an3czka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Behemot napisał(a): P.S. proszę ode mnie dygnąć przed Księciuniem i pocałować go w upierścienioną łapę :kiss_2: Wykonałam, ale na Księciuniu nie zrobiło to większego wrażenia (tego typu osobistości tak mają:evil_lol: ). Quote
Behemot Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 an3czka napisał(a):Wykonałam, ale na Księciuniu nie zrobiło to większego wrażenia (tego typu osobistości tak mają:evil_lol: ). Ach... no cóż... takie jego księżowskie prawo ;) BTW: uwielbiam zapach psich łap (poduszeczek) :multi: W ogóle nie jestem "obrzydliwa", jeśli chodzi o psie zapachy ;) Quote
an3czka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 julita104 napisał(a):o mój boze jakie ona ma spojrzenie :loveu: Jak takiego boskiego psiurka mozna z łózka by wywalic? Toz to by był skandal! Bo on był obrażony!! Żeby zdjęcie wyszło musiałam rolety podnieść i wpuścić trochę światła. julita104 napisał(a): Moja Tolka z kolei nauczyła sie wczoraj jesc z widelca (takiego małego, do Cesarów dodają). Chyba jej kupie skrebrne albo złote sztucce bo to nie wypada zeby tak takim zwykłym :P :lol::lol: Mój też czasami je z widelca:lol: Umie tak chwytać kąsek, żeby zębulkami metalu nie dotknąć, bo to takie nieprzyjemne!:bigcool: Quote
an3czka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Behemot napisał(a):Ach... no cóż... takie jego księżowskie prawo ;) BTW: uwielbiam zapach psich łap (poduszeczek) :multi: W ogóle nie jestem "obrzydliwa", jeśli chodzi o psie zapachy ;) HA! Zgadnij kto jeszcze. Ja uwielbiam jego zapach, który opanował auto. Miodzio, miodzio. Poduszeczki też wącham i uszka też. Najcudniejszy zapach, to ten szczenięcy. Boski. Szkoda, że tak krótko!:-( Quote
Behemot Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 an3czka napisał(a):HA! Zgadnij kto jeszcze. Hmm.... Myślę... myślę... myślę... i nikt mi do głowy nie przychodzi :evil_lol: P.S. Sonia właśnie mi beknęła prosto w twarz. Bleeee... no to już było mniej rozkoszne :p Quote
an3czka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Behemot napisał(a):P.S. Sonia właśnie mi beknęła prosto w twarz. Bleeee... no to już było mniej rozkoszne :p O matko, nie mogę!!! Przegięcie!!:loveu: Quote
julita104 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Tofik puszcza bąki lezac z nami na kanapie, po czym z wyrzutem na nas patrzy i obrazony wychodzi do drugiego pokoju :shake: raz puscił takiego głośnego smierdziuszka w windzie wszyscy patrzyli na mojego meza z wyrzutem (pies złoczyńca tez!) Quote
Behemot Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 julita104 napisał(a):Tofik puszcza bąki lezac z nami na kanapie, po czym z wyrzutem na nas patrzy i obrazony wychodzi do drugiego pokoju :shake: raz puscił takiego głośnego smierdziuszka w windzie wszyscy patrzyli na mojego meza z wyrzutem (pies złoczyńca tez!) Padłam!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 julita104 napisał(a):Tofik puszcza bąki lezac z nami na kanapie, po czym z wyrzutem na nas patrzy i obrazony wychodzi do drugiego pokoju :shake: raz puscił takiego głośnego smierdziuszka w windzie wszyscy patrzyli na mojego meza z wyrzutem (pies złoczyńca tez!) Dobre, dobre:cool2: Quote
Koma Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 julita104 napisał(a):Moja Tolka z kolei nauczyła sie wczoraj jesc z widelca :lol: :lol: :lol: już myślałam że tylko my pozwalamy suni jeść z widelca :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 My tam zawsze się zwracamy do psów bardzo uprzejmie.:evil_lol: :evil_lol: Moja Lalka umie pić z butelki coca-cole :eviltong: :eviltong: Quote
julita104 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 hehe moje psy tez potrafią pic z butelki, tylko mineralną piją. Najgorzej jak idziemy na wycieczke, mamy jedną wodę a w okolicy nie ma sklepu. To najpierw dajemy im zeby nam nie padły z pragnienia. A te łobuzy wtykają jezyki do srodka i czasem jest upiaszczona woda potem :( A nam sie tak chce pic ze zostaje nam tylko ta piaskowa do picia eh kurcze no ale coz począc, człowiek sobie od ust odejmie zeby psu dac :lol: Quote
