A.R.S. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No jak chcesz. Ja Cię przecież nie wyganiam, no ale dobra, dobra idź leniuchu :evil_lol: Sama nie wiem ile wytrwam. Jeszcze trochę porobię, wszystkie linki dodam w post #198 [quote name='urwisek']Fajnie by było zebrać to razem (np w pierwszy post) to nie będzie dubli. tsu, jak wpadnie pewno uporządkuje w 1 poście To przy okazji proszę o aktualizację tam linku do nowego allegro http://allegro.pl/item842454575_mam_raka_pomoz_daj_szanse_przezyc.html Quote
tsu Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 dalej czekam na akceptację dwóch ogłoszeń, w niedzielę pewnie nie działają. :/ Andrzejku, zaraz posprawdzam te numery. o ile pamiętam, nie wszędzie wymagana była rejestracja poprzez mail, ale jakieś hasła trzeba było podawać... hmhm, idę zobaczyć co spieprzyłam. :P Quote
tsu Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Aniu, w sensie, w PIERWSZYM czy JEDNYM poście? :P (ok, już widzę, Andrzej proponował pierwszy) idę zaktualizować Allegro więc. :) edit: Allegro is done. :P edit2: jak skończę szyć to zrzucę linki do pierwszego posta. Quote
urwisek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='tsu']...jak skończę szyć to zrzucę linki do pierwszego posta. Jak przestaniesz Go tak ciągle ściskać to nie będzie trzeba tyle szyć :) Quote
tsu Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 haha Andrzejku :D:D:D to było dobre. :P ale akurat nie jego szyję (aczkolwiek i on wymaga po tych wszystkich miesiącach ściskania lekkiej poprawki ;D), tylko nowego puppeta (kukiełkę). :P jak skończę to wrzucę do pierwszego posta te nasze linki. Ania dalej działa? Quote
A.R.S. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 tsu napisał(a): Ania dalej działa? Trochę działa :) A jaki to będzie puppet??? Quote
Greven Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 O matko, jaki tu ruch! :D :D Dzisiaj był... UWAGA, UWAGA............... pierwszy telefon o Werona!! Pani ze Szczecina, bardzo sensowna, konkretna, ogłoszenie znalazła na allegro. Mieli z mężem starego, schorowanego owczarka, który odszedł kilka dni temu. Mają świadomość, jaki jest stan Werona, że mogą być przerzuty. Mieszkanie 150 m kw., ich pies miał swój pokój i był - jak to pani ujęła - członikiem rodziny. To wszystko brzmiało tak pięknie, ale musiałam w końcu zapytać i...... mieszkają na trzecim piętrze, nie ma windy. Mam nadzieję, że będą kolejne telefony, tak się dzisiaj ucieszyłam, że ktoś w końcu zainteresował się Weronem. Dzisiaj nie ma apetytu, zjadł tylko połowę śniadania. Nie martwię się, bo wczoraj była duża kolacja (RC + ryż z kurczakiem), a ponadto Weron jest wesoły i energiczny, więc chyba nic mu nie jest. Quote
mysza 1 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mam nadzieję, ze to przejściowe. Ciekawe na jakim portalu go znaleźli. Dobrze wiedzieć co jest najskuteczniejsze. Edit doczytałam, że allegro. Wstałam dzisiaj o 5 rano a to dla mnie nienormalne trochę śpiąca jestem;) Wczoraj mnie wywaliło dogo, mam kłopoty ostatnio. Wątek Bruna z pól http://www.dogomania.pl/threads/175025-MA-odziutki-Bruno-bA-AE-kaA-siAE-po-polach-jadA-A-miecie-juA-w-hotelu-prosi-o-pomoc Quote
mysza 1 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Weron nie może chodzić po schodach? ;( no tak, chore me te stawy ale już sama nie wiem... Quote
Greven Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Stawy to pół biedy, w ciepłym domu na pewno mniej by mu dokuczały, niż u mnie. Tak ogólnie to on jest przecież bardzo mobilny. Ma natomiast usuniętą główkę kości biodrowej i po kilkumiesięcznej poprawie, znów zaczął gorzej chodzić. Na trzech łapach trudno mu będzie pokonywać tyle schodów kilka razy dziennie. Po głosie oceniam, że państwo są conajmniej w średnim wieku, więc gdyby doszło do sytuacji, że Werona trzeba nosić... To duży, ciężki pies. Teraz waży 32 kg. Pani powiedziała, że w ostatnim czasie ich psa mąż znosił na rękach, ale doszłyśmy do wniosku, że Weron na trzecim piętrze to raczej kiepski pomysł. Co innego, gdyby była winda. Quote
