Jump to content
Dogomania

Przekochany Weron z nowotworem, prosi o wsparcie finansowe - MA DOM!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam urwisek żeś cegiełkę kupił :calus:
Na razie sprzedało się 14szt :loveu:

Zostały się już tylko 3 dni aukcji.. wszyscy powysyłali linka do znajomych swych?? :mad: Reklamować ;)

Posted

Przykro, że po mojej już stanęło :(
Ludzie mają inne 'ksywki' na Allegro niż te, które znam - jak wyślę (przez pomyłkę) komuś kto już kupił - to mam nadzieję, że się nie poczuje dotknięty.

Posted

Dziękuję Iza za zdjęcia!

Weron od wczoraj czuje się kiepsko, wymiotował, jest bardziej apatyczny, nie cieszy się tak, jak zwykle. Dzisiaj podczas sesji zdjęciowej zaczął się cały trząść, mimo że wcale nie było zimno, a jemu nikt nie kazał godzinami pozować. Chciał już wracać do samochodu. Zastanawiałam się, czy nie jechać z nim do weterynarza, ale skoro termin ma na czwartek, to wcześniej i tak niczego nie wyczarują...

Posted

Greven napisał(a):
Weron od wczoraj czuje się kiepsko, wymiotował, jest bardziej apatyczny, nie cieszy się tak, jak zwykle. Dzisiaj podczas sesji zdjęciowej zaczął się cały trząść, mimo że wcale nie było zimno, a jemu nikt nie kazał godzinami pozować. Chciał już wracać do samochodu. Zastanawiałam się, czy nie jechać z nim do weterynarza, ale skoro termin ma na czwartek, to wcześniej i tak niczego nie wyczarują...

Aby do czwartku... Trzymaj się cieplutko Weronku i zdrowiej :calus: Zdjęcia przepiękne !

Posted

A ja jak mogę pomarudzić :p to na 2 pierwszych zdjęciach mnie się oczy nie podobają (dla mnie nie pasują do Werona, on taki jest spokojny i łagodny, a te oczka takie dla mnie diabelskie)
Za to w poście #87 jest CUDNE- Ty ładnie wyszłaś, a mina Werona mnie rozbraja- jaki rozanielony :evil_lol:

Zmartwiło mnie to, że źle się czuje :-(

Posted

Greven napisał(a):
Dziękuję Iza za zdjęcia!

Przeraża mnie to, bardzo bardzo źle :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Raz wymiotował czy więcej? Je? Ma apetyt?

Raz wymiotował, a potem to zjadł. Ma apetyt, ładnie wcina. Kupę też robi ok.
Tylko jest taki nieswój, ciągle trzęsie się z zimna, nie ma w nim radości.

Posted

hm, ale jak mnie zobaczył, to machał ogonem, lizał (wpierw jajca), było w nim trochę radości. początkowo po wyjściu z auta biegał trochę, wracając do niego też biegał wokół Sandry, ale potwierdzam, że się trząsł po krótkim czasie bycia na dworze.
a oczka - chciałam je wydobyć i trochę podrasowałam przy obróbce. w oryginale nie są takie skontrastowane. allle, właśnie te oczy warto było wydobyć. takie mądre są. no. właśnie. no.

Posted

Nie fociła, bo nie była w Moryniu. Zdjęcia są robione w Szczecinie.

Od paru dni próbuję dołączyć banner, ale nie mogę.
Nie mogę dodać banera, nie mogę edytować, nie mogę zakładać wątków, nie mam emotikonów.