tsu Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 nie wystraszyły - wzięłam go w ramiona, utuliłam i zasnął spokojnie ;DDD hahah no, u mnie jest 08:07, niedługo do roboty, dzień jak co dzień ;P ale to tylko dzisiaj i pół jutra i wracam do PL na 3-4tyg. ;P Quote
Asior Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a mi dziś Lucki zasrał CAŁĄ łazienkę :roll: Tak powitałam nowy rok jak wstałam .... Quote
wieso Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Pozwolilam sobie przerobic troche jedno zdjecie Werona..... Wszystkiego najlepszego !!! Quote
tsu Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 o, to pięknie ;D a w UK dzisiaj piękna pogoda, słońce, błękit nieba --- jak na zamówienie, przywitanie nowego roku. :) Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wieso napisał(a): Pozwolilam sobie przerobic troche jedno zdjecie Werona..... Wszystkiego najlepszego !!! Hmmm... I nie tylko zdjęcie Werona :) Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Greven napisał(a):;) Proszę bardzo: :)Wybacz, ale strasznie mi Grincha (czy jakoś tak) przypomina, a tak poza tym to świetna fotka :D Quote
mysza 1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Greven napisał(a):Jak spędzicie ten wieczór? Piszcie ;) Z psami, w domu, na imprezie? ;) U nas była impreza: my dwoje i 4 psy. Telewizor na full, Sara na lekach chwiała się na łapach; radio w kuchni dodatkowo grało, była też sesja zdjęciowa z psami (z nudów :evil_lol:). Od tego hałasu dzisiaj głowa mnie boli niczym po balu;) Późno poszłam spać, bo długo walili i trzeba było mieć włączone media... Wszystkim Wam wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok. P.S. Jeszcze nie jestem gotowa skomentować zdjęcia Łapy, brak słow:evil_lol: Quote
donacja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 My też już po Sylwestrze. Dobermanka i amstafka nie boją się strzałów, tylko owczarek-piszczarek dyszał zamknięty w łazience. Konie też nie wykazywały zaniepokojenia, o 12 poszliśmy im złożyć życzenia, stały i wpatrywały się w niebo :) A w tym roku sąsiedzi się postarali o efekty świetlno-dźwiękowe. Quote
mysza 1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Może ktoś lubi alkohol? Zaoofuję zapraszając na mój bazarek http://www.dogomania.pl/threads/176670-Absolut-Baileys-whiskey-bazarek-alkoholowy-na-Bruna-do-9-01-do-21-00?p=13796658#post13796658 Quote
urwisek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Co tam U Chłopaka? Wytrzeźwiał po wchłoniętych oparach? Wszyscy poszli na bazarek flachy podziwiać i nikt do Ciebie nie zagląda :( Moje Onki dostały po odrobince szampana na spodeczki - dokąd bąbelki pękały niezbyt im pasował - ale później wylizane do czysta :) Quote
mysza 1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dostałam zapytanie o Werona, wysłałam do Ciebie. Sądząc po adresie email nic z tego nie będzie:evil_lol: Quote
Aga-33-76 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Wszystkiego dobrego Weronku w Nowym Roku ! Quote
wieso Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jak tam Weronku ? macie duzo sniegu ? nas wczoraj zysypalo, spadlo 15 cm nowego sniegu i teraz znowu zaczyna padac, ... Quote
urwisek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 I znów zimno jak u Eskimosa w pod koszulą :( Ale może chociaż na pocieszenie doczekamy się ładnych zdjęć na śniegu. Weron + śnieg to nawet aparat się z kolorami nie musi męczyć. Quote
kinga_kinga7 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 podnoszę! Co u Weronka? Może jakieś zdjęcia? Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Po namyśle, przeanalizowaniu faktów, proszę o zdjęcie z gazetą jednak.:evil_lol: Jutrzejsza może być:eviltong: Quote
Aga-33-76 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dobrej nocy Weron ... Jutro wyślę malutkiego :oops: grosika dla chłopaka Quote
urwisek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 I dla Ciebie Śliczniaku posta na dobranoc. mysza 1 napisał(a):...proszę o zdjęcie z gazetą jednak... E-tam - Photoshop-a to nawet dzieciaki umieją obsłużyć - co dopiero Taka Spryciara (już nawet banować potrafi :)) NA YOUTUBE!!! Gazeta w pysku i MA CHODZIĆ!!! Quote
Greven Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Może jeszcze Weron ma ją czytać na głos do kamery, co? ;) Quote
mysza 1 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Greven napisał(a):Może jeszcze Weron ma ją czytać na głos do kamery, co? ;) To jest myśl ;P Quote
wieso Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mysza 1 napisał(a):To jest myśl ;P :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tsu Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 przyjadę, pofocę, dam znać czy pies żyje ;D Quote
wieso Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nemi napisał(a):No ja myślę, że fajnie jest :-) Trochę jak na wojnie :-) wlasnie, cieplutko i wszyscy razem :lol: Quote
Recommended Posts