Jump to content
Dogomania

Przekochany Weron z nowotworem, prosi o wsparcie finansowe - MA DOM!!

Recommended Posts

Posted

Cudak napisał(a):
Więc chodzi o Ciebie...

O mnie i nie o mnie. Byli u niego różni kupcy, to potrafił zawołać za Lizę 2.000, 2.200, 2.500 zł.
A sprzedał za grosze, zupełnie bez sensu.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven napisał(a):
O mnie i nie o mnie. Byli u niego różni kupcy, to potrafił zawołać za Lizę 2.000, 2.200, 2.500 zł.
A sprzedał za grosze, zupełnie bez sensu.

Pamiętam jak mi o nie opowiadałaś. Przykre, ze one tak kończą.
A logika u takich hodowców- nie istnieje po prostu. Chyba to jakaś chluba sprzedać handlarzowi... :(

Posted

mysza 1 napisał(a):

A logika u takich hodowców- nie istnieje po prostu. Chyba to jakaś chluba sprzedać handlarzowi...
ńc
Wcześniej jeszcze pokryć czymkolwiek, kobyłę w ciąży prawie doprowadzić do śmierci, a na źrebaka nie mieć żadnego pomysłu. Na tego pierwszego pomysłu nie miał wcale, na drugiego już miał, ale mu się k* siano skończyło. Co za pech.

Posted

Greven napisał(a):
Ania była dzisiaj u nas i nakręciła film z Weronem i gazetą w roli głównej - especially for... myyyysza! :lol:

No to proszę: :lol:

[video=youtube;3SWiXYaGUys]http://www.youtube.com/watch?v=3SWiXYaGUys[/video]

Posted

Greven napisał(a):
Ania była dzisiaj u nas i nakręciła film z Weronem i gazetą w roli głównej - especially for... myyyysza! :lol:

Dziekuję a jaka radocha

Asior napisał(a):
jesteście popieprzone :megagrin:

I to jak ;)

Posted

o kurde :D
ale serio, pies nie do poznania --- widzę, że z jego nogą już wszystko dobrze? ostatnio jak go widziałam, kiedy na operacji byłyśmy, był taki osowiały z powodu choroby i problem z nogą miał, a teraz? posuwa w tę i we w tę, jak nowonarodzony. bo chyba taki właśnie jest. :)
pozwolę sobie wstawić na PE :P

Posted

Wolałabym do Puszczy, można będzie spokojnie Werona puścić luzem, bo tam raczej nie ma ludzi. Mam na myśli Puszczę przy Podjuchach, albo gdzieś koło Bukowego, jeśli są ładne tereny. Albo weźmiemy go na wybieg przy Szmaragdowym i sprawdzimy, czy przejdzie kładkę :diabloti:

Posted

zawsze możemy zajechać na Binowo, chociaż tam może być droga nieprzejezdna zbytnio. coś pomyślimy, daj znać, kiedy chciałabyś sesję przeprowadzić. :)
ponoć na dniach ma być słońce, bo tak to światła nie ma. :/

Posted

weźmiemy sanki. będziesz ciągać, jesteś duża i silna.
hehe.
no to wymyślisz, gdzie chcesz ta sesję i nas zawieziesz, no. ;P