LAZY Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Tysiek psiak wygląda supppeeeer!!! A miejscem się nie przejmuj, bo przecież najważniejsze miejsce w Waszych sercach. Bardzo się cieszę, że dalaś mu dom. Yyyy czy ja to przegapiłam czy Sandra nie pisałaś jak znalazłaś taki fajny domek dla Werona? Quote
tysiek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 To ja odpowiem po krótce... ;) Na miau pojawił się wątek o kotach ze Stepnicy, za pośrednictwem którego trafiłam na stronę proequo. Jako zakocona myślałam, że poprzestanę na podczytywaniu forum... Ale potem pojawił się wątek piesków z okolic Słupska, którym Sandra zaofiarowała DT, więc zgłosiłam się jako transport :) Ostatecznie na przejażdżkę załapał się tylko pies Baster. A potem...hmm...na prawdę nie wiem jak to się stało, że nieoczekiwanie zamiast wielkanocnego zajączka, zamieszkał z nami Weron :) :) :) Quote
mysza 1 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Śliczne fotki, a po co mu więcej miejsca, on spokojny jest, to co ma to dla niego naprawdę bardzo dużo. Bardzo bardzo jestem Ci wdzięczna za to, że Weron ma u Ciebie dom. Quote
LAZY Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 To się chyba nazywa przeznaczenie. Podobnie było z Korą (szorstkowłosą sunią zabraną od byłej właścicielki), która całkiem niezapowiedzianie i nieprzewidywanie zamieszkała z moją ciocia i ma się świetnie:) Po prostu to był pies dla Ciebie :) Baardzo się cieszę, ze ma swój dom! Quote
tysiek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Chciałabym , żeby Weron pokochał swój nowy dom. Chciałabym, żeby był otoczony opieką i kochany przez wszystkich...żałuję, że mój TŻ choć w maleńkim ułamku nie przejawia wobec Werona tak ciepłych uczuć, jakie ma dla naszych kotów. Quote
LAZY Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Bez obaw tysiek. Nauczy się go kochać. Mój mąż początkowo mył ręce po każdym pogłaskaniu psa, itd...a teraz? Woła do łóżka, całuje, daje sie całować, martwi się o nią itd. Nauczył się tego ode mnie i teraz jest to dla niego naturalne, pomimo tego że nigdy w domu nie miał własnych zwierząt i nikt go miłości i szacunku do nich nie nauczył. Trzymam kciuki za to, zeby Twój TZ już wkrótce pokochał tego wspaniałego psa! Quote
Igiełka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 O Weronek jaki szczęśliwy-super foty.:lol::lol: Quote
LAZY Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nie mogę z tych jego uszu:) Piękny z niego pies! Szczęściara z Ciebie Tysiek, wiesz?:) Quote
tysiek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Wiem, wiem, mam mądrego, ułożonego i zabójczo przystojnego psa :lol: Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ja też jestem szczęściarz - bo doczekałam się domu dla Werona i teraz tysiek szczęściara ma Werona szczęściarza :loveu: Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Szczęściarzem będziesz, jak znajdziesz DS/DT dla Bastera :diabloti: Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Wiesz, nie chcę go tak nagle i gwałtownie wyrywać z sanatorium, niech chłopak odpoczywa, wdycha jodowane powietrze, cieszy się ciszą i spokojem, obserwuje ptactwo wodne i smakowite kucyki na okolicznych łąkach... :diabloti: (zapomniałam Ci zostawić jedzenia dla Bastera, wrr) Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Greven napisał(a):Wiesz, nie chcę go tak nagle i gwałtownie wyrywać z sanatorium, niech chłopak odpoczywa, wdycha jodowane powietrze, cieszy się ciszą i spokojem, obserwuje ptactwo wodne i smakowite kucyki na okolicznych łąkach... :diabloti: Dla kucyka to Baster byłby smakowity! :diabloti: (wredny rudzielec wpędził mi dziś Morionka na ogrodzenie :shake:) Greven napisał(a):(zapomniałam Ci zostawić jedzenia dla Bastera, wrr) Zapolujemy na kaczki, albo pójdziemy do portu na koty. Nie zdechnie ;) Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Cudak napisał(a):Zapolujemy na kaczki, albo pójdziemy do portu na koty. Dziękuję, wiedziałam że można na Ciebie liczyć :loveu: Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Od razu problem sterylek się rozwiąże ;) Może i na jakąś rybkę się załapiemy? (mój śp hasior - Igor uwielbiał kraść ryby z portu :diabloti:, zawsze jak był puszczony na plaży, to najpierw leciał po rybę, zjadał i dopiero się bawił) Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Gorzej, że rozwiąże się też problem tych już wysterylizowanych. To może lepiej idź z nim na kury. Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Możemy iść z Basterem na działki, tam też podobno dużo kotów - niewysterylizowanych, albo gdzieś na kury (tylko to zbyt ryzykowne, zapłacę więcej niż w sklepie, jak nas przyłapią :shake:). W każdym razie powinniśmy jakoś sobie poradzić. Quote
mysza 1 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Piękne fotki, jak tu wchodzę to humor mam lepszy. Do Sandy: Ale że Bastera wepchnęłaś ciężarnej to jest niezły cyrk:evil_lol::eviltong: Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Do Sandy: Ale że Bastera wepchnęłaś ciężarnej to jest niezły cyrk Niezłym cyrkiem to by było wożenie Bastusia na pace z klatkami pełnymi kotów... przy czym te klatki zajmują całą powierzchnię paki. On musiałby podróżować piętrowo... W związku z hurtowym wożeniem kotek na sterylki, Cudak w 8 mies ciąży jest dla Bastera lepszym tymczasem, niż ja... No i to morskie powietrze :diabloti: Quote
tysiek Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jesli Weron wczesniej mieszkal w kojcu, to do luksusow mieszkania przystosowal sie natychmiast. Choc nadal nie wzgardzi kromka suchego chleba, wystarczy na chwile zostawic na talerzu siegajac do lodowki po cos do chleba, a juz trzeba ukroic nastepna. Quote
mysza 1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Powiem szczerze, wcale mi Ciebie nie żal ;) że masz takie niewygody w łożku :evil_lol: a nawet się cieszę:loveu: Quote
Greven Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Weron mieszkał w kojcu, ale mieszkał też w domu i dobrze dziad wie, do czego służy łóżko :evil_lol: Jedzenia nie kradł - widocznie to kolejny element szkolenia, jaki wprowadził ;) Weron w łóżku, aż chce się żyć! Quote
Recommended Posts