MagdaNS Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Świetne wieści z Bezowego domku!!! Bardzo się cieszę, że ta mała słodka psinka ma już swojego człowieka! Quote
bianka0 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Beza spisała się świetnie, bardzo szybko zwolniła miejsce następnej suni :lol: Mam nadzieję, że na tym wątku będzie już tylko kronika szczęśliwych dni z życia Bezy. Bardzo się cieszę za każdym razem kiedy psiakowi pozostaje imię, które nadałam. W jakiś sposób pozostaje po mnie jakiś ślad w jego życiu:p Quote
Murka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Dostałam krótkie info z domku Bezy i Sary/Loli, zawsze to coś :) Witam, u bezy wszystko gra.Z Lolą się dogadały i polubiły.Śpią czasem razem.Bardzo integruje je wspólne szczekanie(szczególnie na strażnika) Quote
bianka0 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tak, to zawsze coś. Szkoda, że nie chcą chociaż zdjęcia zrobionego komórką przesłać, a może ktoś zajrzałby przy okazji do ich domku, w jakiej mieszkają dzielnicy ? Quote
Murka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Trochę spóżnione, ale za to fantastyczne fotki ;) W załączniku wysyłam dwa zdjęcia psów, gdyż w końcu udało się je przerzucić na komputer :) Na zdjęciach zimowa zabawa Lolasa i Bezulki. Psy sprawują się świetnie. Uwielbiają wyjazdy na wieś, (szczególnie lolka). Bez przerwy buszuje w lesie i wychodzi np z rozpiętą pajęczyną na uchu , więc nazywamy ją królową lasu.Pewnego razu Lola buszowała jak zwykle po lesie i zawołana wyszła trzymając w pyszczku tajemniczy łup... Na rozkaz rzuciła grzecznie, aczkolwiek z bólem.Kiedy podeszłam, żeby sprawdzić, co miała w zębach, okazało się, że to był ptaszek.... Ogolnie się dogadują i razem bawią( do zabawy zachęca zawsze Lola, ogolnie jest jakaś bardziej ośmielona, ale Beza uczy się od niej) :) Pozdrawiam serdecznie KLARA Quote
bianka0 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dobrze dziewczyny trafiły i to hurtem :lol: A niedługo znowu będzie zima .... Quote
Recommended Posts