Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RATUNKU!!!!
Dzisiaj Fuksiowi wydarzyło się coś strasznego...
To chyba przez "syndrom głodu" jak to napisała malibo :(
Poszłam z Nalą... Fuksio burczał na Nalę, chyba w odronie napełnianej michy. A moja psica chyba była zazdrosna o to, ze go karmię (podobno psy nie znają uczucia zazdrości - ja myslę inaczej) Wystawił nochal pomiędzy pręty... i o!!! Co mu Nala zrobiła:placz:

Wygląda paskudnie, wiem... ale to mała dziurka od kła :(
Przyłozyłam mu śniegiem (nie miałam pod ręką nic innego).

Jak się przeprowadzę i całe podwórko będzie należało do Nali... skombinuję siatkę i obłożę pręty kojca :( Nie mogę dopuścić do drugiego takiego wypadku:placz:

Posted

Biedny Fuksio, mam nadzieje, że to tylko tak brzydko wygląda.:-(
Moja ONka dostala kiedyś,( dawno temu) po nosie od kocicy. Krew lala sie strumieniami, a to bylo tylko male zdrapanie.

Posted

bela51 napisał(a):
Biedny Fuksio, mam nadzieje, że to tylko tak brzydko wygląda.:-(
Moja ONka dostala kiedyś,( dawno temu) po nosie od kocicy. Krew lala sie strumieniami, a to bylo tylko male zdrapanie.

U Fuksia też wygląda gorzej niż jest w rzeczywistości. Dziurka maleńka, a krwi duuuużo. Bo nochal to takie mocno ukrwione miejsce.
Ale to nie zmienia faktu, że strasznie mo go żal :( Taki bidulek, ciągle sam siedzi... i jeszcze "kobieta (Nala) mnie bije"

Posted

Jeszcze nie ogłaszam... z jednej strony bardzo bym chciała by znalazł dom, a z drugiej okropnie się boję, że może być mu źle. To nie jest łatwy psiak. Łagodny i wszystkożerny, ale jednak wymaga sporej uwagi.
Ja chyba nie jestem do końca normalna :(

I jeszcze zapomniałam podziękować cioteczce malibo za zasponsorowanie fury żarełka dla Fuksia. Za 100 zł od Niej Fuksik ma pyszne puszeczki i mięciutkie przekąski :) I jeszcze uszka wędzone mu kupuję, niech ma chłopak zajęcie :)

Posted

Tayguś ucałuj kochanego, pobitego przez kobietę, Fuksia.
Myślę, że nosek szybko się zagoi i będzie wszysko ok.
Fuksio nic nie straci na swojej urodzie, facet z blizną to taki macho :diabloti:
A z okazji walentynek :loveu::loveu::loveu:cmok, cmok, cmok !

Posted

bela51 napisał(a):
Ja na Twoim miejscu zabierałabym na spacery Nalę. Myśle, że wygryzlaby gwalcicielowi co trzeba.

No przestań, przecież Nali by to zaszkodziło !!! Takie stare "wydmuszki" i w dodatku od debila !

Posted

tayga napisał(a):
Jak trzeba będzie to Nalusię obronię :)

Wiem ! Powiesz jej: odgryź i wypluj (bleee...........). A potem niech mała wypłucze ząbki jakimś odkażaczem :evil_lol:

Posted

Jutro zrobię foteczki noska :) Mam nadzieje, że sladu nie bedzie..
A oczka faktycznie ma Fuksio cudne. I co dziwne - jak do mnie trafił miał troche mętne (odwodnienie??), teraz psiak nie do poznania.

Posted

bela51 napisał(a):
Taygo, napisz jak nosek Fuksia?

Śladu nie ma!!!:multi:
Zapomniałam aparatu, musisz mi uwierzyć na słowo. Taki maciupki strupeczek... nawet nie spuchło :)

Posted

Mam pełen bagażnik (kombi) słomy. Jutro robię przemeblowanie u Fuksia. Trzeba wymienić posłanie, zawilgotniało troszkę i przestawić budę w innt róg kojca (mam nadzieję, ze gapcio nie zabłądzi) :)