu "posiadłości" taygi i też się baaaaardzo cieszę, że rudzielec będzie ja widział codziennie.
A swoją drogą nie mogę zrozumieć dlaczego taki fajny psiak tak długo czeka na swojego człowieka :shake:

Posted

Też tego nie rozumiem, ale jak Tayga się ogarnie to trzeba coś pomyśleć w jego sprawie. Zobaczymy jak będzie im się razem mieszkało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: