urwisek Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Trzymaj się Wernonku - zbieraj siły, będę miał twoje śliczne zdjęcie (Greven dasz Mu przeczytać?) Quote
A.R.S. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Widziałam urwisek żeś cegiełkę kupił :calus: Na razie sprzedało się 14szt :loveu: Zostały się już tylko 3 dni aukcji.. wszyscy powysyłali linka do znajomych swych?? :mad: Reklamować ;) Quote
urwisek Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Przykro, że po mojej już stanęło :( Ludzie mają inne 'ksywki' na Allegro niż te, które znam - jak wyślę (przez pomyłkę) komuś kto już kupił - to mam nadzieję, że się nie poczuje dotknięty. Quote
mysza 1 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Patka napisał(a):choc cegiełkę mogę kupić ... Super, każda pomoc na wagę złota. Żeby jeszcze Weron wyzdrowiał :( Quote
Aga-33-76 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Piękny ... ale w oczach chyba widać ciepienie ( które mimo wszystko przyjmuje z godnością) ... Quote
Greven Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dziękuję Iza za zdjęcia! Weron od wczoraj czuje się kiepsko, wymiotował, jest bardziej apatyczny, nie cieszy się tak, jak zwykle. Dzisiaj podczas sesji zdjęciowej zaczął się cały trząść, mimo że wcale nie było zimno, a jemu nikt nie kazał godzinami pozować. Chciał już wracać do samochodu. Zastanawiałam się, czy nie jechać z nim do weterynarza, ale skoro termin ma na czwartek, to wcześniej i tak niczego nie wyczarują... Quote
Greven Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Pozwolę sobie wstawić jeszcze jedno zdjęcie Izy (tsu), które bardzo mi się podoba: Quote
Nemi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Greven napisał(a):Weron od wczoraj czuje się kiepsko, wymiotował, jest bardziej apatyczny, nie cieszy się tak, jak zwykle. Dzisiaj podczas sesji zdjęciowej zaczął się cały trząść, mimo że wcale nie było zimno, a jemu nikt nie kazał godzinami pozować. Chciał już wracać do samochodu. Zastanawiałam się, czy nie jechać z nim do weterynarza, ale skoro termin ma na czwartek, to wcześniej i tak niczego nie wyczarują... Aby do czwartku... Trzymaj się cieplutko Weronku i zdrowiej :calus: Zdjęcia przepiękne ! Quote
Greven Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Nemi'] Zdjęcia przepiękne ! Prawda? :) Iza ma talent! Jeszcze dwa... Weron i jego obstawa ;) Quote
A.R.S. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A ja jak mogę pomarudzić :p to na 2 pierwszych zdjęciach mnie się oczy nie podobają (dla mnie nie pasują do Werona, on taki jest spokojny i łagodny, a te oczka takie dla mnie diabelskie) Za to w poście #87 jest CUDNE- Ty ładnie wyszłaś, a mina Werona mnie rozbraja- jaki rozanielony :evil_lol: Zmartwiło mnie to, że źle się czuje :-( Quote
mysza 1 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Greven napisał(a):Dziękuję Iza za zdjęcia! Weron od wczoraj czuje się kiepsko, wymiotował, jest bardziej apatyczny, nie cieszy się tak, jak zwykle. Dzisiaj podczas sesji zdjęciowej zaczął się cały trząść, mimo że wcale nie było zimno, a jemu nikt nie kazał godzinami pozować. Chciał już wracać do samochodu. Zastanawiałam się, czy nie jechać z nim do weterynarza, ale skoro termin ma na czwartek, to wcześniej i tak niczego nie wyczarują... Przeraża mnie to, bardzo bardzo źle :( Quote
Greven Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A mnie się właśnie oczy Werona na tych zdjęciach bardzo podobają ;) Quote
Aga-33-76 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Psiak jest piękny na każdym ze zdjęć. Boziu, pomóż wyzdrowieć Weronowi ... Wysłałam zadeklarowaną małą dyszkę, na razie nie dam rady więcej :( Quote
Greven Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Aga-33-76 napisał(a): Wysłałam zadeklarowaną małą dyszkę, na razie nie dam rady więcej Dyszka do dyszki i będzie na leczenie Werona ;) Quote
mysza 1 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Raz wymiotował czy więcej? Je? Ma apetyt? Quote
Greven Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 mysza 1 napisał(a):Raz wymiotował czy więcej? Je? Ma apetyt? Raz wymiotował, a potem to zjadł. Ma apetyt, ładnie wcina. Kupę też robi ok. Tylko jest taki nieswój, ciągle trzęsie się z zimna, nie ma w nim radości. Quote
Aga-33-76 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oby tych dyszek przybywało, wątek rozsyałny gdzie tylko się da a kasy nie przybywa :( Proszę ode mnie Werona na dobranoc ucałować i za uszkiem pomiziać, pliz. Quote
tsu Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 hm, ale jak mnie zobaczył, to machał ogonem, lizał (wpierw jajca), było w nim trochę radości. początkowo po wyjściu z auta biegał trochę, wracając do niego też biegał wokół Sandry, ale potwierdzam, że się trząsł po krótkim czasie bycia na dworze. a oczka - chciałam je wydobyć i trochę podrasowałam przy obróbce. w oryginale nie są takie skontrastowane. allle, właśnie te oczy warto było wydobyć. takie mądre są. no. właśnie. no. Quote
mysza 1 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A ślepotka fociłaś? Sandra, weź banerek do podpisu, bo ja już nie mogę. Cięzko ten wątek znaleźć ... Quote
Greven Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Nie fociła, bo nie była w Moryniu. Zdjęcia są robione w Szczecinie. Od paru dni próbuję dołączyć banner, ale nie mogę. Nie mogę dodać banera, nie mogę edytować, nie mogę zakładać wątków, nie mam emotikonów. Quote
Recommended Posts