Jump to content
Dogomania

Przekochany Weron z nowotworem, prosi o wsparcie finansowe - MA DOM!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven napisał(a):
Jak spędzicie ten wieczór? Piszcie ;) Z psami, w domu, na imprezie? ;)

Ja z racji tego, że pic nie mogę/nie powinnam zarobię sobie kilka zł jako kierowca ;)

Posted

ja probably pójdę na chwilę do kumpla z bloku obok na imprezę. chora jestem, po pracy, ale jakoś chyba dam radę. ;P
happy new year, guys ;P

Posted

Greven napisał(a):
Jak spędzicie ten wieczór? Piszcie ;) Z psami, w domu, na imprezie? ;)

My z psami i kotami robimy sobie w domku imprezkę :-) Tylko że to całe towarzystwo nie chce podziwiać fajerwerków i śpi jak zabite ;-) Zero radości z Nowego Roku ...

Wszystkiego Najlepszego !!!

Posted

Udało mnie się ze zdjęciem :evil_lol::

My z TZ w domu popijamy, ze zwierzakami- one wodę oczywiście;) Taka domowa impreza.
Psy strzałów się nie boją, Wera to tylko czeka kiedy w końcu zacznie się coś dziać, Ślepek ich nie słyszy, a kocica smacznie śpi.

Posted

szkoda, że fota od dupy strony ;P
i gazety nie ma!

Sandra --- Iza nie napisała nigdzie, że pije ;P Iza pójdzie tylko na chwilkę powiedzieć hepi niu jir i pewnie wróci, o ile do tej pory nie zaśnie, bo chora ;P no, ale zobaczymy jak to będzie :P

Posted

dopiero dotarłam....
ale widzę,że zdjęcie jest :)
Dostałam zdjęcie i w ogóle nie wiedziałam o co chodzi.. Nie kapnęłam się, że to Weron :D
Dopiero później dostałam wiadomość :D

Greven.. kochana.... Chciałam Ci życzyć Wystrzałowego sylwestra i Udanego Nowego Roku...

Posted

Asior napisał(a):
Greven.. kochana.... Chciałam Ci życzyć Wystrzałowego sylwestra i Udanego Nowego Roku...

Asior, tylko nie wystrzałowego!!!!!!!!!!!!! Psy mi wykończysz :D
Ale dziękuję :D

Posted

w PL już NR za kilka minut, u mnie za godzinę, ale anyway - HEPI NJU JIR once again ;P
u nas jakieś fajerswerki mają być na głównym parkingu, pewnie pokaz dla gości.
z kumpelą do znajomego jakoś ok 23:30 pójdziemy na chwilkę a potem kima, jutro na 8:45 do roboty ;P

Posted

Szczęśliwego i spełnienia wszystkich marzeń :-) I naprawdę nie ma nic lepszego od imprezki z psami i kotami :-) Konie pewnie też są super ... uściski od nas wszystkich dla Łapy w mikołajowej czapce, której zdjęcia za nic nie mogłam znaleźć ;-(

Posted

U nas Sylwester "domowy" tzn. wszystko już śpi.
Huku narobili tubylcy sporo - co prawda zaraz koło nas nic nie wybuchało ale w promieniu ok.5-ciu km już sporo gutków mieszka a to wystarczająco blisko.
Maksik jedynie z nerw zaczął wyszarpywać gąbkę z posłania ( niby głuchy) a Molder lekko zaniepokojony krążył po pokoju.
Chrupce tylko nos z budy wystawał - reszta ola. zignorowała imprezę.
Poszedłem tylko po cichu do stajni sprawdzić czy Dziewuchy nie panikują - cisz - łomotów i dzikiego rżenia nie słychać.
A Pontonek mi dzielnie w drodze towarzyszył wcale się nie stresując. W sumie to się najbardziej o konie denerwowałem bo reszta "towaru" blisko i pod kontrolą - a one jak by się wystraszyły to drzwi od stajni nie na długo :(
Ale ok. widać jednak w stajni czują się całkowicie bezpieczne.

Wszystkiego dobrego Sandra dla Ciebie i całego stada - bądź zdrowa i rośnij duża (ups :)) i niech Wam się wbrew wszelkim przeciwnością układa w Nowym Roku jak najlepiej.
Dla Was Wszystkich oczywiście również Wszystkiego Najlepszego

Posted

Greven napisał(a):
Siedzę w przedpokoju z psem, laptopem i kieliszkiem szampana. Szczęśliwego Kochani, Szczęśliwego ;)

Z psem? Tylko jednym? :razz:

Moje 3 jakoś przeżyły wystrzały, ale tylko Felek był z nami na dworze i podziwiał fajerwerki. Hienka z Lesiem siedziały w domu.

Szczęśliwego Nowego Roku! Mam nadzieję, że będzie lepszy niż ten, który właśnie minął...

Posted

A Ona znowu tym zębatym Mikołajem dzieci straszy :crazyeye::mad:
Kurde - poziom agresji rzeczywiście wzrasta na świecie - kiedyś na niegrzeczne dzieci wystarczyło, że Mikołaj rózgę przyniesie

TSU petardy Pupeta nie wystraszyły? :diabloti: