wieso Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Cudak napisał(a):A, to faktycznie może i do nas przyjdzie ta odwilż z zachodu ;) Chociaż póki co tylko mrozy zapowiadają.... tutaj tez zapowiadaja mrozy, chociaz z zachodu idzie niz..... Quote
wieso Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 tez nie mam pojecia o mechanice, umiem tylko jezdzic :evil_lol: a ja bym chciala miec walonki :evil_lol: a tu ich nie ma :razz: Quote
wieso Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 co u Was taka cisza ? stalo sie co, czy co ?..... Quote
Cudak Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 wieso napisał(a):co u Was taka cisza ? stalo sie co, czy co ?..... Mrozy przyszły do nas. U mnie rano było -18, ale wiało i było jeszcze zimniej. Samochód nie chciał mi rano odpalić, mimo, że akumulator jest nowy, a paliwa było 3/4 baku. Nalałam koniom wody i odrazu zaczęła zamarazać... a tyle się namęczyłam, żeby rozbić ten gruby lód na stawie młotkiem, bo nie pomyślałam, żeby wziąć siekierę... Mam już dość tej cholernej zimy! Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cudak napisał(a):Mrozy przyszły do nas. U mnie rano było -18, ale wiało i było jeszcze zimniej. Samochód nie chciał mi rano odpalić, mimo, że akumulator jest nowy, a paliwa było 3/4 baku. Nalałam koniom wody i odrazu zaczęła zamarazać... a tyle się namęczyłam, żeby rozbić ten gruby lód na stawie młotkiem, bo nie pomyślałam, żeby wziąć siekierę... Mam już dość tej cholernej zimy! Nie szalej tak, w ciąży jesteś. Chłopa goń do roboty! Quote
Cudak Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie szalej tak, w ciąży jesteś. Chłopa goń do roboty! Zwykle on rano jeździ do koni, ale dziś zaspał i ja musiałam. Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Justyna, jak będziesz robić takie rzeczy, to Ci zabiorę konie z paragrafu 7.3 !!!! Jako, że ja nie mam w ogóle ogrzewania w aucie, to dzisiaj w akcie desperacji zaatakowałam szyby denaturatem. Zamarzały z powrotem równie szybko, co po "fachowym" odmrażaczu... jak nie szybciej. Ryśku, masz rację z tym lasem i śniegiem! W lesie jest bosko, zaraz wstawię zdjęcia z dzisiaj. Wiesiu, u nas wszystko ok, tylko aktywność psia i ludzka ograniczona ze względu na mrozy ;) Dziś jest -13, dobrze że chociaż, po kilku tygodniach, wyszło słońce. Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Śnieg w lesie, czyli tam, gdzie powinien być Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ostrzegam, że zdjęcia kiepskiej jakości, bo nawet nie miałam się jak pobawić ustawieniami (na tyle, na ile potrafię), bo ciągle się rozglądałam, czy nikt nie idzie, żeby mieć czas na odwołanie Tangi, a potem Łapy. Weron jest nieszkodliwy... A jaki rozbawiony ;) Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Tanga przełączona na tryb "wariat" :lol: to mi się nawet udało: Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zdjęcie specjalnie dla myszy :loveu: Jej ulubienica :loveu: Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Więcej nie wstawiam, bo nikt tu nie zagląda FOCH! Quote
Aga-33-76 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 wstawiaj jak najwięcej zdjęć :modla:; jestem pewna że mnóstwo osób odwiedza WERONA, tylko nic nie piszą :oops: Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jak nie piszą, to nie ma zdjęć, co mi się tu będą jacyś anonimowi czytacze plątać :diabloti: No ale skoro Ty jesteś, to już szykuję następną porcję ;) Quote
Aga-33-76 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dziad zaprasza do zabawy Patrz, coś leci... Quote
Cudak Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Greven napisał(a):Justyna, jak będziesz robić takie rzeczy, to Ci zabiorę konie z paragrafu 7.3 !!!! Lepiej, żeby nie dostały wody? :roll: Zabieraj je, jak chcesz, ale tylko na zimę :evil_lol: Zdjęcia super, wstawaj więcej ;) Weron nie wygląda na nich, jak staruszek. Dzwoni ktoś z ogłoszeń, czy cisza? Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cudak napisał(a):Lepiej, żeby nie dostały wody? Lepiej, żeby dostały dopiero, jak Twój TZ się wyśpi, nie zdechną z odwodnienia, wrrr. Cudak napisał(a):Dzwoni ktoś z ogłoszeń, czy cisza? Cisza, głucha cisza. Weron jak zaczyna się wygłupiać, to z tymi wielkimi uchami i taką nieporadnością, wygląda jak szczeniak. Ciekawe, kiedy bawił się ostatni raz ;) Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Najwspanialszy pies na świecie uświetnia galerię Werona Quote
Igiełka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Witajcie pozwoliłam sobie do Was przywędrować i poznać Werona a także inne psiaki.Widzę że Ktoś postanowił mnie przywitać bardzo entuzjastycznie biegnie do mnie piękna Pitbullka ciekawe czy skacze przy powitaniu...:evil_lol: Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ta nie skacze... ta druga za to skacze i jak ma dobre odbicie, to na powitanie poliże Cię w nos ;) Quote
Recommended Posts