A priori Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 W końcu zachciało mi się założyć temat mojemu futrzakowi :roll: Część osob z dogo już nas zna,ale się opiszemy :] Lolek jest z hodowli Astarte Gold, ma już ponad 2 lata i koleguje się z Zickiem :evil_lol: Swego czasu jezdzilysmy na wystawy,ale z powodów zdrowotnych Lolek wyłysiał, potem była podcięta :) i teraz czekamy,az wlosy odrosną To teraz się Lola pokaze :lol: Sesyjka Lola po domowemu :D I z Zickosławem :P Quote
AbraCadabra Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='A priori'] koleguje się z Zickiem :mad::mad::mad: Moje ulubione zdjęcie Lolsonka :evil_lol: Quote
A priori Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 sorry :P to bylo na szybko :D Kumpluje sie takze z Gucioslawem, Czesiakiem i cala ich rodzinka :D:D Quote
Magda & Zicko Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Aga bo kiedy ona Czesława widziaqła i Gucia no kiedy nie widujesz się z Nami :) a Lolson mooooja księżniczka :)) Quote
kasiej Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Piękna :) gratuluje, żeby mój łobuz był taki grzeczny :) Ostatnie zdjęcie jest po prostu boskie :) Quote
misiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Przypominam o regulaminie forum. Punkt dotyczący zdjęć: 6. ZDJĘCIA a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar. b) Nie cytuj już zamieszczonej fotki. Jeśli jednak jest to niezbędne, to cytowane zdjęcie zamieniaj na link. c) W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. d) Pomiędzy zdjęciami zrób odstęp, aby fotografie nie zlewały się ze sobą. Fotki, które łamią regulamin będą usuwane lub zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – mod pomoże. Quote
A priori Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Ok :D juz rodzielam zdjecia :) I najbardziej akutalna Lola Quote
Dogha Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Zakurzona ta galeria :D Piękna oczusia Lola :loveu: Quote
A priori Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 zakurzona, bo czasu brak :P ale mysle, ze niedługo sie poprawimy :) Quote
A priori Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Magda & Zicko napisał(a):Karola ale Ty oszukujesz :P :D to zrób mi foty jak taka mądra jesteś :P Quote
Magda & Zicko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 taaaa szczególnie jak nas dzieli tyle km :) Quote
A priori Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 taaa szczególnie jak spędzisz ze mną cały weekend :D Quote
Magda & Zicko Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ooo nieeee tylko nie to :D łóżko z Tobą psami i .. paranormal activity.. a Tyw nocy takie zimne stopy masz :( :D Quote
Recommended Posts