Rudzia-Bianca Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dzięki plakatom w Pcimiu znalazł się właściciel Hektora . Wprawdzie dziwny trochę - od soboty jakoś nie mógł się zebrać żeby psa odebrać, ale psisko ucieszyło się na jego widok . Tak więc Hektor już w domu :) Uciekł panu w lesie na spcerze jak zobaczył dzika którego się przestraszył . 23.11.2009r. w godzinach porannych w Stróży k. Myślenic został znaleziony pies , ON, miał na sobie obrożę, kolczatkę , kaganiec . Pies błąkał się po wsi . Dzięki pomocy Ksery został uratowany przed wywozem do schroniska w Nowym Targu . Obecnie czeka na swojego właściciela, a gdy się taki nie znajdzie to będziemy mu szukać nowego domu . Kontakt w sprawie odbioru psa - 0 602 709 383 Quote
Rudzia-Bianca Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Podnoszę żeby łatwiej było go znaleźć . Quote
Ksera Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dzisiaj było ogłoszenie w TV, może ktoś zadzwoni Quote
Rudzia-Bianca Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Na razie cisza :( Obawiam się , że jednak nie jest to uciekinier :( Jutro rozplakatuję jeszcze Stróżę . Quote
Rudzia-Bianca Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 No więc - -wysłane zgłoszenie do o znalezionym psie do schroniska w Krakowie - na ich stronie powinno się ukazać nie wiem jak szybko ogłoszenie ze zdjęciem - telefonicznie powiadomiłam schron w Nowym Targu - są plakaty w Myślenicach , Stróży , Pcimiu - zostawiłam info we wszystkich gabinetach wet w Myślenicach o których wiem - było ogłoszenie w Kundel .... - jest na stronce http://www.swiatlo-dla-zwierzat.pl.tl/Znaleziono-.htm?PHPSESSID=40347c24954b3c9acd53eb0ca3741c6b Nie mam więcej pomysłów :( Nigdzie nie widziałam ogłoszenia zeby ktoś szukał takiego psa :( Nikt o niego nie dzwonił ;( Quote
Rudzia-Bianca Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Znaleziono-owczarka-w-Stozy-k-Myslenic-W0QQAdIdZ171489763 jest też na gumtree a telefon milczy :( Nikt go nie szuka :( Quote
Recommended Posts