Hebulka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Dziś mija rok jak odeszłaś,a moje serce wciąz tak bardzo boli..........[']['] ROXY Mały Gladiator - TOLUNIA ur.14.02.2004. zm.12.01.2005. ZAWSZE W NASZYCH SERCACH I PAMIĘCI Kuleczka była córcią mojej Hebuni,była z nami tylko 9 tygodni,potem miała nowy, kochający domek,ale choć nie była z nami na co dzień skradła nam serce w dniu w którym przyszła na świat ,i zabrała je ze sobą kiedy odeszła.............. Quote
Tara Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Musisz być silna .Bardzo mi przykro (*) (*) (*) Quote
Kati Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Piękna :loveu: Biedna taki miała krótki ziemski żywot :-( , ale na pewno jest jej dobrze za tęczowym mostem. [*] Quote
Iri Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wesołych Świat! duzo radosci i slonca! poplakalam sie jak trafilam na ten watek.... Ernusia tez byla Kuleczka.... i tak bardzo podobne do siebie... Quote
Hebulka Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Tobie również Wesołych Świąt życzę....:loveu: Śliczne były nasze kochane Kuleczki,mam nadzieję,że są teraz razem,szczęśliwe.. Quote
Iri Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Boze, jak bym chciala zeby sie spotkaly tam za TM i wspieraly sie wzajemnie, przeciez byly takie malenkie i niezaradne.... tak potrzebujace czlowieka!!! Quote
Hebulka Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Mam taką nadzieję...a nawet nie potrafię myśleć ze jest inaczej....są wszystkie razem,czują się bezpieczne i czują wciąż naszą miłość..musi tak być....musi.................. ['][']['] dla wszystkich po drugiej stronie Tęczy... Quote
Recommended Posts