Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mag6a - byłoby super! :-) Ja mam trochę urwanie głowy (i w ogóle nie powinno mnie tu być...).
Bela mi taki tel podała: 32/ 395 21 75 . Od godz. 10 do 15.

Posted

dodzwoniłam się do schroniska :) zapytałam o Pania Agatę ale podobno nikogo takiego nie ma - rozumiem, ze Pani Agata jest w tym schronisku wolontariuszką
czy ma na imię Agata - też nie mam pewności :)

Posted

Ma6da, Agnieszka jest tam wolontariuszką - sorki, może ja coś napisałam nieskładnie. Chyba trzeba by po prostu od razu pytać o psa (tylko nie po imieniu, ale opisać - bo imię też może być znane tylko wolontariuszom) - jak trafił do schronu i czy np. nie ma podejrzenia, że uciekł.

Posted

naprawdę ma na inię Andrzej :) tak do niego zwracają się pracownicy schroniska, piesio został znaleziony na ulicy w Tarnowskich Górach, w schronisku jest od 1,5 miesiąca - nikt sie o niego nie pytał :( jeśli miał wcześniej właściciela - to jego były pan raczej go nie szuka. Andrzejek jest bardzo sympatycznym, pogodnym piesiem, zgadza się z innymi psami i czeka na swojego ludzia, Pan ze schroniska obiecała mi przekazać Pani Agnieszce żeby tu do nas zaglądnęła :)

Posted

Ma6da, wielkie dzięki za informacje! Kurcze, taki cudny puchacz.
Trzeba by mu zrobić ogłoszenia - megii proponowała, że mu zrobi allegro. Bela51, jak będziesz w schronie, to może uda Ci się zrobić mu jeszcze kilka fotek?

Posted

Kochane Cioteczki, nie wywiązałam sie ze swej obietnicy, bo zasyypały mnie przedswiateczne obowiazki, a dzisiaj wyjeżdżam i wracam w niedziele.Wybaczcie, że nie odwiedziłam Andrzeja.:-(
W przyszłym tygodniu na 100% pojadę do schroniska.
:tree1:Zyczymy Wam wszystkim Wesołych swiąt. Iza i Janka:x-mas::Dog_run:

• 2 weeks later...
Posted

No w taka pogodę to nie ma co sie dziwić :( żeby tylko nie zapomnieć o psinie bo jestem pewna że taki piękny pies mógłby sie wylegiwac na śniegu w swoim ogrodzie :)