mysza 1 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 tsu napisał(a):no i gdzie te fotyyy? zieeww... Fota jest jedna, marna :P Wysłałam do Asiora, jak będzie miała chwilę to wstawi. Quote
Greven Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jak to zdjęcie krąży po Polsce: Szczecin - Warszawa - Kraków :D Quote
Greven Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A tu emocje, jak na grzybach... ASIOR!!! Quote
donacja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 I wygląda na to, że Weronka już w Nowym Roku zobaczymy:) A przy okazji wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i udanego Sylwka:BIG: Quote
Greven Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jak spędzicie ten wieczór? Piszcie ;) Z psami, w domu, na imprezie? ;) Quote
Cudak Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Greven napisał(a):Jak spędzicie ten wieczór? Piszcie ;) Z psami, w domu, na imprezie? ;) Ja z racji tego, że pic nie mogę/nie powinnam zarobię sobie kilka zł jako kierowca ;) Quote
tsu Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 ja probably pójdę na chwilę do kumpla z bloku obok na imprezę. chora jestem, po pracy, ale jakoś chyba dam radę. ;P happy new year, guys ;P Quote
Nemi Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Greven napisał(a):Jak spędzicie ten wieczór? Piszcie ;) Z psami, w domu, na imprezie? ;) My z psami i kotami robimy sobie w domku imprezkę :-) Tylko że to całe towarzystwo nie chce podziwiać fajerwerków i śpi jak zabite ;-) Zero radości z Nowego Roku ... Wszystkiego Najlepszego !!! Quote
Greven Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Justyna zarabia, Iza pije, Nemi imprezuje z psami i kotami... ;) A reszta? ;) Quote
A.R.S. Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Udało mnie się ze zdjęciem :evil_lol:: My z TZ w domu popijamy, ze zwierzakami- one wodę oczywiście;) Taka domowa impreza. Psy strzałów się nie boją, Wera to tylko czeka kiedy w końcu zacznie się coś dziać, Ślepek ich nie słyszy, a kocica smacznie śpi. Quote
tsu Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 szkoda, że fota od dupy strony ;P i gazety nie ma! Sandra --- Iza nie napisała nigdzie, że pije ;P Iza pójdzie tylko na chwilkę powiedzieć hepi niu jir i pewnie wróci, o ile do tej pory nie zaśnie, bo chora ;P no, ale zobaczymy jak to będzie :P Quote
Asior Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dopiero dotarłam.... ale widzę,że zdjęcie jest :) Dostałam zdjęcie i w ogóle nie wiedziałam o co chodzi.. Nie kapnęłam się, że to Weron :D Dopiero później dostałam wiadomość :D Greven.. kochana.... Chciałam Ci życzyć Wystrzałowego sylwestra i Udanego Nowego Roku... Quote
Greven Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Asior napisał(a):Greven.. kochana.... Chciałam Ci życzyć Wystrzałowego sylwestra i Udanego Nowego Roku... Asior, tylko nie wystrzałowego!!!!!!!!!!!!! Psy mi wykończysz :D Ale dziękuję :D Quote
Asior Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 aaa to źle dobrane słowo, rzeczywiście :roll: Quote
tsu Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 w PL już NR za kilka minut, u mnie za godzinę, ale anyway - HEPI NJU JIR once again ;P u nas jakieś fajerswerki mają być na głównym parkingu, pewnie pokaz dla gości. z kumpelą do znajomego jakoś ok 23:30 pójdziemy na chwilkę a potem kima, jutro na 8:45 do roboty ;P Quote
Greven Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Siedzę w przedpokoju z psem, laptopem i kieliszkiem szampana. Szczęśliwego Kochani, Szczęśliwego ;) Quote
Nemi Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Szczęśliwego i spełnienia wszystkich marzeń :-) I naprawdę nie ma nic lepszego od imprezki z psami i kotami :-) Konie pewnie też są super ... uściski od nas wszystkich dla Łapy w mikołajowej czapce, której zdjęcia za nic nie mogłam znaleźć ;-( Quote
urwisek Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 U nas Sylwester "domowy" tzn. wszystko już śpi. Huku narobili tubylcy sporo - co prawda zaraz koło nas nic nie wybuchało ale w promieniu ok.5-ciu km już sporo gutków mieszka a to wystarczająco blisko. Maksik jedynie z nerw zaczął wyszarpywać gąbkę z posłania ( niby głuchy) a Molder lekko zaniepokojony krążył po pokoju. Chrupce tylko nos z budy wystawał - reszta ola. zignorowała imprezę. Poszedłem tylko po cichu do stajni sprawdzić czy Dziewuchy nie panikują - cisz - łomotów i dzikiego rżenia nie słychać. A Pontonek mi dzielnie w drodze towarzyszył wcale się nie stresując. W sumie to się najbardziej o konie denerwowałem bo reszta "towaru" blisko i pod kontrolą - a one jak by się wystraszyły to drzwi od stajni nie na długo :( Ale ok. widać jednak w stajni czują się całkowicie bezpieczne. Wszystkiego dobrego Sandra dla Ciebie i całego stada - bądź zdrowa i rośnij duża (ups :)) i niech Wam się wbrew wszelkim przeciwnością układa w Nowym Roku jak najlepiej. Dla Was Wszystkich oczywiście również Wszystkiego Najlepszego Quote
Greven Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nemi napisał(a):uściski od nas wszystkich dla Łapy w mikołajowej czapce, której zdjęcia za nic nie mogłam znaleźć ;) Proszę bardzo: Quote
Cudak Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Greven napisał(a):Siedzę w przedpokoju z psem, laptopem i kieliszkiem szampana. Szczęśliwego Kochani, Szczęśliwego ;) Z psem? Tylko jednym? :razz: Moje 3 jakoś przeżyły wystrzały, ale tylko Felek był z nami na dworze i podziwiał fajerwerki. Hienka z Lesiem siedziały w domu. Szczęśliwego Nowego Roku! Mam nadzieję, że będzie lepszy niż ten, który właśnie minął... Quote
tsu Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 a ja już wróciłam z "imprezy" hahaha ;P szczęśliwego :) Quote
urwisek Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A Ona znowu tym zębatym Mikołajem dzieci straszy :crazyeye::mad: Kurde - poziom agresji rzeczywiście wzrasta na świecie - kiedyś na niegrzeczne dzieci wystarczyło, że Mikołaj rózgę przyniesie TSU petardy Pupeta nie wystraszyły? :diabloti: Quote
Recommended Posts