jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 e, no nie, to jest "pole" na którym dałam Ci szansę... ;) Quote
weszka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czyżbyście paple zamierzały przejąć Henrykową galeryjkę? Quote
jambi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 nie no skąd! :grins: my tak w temacie cały czas, tyle, że pojawiają się nowe wątki... cóż poradzisz... ;) Quote
morepig Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 dobra dobra to u której się kąpiemy? :D Jambi, Ty masz maszynkę do swojej sfory? ja nadal nei wiem jaką kupić, do tego fundusze mi się skurczyły Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 nie kupuj marsa 1245 - nie polecam... chyba, że ja mam jakiś felerny egzemplarz... Quote
morepig Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 malawaszka napisał(a):nie kupuj marsa 1245 - nie polecam... chyba, że ja mam jakiś felerny egzemplarz... a co w niej nie tak? kurde wolalabym pozyczyc z raz i zobaczyc czy ogarniam ;/ buuuu Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 mój mars nie ogarnia kudłów mojej Luny :shake: kolezanka tnie nią swoje niufy i idzie jak w masło, ale jak są filce czy moja Luna to juz słabo jest - i grzeje się bardzo ostrze - ale tak jak mówię, duzo ludzi sobie ją chwali i nie wiem czy to ja nie miałam pecha... chociaż oddawałam już ją do serwisu i podobno jest ok... ale ja nie jestem zadowolona - zwłaszcza że często mam do cięcia zakudlone psy Quote
morepig Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='malawaszka']mój mars nie ogarnia kudłów mojej Luny :shake: kolezanka tnie nią swoje niufy i idzie jak w masło, ale jak są filce czy moja Luna to juz słabo jest - i grzeje się bardzo ostrze - ale tak jak mówię, duzo ludzi sobie ją chwali i nie wiem czy to ja nie miałam pecha... chociaż oddawałam już ją do serwisu i podobno jest ok... ale ja nie jestem zadowolona - zwłaszcza że często mam do cięcia zakudlone psy a ja zalozylam watecek- moze mi ktos pozyczy :) http://www.dogomania.pl/threads/192550-Pożyczę-maszynkę-do-strzyżenia-przyjmę-resztki-karm-gt-gt-niewidomy-Hen..?p=15351027#post15351027 a potem w listopadzie moze kupie w stanach. fundusze mi sie uszczupliły kuffa.. a moje suki jak im goraco to sie gryza... Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 a opłaca się jeszcze w stanach kupować? ile taniej jest? Quote
morepig Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 malawaszka napisał(a):a opłaca się jeszcze w stanach kupować? ile taniej jest? raz uzyta 75$ co daje 300zł tak? a nie, mniej. nowa 100$ mowie o tej jednobiegowej co u nas 500 kosztuje. musze sie w to wgryzc... tymczasem suki zarastaja. odezwala sie dziewczyna z gdyni ze by mi pozyczyla ale nie jestem z gdyni :( a ona na codzien pracuje na niej :( Quote
morepig Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 ha! a dzisiaj na spacerze na łące wielgachnej hen chwilę łaził luzem :P Quote
jambi Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 morepig napisał(a): Jambi, Ty masz maszynkę do swojej sfory? ja nadal nei wiem jaką kupić, do tego fundusze mi się skurczyły no ja mam, ale dla olbrzyma to ja ją nie do końca polecam małe tnie spoko, ale Arona zawsze musiałam najpierw nożyczkami ogarniać... "musiałam" bo juz nie musze... w tej chwili to ona ma juz tak kiepski włos, że nawet moja maszynka tnie bez problema. ja mam Moser Primat, ostatnio kupowałam znajomej na alledrogo za 2 stówki - taniocha! Wasia co to jest "MARS 1245" ??? Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 haha nie wiem co to jest :splat: moser miało być :oops: Quote
morepig Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 jambi_ napisał(a):no ja mam, ale dla olbrzyma to ja ją nie do końca polecam małe tnie spoko, ale Arona zawsze musiałam najpierw nożyczkami ogarniać... "musiałam" bo juz nie musze... w tej chwili to ona ma juz tak kiepski włos, że nawet moja maszynka tnie bez problema. ja mam Moser Primat, ostatnio kupowałam znajomej na alledrogo za 2 stówki - taniocha! Wasia co to jest "MARS 1245" ??? a pozyczysz na Kfilę? chcę zobaczyć jak to to tnie i jak wogole sie w reku trzyma... Quote
jambi Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 morepig napisał(a):a pozyczysz na Kfilę? chcę zobaczyć jak to to tnie i jak wogole sie w reku trzyma... pożyczyć mogie - łajnot ;) tyle, że obecnie wymaga naostrzenia - po ostrzyżeniu 5 psów się stępiła z lekka... Quote
morepig Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 jambi_ napisał(a):pożyczyć mogie - łajnot ;) tyle, że obecnie wymaga naostrzenia - po ostrzyżeniu 5 psów się stępiła z lekka... ok ogarnę gdzie i za ile i wtedy wpadnę po nią, co? :) poki cieplo bo chce to w ogrodku zrobic Quote
figa33 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Hej ! i co tam słychać u naszego Pana Henryka ?:lol: Quote
zuza1954 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Właśnie - co u ciebie Heniu?figa33 napisał(a):Hej ! i co tam słychać u naszego Pana Henryka ?:lol: Quote
zuza1954 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No właśnie co tak cicho???:-([quote name='mru']morepigi, czego milczycie? :P[/QUOTE] Quote
morepig Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 mru napisał(a):morepigi, czego milczycie? :P nie macie czasu :P na facebooku jestesmy jakby co wszystko ok, tylko zakłaczeni jak cholera ;/ czekamy na maszynkę. a srakucha mu przeszła, nie może dostawać NIC z domowego zarcia Quote
morepig Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 malawaszka napisał(a):pokażcie zakłaczonego Henryka :) hehe dobra, jak znajde chwile... dziewczyny u nas masakra z czasem- ja w tym tyg dwa kursy, nadal nie kupilismy auta i do tego pozyczone jutro trzeba oddac :( do tego mialam donos na mój sklep int i stresy z tym zwiazane. jambi- ja pamietam o ksiazkach, czy bylaby szansa np jutro odebrac? razem z maszynka? wiesz skąd? daj znać :) bede dzwonic Quote
Recommended Posts