Igiełka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ja mówię Jak szaleć to na całego.Greven a jak Twoja kondycja naprzeciwko psiej konkurencji?:lol: Quote
Estrella Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zazdroszczę Ci Sandra takich widoków :roll: Ja mojego psa widzę najczęściej śpiącego na kanapie, a na spacerach na smyczy chodzi, bo gryzie ludzi po łydkach :lol: Tylko na działce może poszaleć, wtedy lata wszędzie jak "pietarda". Śmiesznie to wygląda, bo ma małe łapki i duży brzuszek :bigcool: Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Przyszłam podziwiać. Piękny Weronek, nieco oszołomiony tymi pędzącymi petardami. Za to pitki- hm, urody wyjątkowej:evil_lol:;) Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Greven']Zdjęcie specjalnie dla myszy :loveu: Jej ulubienica :loveu: Brak mi słów, znowu:evil_lol: Ta bezmyślność powala:eviltong: Quote
wieso Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no, nareszcie jakies wiadomosci i nawet zdjecia.....juz dawno powinny byc :mad: ...takie piekne widoki pewno Was odwiedze....;-)... te czerwone ale maja motorki, he,he, he....z Kredka by byl szal....chyba zeby czerwone ja zjadly...;-).......a Weronek jak sie ozywil, pewno zapomnial o swoich wiosenkach... ale macie sniegu i mroz a u nas sniegu nieeeee ma..... Quote
wieso Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cudak napisał(a):Mrozy przyszły do nas. U mnie rano było -18, ale wiało i było jeszcze zimniej. Samochód nie chciał mi rano odpalić, mimo, że akumulator jest nowy, a paliwa było 3/4 baku. Nalałam koniom wody i odrazu zaczęła zamarazać... a tyle się namęczyłam, żeby rozbić ten gruby lód na stawie młotkiem, bo nie pomyślałam, żeby wziąć siekierę... Mam już dość tej cholernej zimy! o Swieci Panscy, wyrabiasz sobie bicepsy a i malego juz na Herkulesa wychowujesz jak widze....;-) przysle Ci wiosne tutejsza, chcesz ? Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Igiełka napisał(a):Greven a jak Twoja kondycja naprzeciwko psiej konkurencji? Kondycja ostatnio kiepska, czuję się zmęczona na sam widok ich szaleństw. Estrella napisał(a):Ja mojego psa widzę najczęściej śpiącego na kanapie Ja też widzę moje najczęściej śpiące na kanapie ;) mysza 1 napisał(a):Przyszłam podziwiać. Piękny Weronek, nieco oszołomiony tymi pędzącymi petardami. Czekaj, to nie wszystko. On się i rozbiegał i rozbawił. wieso napisał(a):no, nareszcie jakies wiadomosci i nawet zdjecia.....juz dawno powinny byc W ramach rehabilitacji dałam DUŻO!! wieso napisał(a):...takie piekne widoki pewno Was odwiedze.... Zapraszam! A nie tylko koło tegon Greven siedzisz :lol: wieso napisał(a):... te czerwone ale maja motorki, he,he, he....z Kredka by byl szal....chyba zeby czerwone ja zjadly Łapa może nawet by się bawiła. Ale Tanga... oj czarno, a raczej czerwono to widzę :diabloti: Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Te dwa bardzo mi się podobają, na pierwszym Tanga, na drugim Łapa Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No i żeby nie było, że Werona zabrakło... tu popełnia kolejny raz ten sam błąd, czyli próbuje bawić się z Tangą* *przeżył Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zostawiłam jeszcze kilka na deserek. Zobaczę, jaka będzie frekwencja :diabloti: Quote
wieso Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no to chyba lepiej bez Kredki ;-)....one chyba po takich wariactwach calkiem padly, co ?.... Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 wieso napisał(a):....one chyba po takich wariactwach calkiem padly, co ?.... Najpierw dowlokły mnie do domu, potem przez 20 minut tarmosiły się na łóżku, następnie kimnęły godzinkę... ... a teraz widzę już, jak na mnie patrzą... JESTEM SKAZANA NA KOLEJNY SPACER!! Jest prawie -13, ja nie chcę :( Quote
Igiełka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Wyspały się to mogą dalej szaleć na dworze trzech na jedną -coś mi się zdaje Greven że Jesteś na straconej pozycji. A jak jeszcze popatrzysz psiakom prosto w oczy to wyciągniesz z szafy babciny ciepły kożuch i wyjdziesz zrezygnowana na ten mróz.:evil_lol: Quote
rwpb Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Biedna Greven jakie śliczne fotki, dawaj deser :loveu: Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Igiełka napisał(a):wyciągniesz z szafy babciny ciepły kożuch i wyjdziesz zrezygnowana na ten mróz. Babcia nie ma kożucha, pozostają mi buty z kota i dwie kurtki. Zdradzę Wam tajemnicę... to jest jeden z tych dni... w roku... gdy mam... leginsy pod dżinsami :diabloti: rwpb napisał(a): dawaj deser No w końcu koneser, by nie rzec smakosz na tym wątku!! Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Końcówka spaceru, dziad się rozgrzał, rozruszał, a Łapa była właśnie na etapie przymarzania do podłoża... Jemu to nie przeszkadzało, ale spójrzcie na minę biednego, zmarnowanego pitbulla :lol: - No pobaw się ze mną! - Weź już spier..., dobrze? Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 tsu napisał(a):obejrzałam. Ależ jesteś zachwycona :evil_lol: Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ostatnie z dzisiejszego spaceru. Zwołuję je na smycze, zobaczcie jaki błysk nadziei w oczach Łapy :evil_lol: "To już?!" KONIEC Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dlaczego one nie były ubrane? Sama w leginsach a suńki pomarzły? Gdzie bluzy? ;) Quote
Ewanka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ludzka twarz w psim ciele ... rewelacyjna :) , nie znam rasy o tak wyrazistej mimice. Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mysza 1 napisał(a):Dlaczego one nie były ubrane? Sama w leginsach a suńki pomarzły? Gdzie bluzy? Nr do szczecińskiego TOZu (91) 487-04-37 :lol: Ewanka napisał(a):Ludzka twarz w psim ciele ... rewelacyjna, nie znam rasy o tak wyrazistej mimice. Ty chyba dojrzewasz do tego, by mieć pitbulla ;) Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Poważnie pytam. Piłaś czy jak?:evil_lol: Numer do AA w Szczecinie wygoogluj.:diabloti: Quote
Recommended Posts