agabytom Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 To łagodny, spokojny pies.Mimo schroniskowej doli jest bardzo pogodny.Uwielbia spacerki i pieszczoty. Nie szczeka . W schronisku został wykastrowany. Ma około 1 roku do 2 lat. Piesek jest zaszczepiony i zaczipowany. Zdjęcia Andrzejka mówią same za siebie.To piękny olbrzym do kochania!!! Quote
agabytom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Bidulku,straszna cisza u Ciebie.... Quote
megii1 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rzeczywiście piękny psiak:) I nie szczeka - no cudo:) Czy on ma jakieś ogłoszenia? Quote
agabytom Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Witaj Megii;] Nie,nie ma nic... A ja raz nie mam internetu.a raz czasu.... potrzebuje pomocy!!!!!!!!! Quote
megii1 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 agabytom napisał(a):Witaj Megii;] Nie,nie ma nic... A ja raz nie mam internetu.a raz czasu.... potrzebuje pomocy!!!!!!!!! Aga ja na razie mam trochę na głowie ale jak podeślesz mi trochę więcej fotek na maila to poproszę Piromankę o zrobienie allegra dla przystojniaka z mojego konta. Taki prezencik dla niego:) |Ostatnio moja kolezanka pytała się o sunie kaukazowatą więc zaraz do niej napiszę o psiaku. Nic nie obiecuje ale napewno allegro ma zapewnione. Quote
Goś Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 I ja tu w końcu docieram!:-) No śliczny jesteś, Andrzejku. Ode mnie dostaniesz wieczorem banerki. Postaram się też pozapraszać "kaukazowców" - przy okazji Borysa przynajmniej się dowiedziałam, kto tu jest miłośnikiem niedźwiedzi;-) Quote
Goś Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 W mojej sygnaturze następuje sukcesywne zakaukazienie... Quote
Ma6da Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 no właśnie co dalej? mogę zadeklarować 20 zł Andrzej mnie urzekł Quote
Ma6da Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 może uda nam się uzbierać na hotelik dla Andrzejka? Quote
Goś Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja też mogłabym coś dorzucić, jeśli jest pomysł, jak puchaczowi pomóc. Aga, napisz, jak to widzisz? Quote
sonikowa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Trzeba sprawdzić czy gdzie sa miejsca, albo raczej wpisac go w kolejkę. Powoli zebrać deklaracje. Albo postawić na szybką i wielką akcje ogłoszeniową :-) Quote
Ma6da Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 AlinaS napisał(a):Gdzie przebywa teraz psiak? czy gdybyśmy zebrali deklaracje znalazłoby się miejsce dla Andrzejka? Quote
Ma6da Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 i jaki jest koszt pobytu takiego piesia w Twoim hoteliku? Quote
bela51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ale ładny piesio.Wyglada na zadbanego, może sie komus zgubił? Quote
lunarmermaid Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Piękny misio. I nie szczeka??? To chyba cud! Quote
Ma6da Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 cześć, czy ktoś jeszcze możne "coś" zadeklarować dla Andrzejka? Quote
Goś Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Myślę, że warto się dowiedzieć coś więcej o nim - tj, w jakiś okolicznościach został znaleziony. Bo on nie wygląda na zabiedzonego, może rzeczywiście komuś zwiał? Bela będzie w schronie w przyszłym tygodniu i zapyta o niego. Można też zadzwonić i zapytać, może coś powiedzą. Jeśli znajdę chwilę, to przedzwonię, albo uda mi się agebytom złapać na gg. Piękny jest cudak... Quote
Recommended Posts