A.R.S. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No szkoda, że tak wysoko mieszkają.. Trzymam kciuki za następne telefony- dom musi być najlepszy z najlepszych! Ale i tak się będę o niego martwić... ehh... Ja na dziś chyba skończyłam z jego ogłaszaniem- wszystkie linki post #198 Idę se kawę trzasnąć. Quote
darunia-puma Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 oj szkoda że to aż trzecie piętro no ale skoro domek już się jakiś odezwał to pewnie tak będzie że przetarł szlak innym domkom na niższych piętrach a szkoda bo z tego co piszesz domek zapowiadał się super Quote
A.R.S. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 darunia-puma napisał(a):już Weronkowi wysłałam 50zł pozdrawiam Dziękujemy Ci darunia za pomoc :buzi: Quote
tsu Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 OK, skompletowałam nasze linki (bez tych oczekujących) i wrzuciłam do pierwszego posta. strarałam się nie dublować, ale nie było tych podwójnych wiele. cieszę się, że był pierwszy telefon w sprawie psiaka, oby było ich więcej. Andrzej, poprawiłam w jednym ogłoszeniu, bo zjadło cyferkę, ale w tym, gdzie popełniłeś błąd w imieniu a mi zeżarło 2 cyfry, nie mogę znaleźć edycji/logowania/czegokolwiek, więc w pierwszym poście wrzuciłam Twój anons bo lepszy błąd w imieniu, niż w nr telefonu (aczkolwiek telefon się jakby "nie dokopiował" bo w "kontakcie" już jest poprawny). PS. Andrzej, nie mogę znaleźć Twojego ogłoszenia na "karusku" - podałeś link do strony z logowaniem, ale starałam się pogrzebać w ogłoszeniach i bez rezultatu. szukałam w "adopcjach" i "oddam", i nie było. Quote
tsu Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 a, Aniu, jutro pokażę foty mojego puppeta, to zobaczysz, co to za kukiełka. :) (na pewno kojarzysz Muppety - to jest kukiełka muppetopodobna) Quote
darunia-puma Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 cieszę się że nasz piękniś z dnia na dzień będzie czuł się lepiej ....... i znajdzie wymarzony domek Quote
mysza 1 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :( winda- marzenie. Szkoda, bo właśnie takich ludzi Weron potrzebuje. Quote
urwisek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='tsu']..Andrzej, nie mogę znaleźć Twojego ogłoszenia na "karusku" - podałeś link do strony z logowaniem, ale starałam się pogrzebać w ogłoszeniach i bez rezultatu. szukałam w "adopcjach" i "oddam", i nie było. Jakiś dziwny ten Karusek - niby przyjął ogłoszenie - dał komunikat: "Ogłoszenie zostało wysłane. Zostanie ono umieszczone na stronie po weryfikacji. Dziękujemy." i cisza. Tu akurat mogła pójść weryfikacja (cokolwiek to znaczy) na maila PE - ale wcześniej dawałem na Supła i Pontona = ten sam komunikat / mój mail - a nic nie przyszło. Nie wiem - albo jakiś lewy albo ja za głupi :( [quote name='tsu']ale lepszy błąd w imieniu niż u mnie zjedzone dwie ostatnie cyfry nr tel - nie mogę tam edycji znaleźć - bo nie ma - też chciałem poprawić. Quote
Greven Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dzisiaj koło południa weryfikowałam wszystko, co przyszło na maila PE. Quote
tsu Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 teraz też Karuska sprawdziłam i nadal nie ma. dziwne. Quote
urwisek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Spróbuj wstawić jeszcze raz - najwyżej się zdubluje - albo będziemy wiedzieć, że sobie go odpuszczać Quote
urwisek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Tym razem dałem na swojego maila i to nie "o2" tylko solidny gmail = d... Dam sobie spokój z Karuskiem Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki. Kazda złotówka na wagę złota :) http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom Quote
Asior Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 greven, a może by państwu zaproponować inną bidę????? Quote
Recommended Posts