tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 RATUNKU!!!! Dzisiaj Fuksiowi wydarzyło się coś strasznego... To chyba przez "syndrom głodu" jak to napisała malibo :( Poszłam z Nalą... Fuksio burczał na Nalę, chyba w odronie napełnianej michy. A moja psica chyba była zazdrosna o to, ze go karmię (podobno psy nie znają uczucia zazdrości - ja myslę inaczej) Wystawił nochal pomiędzy pręty... i o!!! Co mu Nala zrobiła:placz: Wygląda paskudnie, wiem... ale to mała dziurka od kła :( Przyłozyłam mu śniegiem (nie miałam pod ręką nic innego). Jak się przeprowadzę i całe podwórko będzie należało do Nali... skombinuję siatkę i obłożę pręty kojca :( Nie mogę dopuścić do drugiego takiego wypadku:placz: Quote
bela51 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Biedny Fuksio, mam nadzieje, że to tylko tak brzydko wygląda.:-( Moja ONka dostala kiedyś,( dawno temu) po nosie od kocicy. Krew lala sie strumieniami, a to bylo tylko male zdrapanie. Quote
tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 bela51 napisał(a):Biedny Fuksio, mam nadzieje, że to tylko tak brzydko wygląda.:-( Moja ONka dostala kiedyś,( dawno temu) po nosie od kocicy. Krew lala sie strumieniami, a to bylo tylko male zdrapanie. U Fuksia też wygląda gorzej niż jest w rzeczywistości. Dziurka maleńka, a krwi duuuużo. Bo nochal to takie mocno ukrwione miejsce. Ale to nie zmienia faktu, że strasznie mo go żal :( Taki bidulek, ciągle sam siedzi... i jeszcze "kobieta (Nala) mnie bije" Quote
bela51 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mnie też go bardzo żal. Mam tyle sympatii dla tego psiaka, że gdybym tylko mogła... Czy oglaszasz go juz gdzies Taygo.? Tak bardzo przydałby mu się domek. Quote
tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Jeszcze nie ogłaszam... z jednej strony bardzo bym chciała by znalazł dom, a z drugiej okropnie się boję, że może być mu źle. To nie jest łatwy psiak. Łagodny i wszystkożerny, ale jednak wymaga sporej uwagi. Ja chyba nie jestem do końca normalna :( I jeszcze zapomniałam podziękować cioteczce malibo za zasponsorowanie fury żarełka dla Fuksia. Za 100 zł od Niej Fuksik ma pyszne puszeczki i mięciutkie przekąski :) I jeszcze uszka wędzone mu kupuję, niech ma chłopak zajęcie :) Quote
Grosziwo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tayguś ucałuj kochanego, pobitego przez kobietę, Fuksia. Myślę, że nosek szybko się zagoi i będzie wszysko ok. Fuksio nic nie straci na swojej urodzie, facet z blizną to taki macho :diabloti: A z okazji walentynek :loveu::loveu::loveu:cmok, cmok, cmok ! Quote
tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Dziękuję.. I... dla wszystkich kochanych cioteczek z okazji Walentynek :loveu::loveu::loveu: Quote
tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2128321,11,falszywy_alarm_ws_gwalciciela_akcja_policji,item.html a ja się bałam z domu wychodzić... Quote
bela51 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='tayga']http://wiadomosci.onet.pl/2128321,11,falszywy_alarm_ws_gwalciciela_akcja_policji,item.html a ja się bałam z domu wychodzić... Ja na Twoim miejscu zabierałabym na spacery Nalę. Myśle, że wygryzlaby gwalcicielowi co trzeba. Quote
Grosziwo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 bela51 napisał(a):Ja na Twoim miejscu zabierałabym na spacery Nalę. Myśle, że wygryzlaby gwalcicielowi co trzeba. No przestań, przecież Nali by to zaszkodziło !!! Takie stare "wydmuszki" i w dodatku od debila ! Quote
tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Jak trzeba będzie to Nalusię obronię :) Quote
Grosziwo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 tayga napisał(a):Jak trzeba będzie to Nalusię obronię :) Wiem ! Powiesz jej: odgryź i wypluj (bleee...........). A potem niech mała wypłucze ząbki jakimś odkażaczem :evil_lol: Quote
tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Właśnie wróciłysmy ze spaceku, nie było nikogo, komu mozna by było odgryźć... za to policji full :) Quote
Lucyna Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Fuksiku kochany, buziaczek ci ślę w ten bidny nochalek ... ale oczka masz piękne skarbeczku ... Quote
tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Jutro zrobię foteczki noska :) Mam nadzieje, że sladu nie bedzie.. A oczka faktycznie ma Fuksio cudne. I co dziwne - jak do mnie trafił miał troche mętne (odwodnienie??), teraz psiak nie do poznania. Quote
tayga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Dawno nie miałam nic "nowego"... Juz mam :( http://www.dogomania.pl/threads/179934-KAMA-porzucona-pod-sklepem-pilnie-DS-lub-DT-Potrzebne-ogA-oszenia?p=14114325#post14114325 Quote
tayga Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 bela51 napisał(a):Taygo, napisz jak nosek Fuksia? Śladu nie ma!!!:multi: Zapomniałam aparatu, musisz mi uwierzyć na słowo. Taki maciupki strupeczek... nawet nie spuchło :) Quote
bela51 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Bardzo sie ciesze. Kochana gapa, na drugi raz może nie będzie pchał nochala gdzie nie trzeba ? Quote
tayga Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Mam pełen bagażnik (kombi) słomy. Jutro robię przemeblowanie u Fuksia. Trzeba wymienić posłanie, zawilgotniało troszkę i przestawić budę w innt róg kojca (mam nadzieję, ze gapcio nie zabłądzi) :) Quote
Grosziwo Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ty citka a pytałaś Fuksia czy Ci się pozwoli tak "szarogęsić" na jego włościach ? :evil_lol: Quote
tayga Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 To facet jest, ma g... do powiedzenia w sprawie umeblowania i zmiany poscieli :) Quote
Grosziwo Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 tayga napisał(a):To facet jest, ma g... do powiedzenia w sprawie umeblowania i zmiany poscieli :) Święte słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Plicha Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Boziu jakie biedactwo :( Tayga wyściskaj Fuksia ode mnie, noska biednego. Quote
Recommended Posts