Jump to content
Dogomania

Przekochany Weron z nowotworem, prosi o wsparcie finansowe - MA DOM!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwoniłam do tej pani, od wczoraj się wahałam, bo może okazałoby się, że to nowe budownictwo, gdzie schody są zupełnie inne, niż w starym, szersze i mniej strome, duże półpiętra... No ale niestety, jest to stare budownictwo, więc na 100% odpada.

Zaproponowałam pani inne psy, ona powiedziała, że po południu, lub jutro poprosi o kontakt swojego męża, omówimy tę sprawę. Dodała, że pies musi być spokojny do dzieci, bo odwiedzają ich wnuki. No i ma być duży. U mnie nie ma żadnego dużego psa (poza Koksem, ale on nie spełnia kryteriów), więc jeśli pan będzie zainteresowany, to będę go kontaktować z Wami.

Posted

Czarna sunia jest duża, ale nie tak duża jak Weron. Nie wiem czy to tak na zdjęciach perspektywa wydłużyła mu łapy, czy takie ma w rzeczywistości - bo wygląda, że jest jak mały koń :lol:

Rozumiem, że Weron czuje się dobrze - pewnie byś napisała coś, gdyby było inaczej.

Trzymam kciuki za adopcję kogokolwiek :thumbs:

Posted

Tak, dzisiaj jest ok. Wczoraj chyba po prostu był przejedzony i rozsądnie podzielił sobie śniadanie na lunch i popołudniową przekąskę ;) Kolacji mu nie dałam, a rano zjadł wszystko do ostatniej kulki.

Bardzo dużo i często sika, wydaje mi się, że to po encortonie.

Posted

Nemi napisał(a):
Czarna sunia jest duża, ale nie tak duża jak Weron. Nie wiem czy to tak na zdjęciach perspektywa wydłużyła mu łapy, czy takie ma w rzeczywistości - bo wygląda, że jest jak mały koń

Weron jest duży. Łapy ma faktycznie bardzo długie.
Ja mam 182 cm wzrostu, a na niektórych zdjęciach stoi obok mnie, więc masz porównanie.

Posted

Wysłano mnie z Pro Equo tutaj z plakatem dla Weronka :) - może ktoś mógłby porozwieszać w swoich okolicach ?
Ale Sandra nie napisała mi jeszcze, czy plakat jest ok (treść itd.)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie powinien częściej siusiać po encortonie. Ja przynajmniej nie siusiam.

A amstaffka Basi tak ;)

Estrella napisał(a):
Ale Sandra nie napisała mi jeszcze, czy plakat jest ok (treść itd.)

Świetny plakat! Ja bym tylko zredukowała ilość tekst do absolutnie niezbędnych informacji, bo obawiam się, że i tak nikt nie będzie czytał tego zbyt dokładnie - lepiej dać mniej, ale większą czcionką, będzie wyraźniej. Bardziej wyróżniłabym dane kontaktowe i link do allegro. Poza tym super :)

Posted

Greven napisał(a):
Ja bym tylko zredukowała ilość tekst do absolutnie niezbędnych informacji, bo obawiam się, że i tak nikt nie będzie czytał tego zbyt dokładnie - lepiej dać mniej, ale większą czcionką, będzie wyraźniej. Bardziej wyróżniłabym dane kontaktowe i link do allegro. Poza tym super :)

Mam dokładnie takie same wrażenia.

Posted

Greven napisał(a):
Świetny plakat! Ja bym tylko zredukowała ilość tekst do absolutnie niezbędnych informacji, bo obawiam się, że i tak nikt nie będzie czytał tego zbyt dokładnie - lepiej dać mniej, ale większą czcionką, będzie wyraźniej. Bardziej wyróżniłabym dane kontaktowe i link do allegro. Poza tym super :)

Ok, postaram się pozmieniać. Jak nie teraz, to wieczorem będzie gotowy :)

Posted

Dziewczyny powiedzą, jeśli chodzi o urodę plakatu :lol: Mnie się podoba bardziej niż pierwszy. Mam tylko jedną uwagę :

- chyba chodzi o przerzuty (od rzucania), a nie przeżuty (od żucia no gumy czy tytoniu) :evil_lol:

Posted

Teraz jest prawie idealnie, usuń tylko fragment o wynikach krwii i badaniu serca (to wydaje mi się dla plakatu nieistotne)... i DRUKUJEMY :D Świetna robota, dziękuję!

Posted

Estrelko, już ostatnia uwaga - zdejmij fragment o tym, że pies jest PiSdZ i o finansowaniu. Dla przypadkowego czytelnika to jest informacja bez znaczenia. Plakat będzie jeszcze bardziej przejrzysty. Mnie się bardzo podoba, jeszcze raz dziękuję ;)

Weron sika, jak koń. Zjadł wszystko. Chodzi trochę "przykucnięty", prawdopodobnie szwy w kroku go ciągną.
Zaraz wezmę go na dłuższy spacer, niech się trochę rozrusza.

Posted

Sandra, te szwy to są takie rozpuszczalne, czy trzeba będzie jechać na ich zdjęcie za jakiś czas? z raną wszystko w porządku? nie krwawi, nie ropieje?

i jak spracer, chętnie poszedł czy wracał do domu, jak wtedy do samochodu?