mysza 1 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ostatnio ucichło tu jakoś. Sandra, napisz nam coś o Weronku. Tsu- korzystaj, bo w PL to już tak dobrze nie będzie ;) Quote
Cudak Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/176247-A-liczna-maA-a-mA-odziutka-suczka-pilnie-szuka-DT?p=13754653 Quote
urwisek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 mysza 1 napisał(a):Ostatnio ucichło tu jakoś... Pitbule Go zjadły z okazji gorączki przedświątecznej - to co ma nam pisać ? W górę Śliczniaku!!! Quote
mysza 1 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 urwisek napisał(a):Pitbule Go zjadły z okazji gorączki przedświątecznej - to co ma nam pisać ? W górę Śliczniaku!!! Może i tak, bo naprawdę głucho tu strasznie. Quote
wieso Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 no wlasnie cicho, co sie dzieje ??? co slychac..... u nas leje, chyba was nie zalalo co ? Quote
Greven Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Pitbulle nie ruszają Werona, chyba że zostaje przypadkiem storpedowany ;) Pan Weron szaleje, jak szczeniak. On nigdy, od początku pobytu u mnie, tak się nie zachowywał. Owszem, zanim nie zaczął się wyraźnie źle czuć przed pęknięciem guza, bywał wesoły i ożywiony, ale dopiero teraz widzę, że to nie było to. Co musiało go gnieść, męczyć, może boleć przez cały ten czas. Był dzielny, do końca niczego po sobie nie pokazywał - posmutniał i stracił chęć do życia, gdy było już naprawdę bardzo, bardzo źle. Na pewno dużo dała doskonała karma, która wspomaga jego motorykę ruchu - gdy zaczął jeść RC Mobility (oraz RC na sierść), nabrał ochoty do biegania, widać że porusza się swobodnie. Ale dopiero po operacji odżył tak naprawdę i mówi to każdy, kto znał go wcześniej, a teraz widzi ponownie. Biega, jak szalony, zaczepia pitbulle do zabawy, a ludzi z radości szczypie po rękach. Morda mu się śmieje. Dziękuję, to dzięki Wam ;) Quote
wieso Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 co za wspaniale wiadomosci az sie serce raduje...... wszystkiego najlepszego !!! Quote
tsu Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 a właśnie Sandra, ten guz był poddany jakieś analizie na pewno, dodatkowo robiona była morfologia --- Weron nie ma żadnych przerzutów? Quote
Greven Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Już pisałam wcześniej na ten temat - jest podejrzenie przerzutów do płuc, ale dopiero prześwietlenie kontrolne pokaże, czy te "plamki" powiększają się, czy nie. Bo mogą zupełnie nie mieć związku z nowotworem. Morfologia wyszła super. Quote
urwisek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Gdzie nie zajrzę same budujące wieści - umówiłyście się na święta czy jak? Mam wielką nadzieję, że będzie ok. te nowotworowe ścierwa naprawdę błyskawicznie u psiaków się posuwają - jak taki wesoły i radosny - a czas płynie - to nadziei coraz więcej :) Quote
mysza 1 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Tak, takie zachowanie daje wielką nadzieję, że nie ma przerzutów do płuc. I oby tak było. Quote
tsu Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Greven napisał(a):Już pisałam wcześniej na ten temat - jest podejrzenie przerzutów do płuc, ale dopiero prześwietlenie kontrolne pokaże, czy te "plamki" powiększają się, czy nie. Bo mogą zupełnie nie mieć związku z nowotworem. Morfologia wyszła super. o plamkach wiem --- albo przeczytałam tu, albo wet powiedział Ci jak jeszcze byłyśmy z Weronem na operacji, myślałam, że może ten guz z jądra był poddawany jakieś analizie na zasadzie spr czy to nowotwór złośliwy, "zdolny" do przerzutów, etc. nie wiem czy o tym pisałaś, może przegapiłam. ps. maila się nie doczekam? ;] Quote
Greven Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Maila się nie doczekasz - będziesz miała motywację, żeby przyjechać i pstryknąć foty ;) Quote
wieso Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 wlasnie fotki przydaly by sie.....dobrze ze jest dobrze... Quote
Greven Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 wieso napisał(a):wlasnie fotki przydaly by sie.....dobrze ze jest dobrze... Niedługo odwiedzi nas tsu (bo musi sprawdzić, czy Grażka żyje :D ), to będziecie mieć takie foty, że ho ho! Ja mogę coś pstryknąć, ale jest mokro, brzydko, nijako... Sugeruję poczekać na Izę ;) Quote
kinga_kinga7 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A kiedy Weron będzie miał powtórne badania? Quote
kinga_kinga7 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Będę trzymać za Weronka kciuki,żeby było wszystko w porządku Quote
tsu Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 kuźwa, mówiłam, że nie chcę dowodów, czy zagłodziłaś już Grażkę tylko, że mi się podoba ta kobyła. ;P se nawet chciałam na nią pierwotnie wsiąść, ale se nie wsiądę bo doczytałam, że surowa (chyba, że ją lekko podgotujesz ;D), grrrr. no ale oczywiście Weronowi sesję też pierdyknę. tego, lot mam na 04.01 powrotny więc od 05.01 jestem do wzięcia. no, tak do ok. 10.02. korzystaj. Quote
Greven Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wykorzystam Cię, bez obaw Mała. Razem upichcimy surową Grażkę, a potem zrobisz super sesję Weronowi. Quote
mysza 1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Weronek dalej szuka domu :( przecież. Kurde, szkoda, że jedyny telefon to były te schody :( Quote
mysza 1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Halo, co tu tak pusto. Poproszę fotki Weronka z jutrzejszą gazetą na dowód, ze Tanga go jednak nie pożarła:evil_lol: Quote
Greven Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dzisiaj z jutrzejszą gazetą? O matko, jak ja to zrobię?! <panika> :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jutro, bo zakładam, że dzisiejszej gazety nie masz. To kupisz jutro:eviltong: Quote
wieso Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wcale nie pusto, nie nie....dopiero co z pracy sie przyczlapalam.....a tu nie daja odpoczynku.... witaj Weronku, jak ci ? Jak bedzie z toba w Sylwestra ???? u nas strasznie ciemno...a juz tam daleko strzelaja...co robic z psami...jeden jest juz troche przygluchawy to nie tak zle ale Kredka....dajecie im cos na uspokojenie ??? Quote
Recommended Posts