an3czka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Vectra napisał(a):My tam zawsze się zwracamy do psów bardzo uprzejmie.:evil_lol: :evil_lol: Moja Lalka umie pić z butelki coca-cole :eviltong: :eviltong: A mój to kawę z filiżanki umie pić.:eviltong: Quote
Behemot Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 an3czka napisał(a):A mój to kawę z filiżanki umie pić.:eviltong: A Sonia robi "mrówkojada": kiedy jej daję pusty karton po soku, zwija język w rulonik i wylizuje resztki :lol: Quote
Behemot Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Hmmm... pyszczek na szyi to jeszcze nic ;) Dziś rano Sonia znalazła sobie lepszą pozycję do spania: z gorrrącym nochalem wciśniętym w moje oko :crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A co powiecie na psa chrapiącego prosto do ucha?? dziś miałam stereo:evil_lol: :evil_lol: Quote
coztego Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Moja dama nie chrapie :cool1: A co do kulturalnego zwracania się do psa- niezastąpiona jest moja mama. Zamiast "Siad" mówi: "Kresiu, proszę, usiądź", zamiast "Na ziemię"- "Kreseczko, proszę zejść na ziemię" itd... I wciąż nie może się nadziwić, że Kreska jej nie słucha jak należy :evil_lol: Quote
julita104 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 an3czka napisał(a):A mój to kawę z filiżanki umie pić.:eviltong: mam nadzieje ze z chińskiej porcelany a nie bylejakiej filizanki :P Quote
Vectra Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 u mnie w rodzinie to mój tata wszystkich bije na głowe przy karmieniu psów. Jego foksy nie jadają z misek tylko są karmione z ręki (bo inaczej nie zjedzą) Wygląda to tak: Psy siadają na kanapie , tata klęczy na podłodze z talerzykiem w ręku , a mama siada obok psów bo musi je głaskać i czule przemawiać.Mówi słowa "grzeczni chłopcy teraz będą ślicznie jeść..."(Jeśli mamy nie ma psy nie zjedzą to samo jak tata nie klęczy) Bardzo ważne przy tej ceremonii jest to by odpowiedni kawałek kurczaka był podany , zaczyna się od skórki więc tata odrywa kawałek skórki i mówi do Denisa :"jedz Niunio skólecke taka socysta skólecka Niunio taką baldzo lubi" Po każdym kęsie zjedzonym przez psa jest chwalony :"No jaki grzeczny Tomuś lub Niunio (imie psa jest wymieniane w zalezności który raczył zjeść) zjadł tak ślicznie widać smakowało , dziadziuś (znaczy mój tata) tak się codzień stara by dobre kurczaczki ugotować. Kilka razy byłam przy karmieniu foksików i normalnie jak kabaret:evil_lol: To są najbardziej rozpuszczone psy jakie znam.Śpią na poduszkach jeden z mamą drugi z tatą.:diabloti: Quote
Behemot Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 A Sonia rano po przebudzeniu się zawsze częstuje się wodą z sokiem, którą na noc stawiam sobie na ławie koło łóżka :lol: Heh, taki nasz codzienny rytuał: sok malinowy na zimowe poranki :laugh2_2: Quote
Behemot Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Vectra napisał(a):Bardzo ważne przy tej ceremonii jest to by odpowiedni kawałek kurczaka był podany , zaczyna się od skórki więc tata odrywa kawałek skórki i mówi do Denisa :"jedz Niunio skólecke taka socysta skólecka Niunio taką baldzo lubi" O Dżizas :grin::grin::grin: Czegoś takiego to ja jeszcze nie słyszałam :-D:-D:-D Quote
r_2005 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Vectra napisał(a):Psy siadają na kanapie , tata klęczy na podłodze z talerzykiem w ręku , a mama siada obok psów bo musi je głaskać i czule przemawiać.Mówi słowa "grzeczni chłopcy teraz będą ślicznie jeść..."(Jeśli mamy nie ma psy nie zjedzą to samo jak tata nie klęczy) Normalnie, się mi podoba Twoja rodzina!!!!!!!!!!!!!:lol: Odjazd!!!!!!!! Super!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 to fotka jak z przed ponad roku jak jeszcze Tomuś był mały :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 O Bozie, a cio to za pluszaczek milusieńki? No i jak tu nie rozpieszczać takiego cudeńka? :loveu: Quote
Recommended Posts