Igiełka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Witajcie Tysiek chyba Ktoś tu Kogoś wygryzł z łóżka...:evil_lol::lol: Weronek prezentuje się pięknie niczym książe razem z księżną Kicią:cool3: Quote
tysiek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Powiem szczerze, wcale mi Ciebie nie żal ;) że masz takie niewygody w łożku :evil_lol: a nawet się cieszę:loveu: Trochę bywa ciasno nam razem, ale gdy przyjdzie zima na pewno będę się cieszyć, że mam go blisko przy siebie :) Tak naprawdę, to Weron przesypia całą noc na swoim posłaniu, a dopiero nad ranem, gdy się obudzę przychodzi na głaskanie i przytulanie:lol: Quote
Cudak Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Śliczny, szczęśliwy Weron :loveu: Towarzyszka też fajna, chyba młodziutka? Quote
tysiek Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Cudak napisał(a):Śliczny, szczęśliwy Weron :loveu: Towarzyszka też fajna, chyba młodziutka? Lusia ma ok. pół roku i na razie prezentuje się w stylu "chciałabym, a boję się" :) Quote
tysiek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Majki zawsze musi spróbować, co je Weron Dwugłowy Weron ;) Jak widać Majki radzi sobie świetnie z chrupkami w rozmiarze XL :) Ciągle nie udaje mi się schwytać Werona na gorącym uczynku podczas wyżerania jedzenia z kocich miseczek :lol: Quote
Greven Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Weron łudusił i zjadł Majkiego - to nam chciałaś powiedzieć? ;) Quote
Igiełka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Az miło popatrzec na Weronka w swoim kochającym domku. :loveu: Quote
urwisek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kto wymyślił powiedzenie "jak pies z kotem"? Ten sam pewnie co, że pies nie widzi w lustrze lub telewizorze czy nie myśli kierując się wyłącznie instynktem :mad::mad::mad: A Onki to najmądrzejsze z psów i każdy szanujący się kot o tym wie!!! Po moją Wiórkę też wysyła się Onka - żeby pod jego łapami - bez strachu wracała do domu. Zdrowia Weronku - a Ty tysiek... jesteś Wielka! Quote
urwisek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Bo ja zawsze w ciekawe miejsca zaglądam :diabloti: Szukam Dobrych Ludzi !!! Quote
tysiek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Oj, przydadzą życzenia zdrowia dla Werona - łapa mocno mu dokucza. W przyszłym tygodniu wybieramy się na wizytę do weta, który go operował. Mam nadzieję, że coś poradzi. Ta łapa jest bardzo usztywniona. Są dni, kiedy nie chce w ogóle się na niej opierać. Dostaje wspomogająco preparat chondroityny i glukozaminy (Caniviton Forte Plus). Quote
Greven Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Na kiedy macie wizytę u dr Gugały? Postaram się także dojechać. Quote
tysiek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Wizyta jest 18.05 o godz. 18:20. Czy masz zdjęcia rtg Werona? Quote
mysza 1 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 tysiek napisał(a):Oj, przydadzą życzenia zdrowia dla Werona - łapa mocno mu dokucza. W przyszłym tygodniu wybieramy się na wizytę do weta, który go operował. Mam nadzieję, że coś poradzi. Ta łapa jest bardzo usztywniona. Są dni, kiedy nie chce w ogóle się na niej opierać. Dostaje wspomogająco preparat chondroityny i glukozaminy (Caniviton Forte Plus). Ojej, kochany misio :( Chyba te zrosty trzeba mu porozrywać. Quote
tysiek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jutro Weron ma zabieg - trzymajcie kciuki. Denerwuję się, bo do najmłodszych nie należy, a to trzeci zabieg w narkozie w przeciągu kilkunastu miesięcy... Ale musi być OK. Quote
Ellig Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='tysiek']Jutro Weron ma zabieg - trzymajcie kciuki. Denerwuję się, bo do najmłodszych nie należy, a to trzeci zabieg w narkozie w przeciągu kilkunastu miesięcy... Ale musi być OK. Musi byc ok! Trzymamy kciuki:) Quote
mysza 1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 tysiek napisał(a):Jutro Weron ma zabieg - trzymajcie kciuki. Denerwuję się, bo do najmłodszych nie należy, a to trzeci zabieg w narkozie w przeciągu kilkunastu miesięcy... Ale musi być OK. Kochany Weronek, pewnie, ze trzymam. Quote
tysiek Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Zabieg został odwołany, coś pomieszali z terminami w przychodni. A pies "kica" na trzech łapach :( Quote
tysiek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dzisiaj o 13-tej Weron miał zabieg. W sumie spędziliśmy w przychodni 4 godziny (mały poślizg już na wejściu, później pierwszy zastrzyk, drugi zastrzyk na sen, dwóch lekarzy i cztery wkłócia, żeby założyć wenflon, oczekiwanie na właściwego weta...), a sam "zabieg" trwał ok. 1 minuty... wet wstrzyknął blokadę :) Ale podsumowując: Weron zniósł wszystko dzielnie i dość szybko się wybudził. Mamy poczekać na efekty blokady, a uzupełniająco można poddać udko Werona naświetlaniom laserem z magnetyzerem (?) - seria przez 10 dni z rzędu. Przy okazji pobrano krew na podstawowe badania (morfologia, nerki, wątroba) i zeskrobiny z łap, bo jakieś wyłysiałe się zrobiły. Niestety - domowe warunki służą Weronowi - przybrał na wadze :( Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dobrze, że ma juz za sobą, oby efekty były szybko. A przybrał bo wiadomo jak to w domu ;) ale szczęsliwy jest na pewno. Quote
Recommended Posts