Tola Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Ra_dunia'] :) banerek dla ślicznoty Dziękujemy:loveu: Quote
bianka0 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Beza tęskni za człowiekiem. Całym swoim małym serduszkiem go pragnie: Quote
Tola Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mam nadzieję, ze taka słodycz szybko znajdzie domek. A co ze sterylką? Wiadomo juz kiedy? Quote
bianka0 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Rozmawiałam wczoraj z Murką,Beza została dopiero 2 tygodnie temu zaszczepiona od wirusówek. Teraz jadą dwa psiaki na sterylkę,ale dla Bezy po szczepieniu to jeszcze za wcześnie.Pojedzie następnym razem. Zauważyłam że Beza ma nawyki schroniskowe, charakterystyczne dla psów przebywających tam już zbyt długo. Kiedy się do niej podchodzi ,biegnie do kratki i łasi się,przymila.W momencie podchodzenia do innego psa kuli pod siebie ogon,zwiesza łepek i chowa do budy.Tak jakby traciła nadzieję.To jest takie smutne. Quote
Ra_dunia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Biedulka kochana :( Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie domek. Quote
Murka Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Beza jest bardzo uległa i niewiele trzeba, aby spuściła w dół ogonek... Musiała być nieźle musztrowana przez inne suki w schronisku, świadczą o tym zresztą blizny na jej pysiu... Sterylka musi troszkę poczekać, bo Beza właśnie sobie cieczkuje :p Dobrze, że teraz mamy prawie wszystkie psy bezjajeczne... :evil_lol: Quote
Tola Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Murka']Beza jest bardzo uległa i niewiele trzeba, aby spuściła w dół ogonek... Musiała być nieźle musztrowana przez inne suki w schronisku, świadczą o tym zresztą blizny na jej pysiu... Sterylka musi troszkę poczekać, bo Beza właśnie sobie cieczkuje :p Dobrze, że teraz mamy prawie wszystkie psy bezjajeczne... :evil_lol:[/QUOTE] Kolejna zamoscianka, która ma cieczkę po przyjezdzie do Murki:cool3: Quote
Ulka18 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Rzeczywiscie, dziwne szczescie z tymi cieczkami u zamojskich suczynek :wink: Nic to jakos przeleci, najwazniejsze, ze ta bida jest juz bezpieczna. Quote
robkowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Sterylka musi troszkę poczekać, bo Beza właśnie sobie cieczkuje :p Dobrze, że teraz mamy prawie wszystkie psy bezjajeczne... :evil_lol:[/QUOTE] to chłopaki mogą szaleć:evil_lol: Quote
danka1234 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 zaznaczam wątek siostrzyczki Gucia,dorobie jej troche ogłoszeń. Quote
Tola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Bardzo dziekuję:loveu: Kazde ogloszenie to szansa na dom dla dziewczynk:loveu: Jak tam Beza? Quote
Murka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Beza ma nową super koleżankę do zabaw, która niedawno przyjechała do nas z Białegostoku. Wspólne gonitwy i podgryzania... aż miło popatrzeć :) [video=youtube;zV-C2cBWp84]http://www.youtube.com/watch?v=zV-C2cBWp84[/video] Quote
Ulka18 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Super Bezunia szaleje :fadein: Odbija sobie zamkniecie ze schroniska. Quote
danka1234 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 ogłoszenia dla Bezy; kokosy e-oferty ojej giełda ogłoszeń nasi pupile Quote
bianka0 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Co słychać u słodkiej Bezy, czy w Wigilię powiedziała coś ciekawego ? A może dała sobie zrobić jakąś nową fotkę uwidoczniającą jej piękno ?:crazyeye::crazyeye: Quote
Tola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Poprosilam o wrzucenei Bezy na warszawską stronę, moze tam znajdzie amatora... A jak z ogloszeniami Bezy? Quote
Fiks Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Allegro pilnuję, ma ciągle wznawiane. I obserwatora też ma. Quote
Tola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Fiks napisał(a):Allegro pilnuję, ma ciągle wznawiane. I obserwatora też ma. Oj to trzymam kciuki. Quote
Murka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Beza ma się dobrze, cieczka już się skończyła i wraz z nią podkopywanie się pod płotem ;) Nowy Rok zaczniemy od ciachanka :) Fotki będą, ale muszę odzyskać mój aparat z serwisu, bo mam pożyczony, ale jest do bani, więcej się przy nim odenerwuję niż zrobię dobrych zdjęć... Quote
Recommended Posts