Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beza już ciachnięta, wszystko ok.
Mimo, że jechała do lecznicy po głodówce (wiadomo, przed zabiegiem), to zwymiotowała obficie pianą w samochodzie. Także może mieć chorobę lokomocyjną.

Poza tym... Beza jest teraz w domu do czasu wygojenia się, z pewnością kiedyś mieszkała w domu, bo bardzo fajnie się zachowuje, jest bardzo grzeczna, czysta no i... doskonale wie co to jest kanapa i do czego służy :cool3: Przyciąga ją jak magnes... Beza tylko poluje na uchylone drzwi, aby cichaczem dostać się do pokoju i wskoczyc na łóżko (choć nie mam pojęcia jak to robi w kołnierzu).
Poza tym nie interesuje jej póki co kot i jest bardzo przyjaźnie nastawiona do naszej małej Hani.

Mam jeszcze trochę fotek, umieszczę jutro.

Posted

Beza ma niesamowitą zdolność przenikania ścian :diabloti: mimo kołnierza. Naprawdę nie wiem jak ona to robi; kilka lub kilkanaście razy dziennie wyprasza się ją do kuchni, a ona i tak cały czas śpi w naszym pokoju pod naszym łóżkiem na dywaniku... A jaka wtedy jest cichutka, jakby psa nie było! A jak dyskretnie potrafi wskoczyć na łóżko i sie wtopić w kocyk :cool3:
Na spacerki trzeba ją wyciągać, bo baaaardzo nie ma ochoty mrozić pupki :shake:
Kołnierzyk niestety musi jeszcze nosić, bo ma ogromną ochotę wylizania sobie brzuszka...