J_ulia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Poker napisał(a):pisz ,że razem albo osobno.To zwiększy ich szanse .Lepiej ,żeby poszli osobno do DS, niż razem do nieba. wiem o tym... rano im osobne allegro zrobię... ale o inne ogłoszenia to muszę z prośbą napisać... bo ja jeszcze cienka w te klocki jestem... narazie to przeważnie po polach się za dzikusami uganiam, za pielęgniarkę robię i biuro interwencyjne, ale jeszcze ogłoszeń nie opanowałam... Quote
bela51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 O Boże, jedna szansa mniej.:-( Zbierajmy intensywniej na ten hotelik. Co Julio było dla Gucia i za ile? Megii pewnie by je wziela, bo ona kocha onki, a one przeciez Onkowate. Moża z nia uzgodnic, że placi sie po miesiącu. Tereniu, napisz mi PW kogo powiadamialas, zebym sie nie powtarzała. Quote
J_ulia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 bela51 napisał(a):O Boże, jedna szansa mniej.:-( Zbierajmy intensywniej na ten hotelik. Co Julio było dla Gucia i za ile? Megii pewnie by je wziela, bo ona kocha onki, a one przeciez Onkowate. Moża z nia uzgodnic, że placi sie po miesiącu. Tereniu, napisz mi PW kogo powiadamialas, zebym sie nie powtarzała. Dziękuje, Pani Teresie udało się załatwić hotelik za 300 zł od pieska ( z jedzonkiem) - za dwa może będzie rabat. Można będzie płacić od dołu... To nowy hotelik. Były rezerwowane dla nich 2 miejsca ... jeśli by się okazało ,że Sabuni się nie uda... ;( Quote
bela51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Julio, zabieraj psiaki i sie nie zastanawiaj. ZBIERZEMY TE PIENIADZE !!! Nie ma siły !!! Quote
pinkmoon Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A pisałyście do mariamc? ona ma hotelik bodajże za 200 albo 250 miesięcznie! Quote
bela51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 pinkmoon napisał(a):A pisałyście do mariamc? ona ma hotelik bodajże za 200 albo 250 miesięcznie! Napisz cos wiecej, gdzie to jest? Ja nie słyszałam o tym hoteliku. Poza tym jak tak niedrogo, to pewnie nie ma miejsc. Quote
J_ulia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 bela51 napisał(a):Napisz cos wiecej, gdzie to jest? Ja nie słyszałam o tym hoteliku. Poza tym jak tak niedrogo, to pewnie nie ma miejsc. Proszę jeśli można :oops: sprawdzić ... ja nie znam tego hoteliku , a ceny jest tu bardzo ważna :oops: Quote
bela51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Masz racje Julio, nie ma co kombinowac. Od kiedy moga tam iśc? Quote
pinkmoon Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ok, jak Teresa zaklepała miejsca to nie będę się wcinać :) jakoś zrozumiałam że miejsce jest zarezerwowane tylko dla jednego psa, a dla drugiej biedy ciągle szukacie. z mariamc mają kontakt agaga21 i ania z poznania, one mają tam kilka "swoich" psów. Quote
bela51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja moge napisać. Ale ważne tez gdzie są te hoteliki. Jesli ten, który mamy jest blisko to odpadnie kasa za transport. Nie wiem, gdzie jest ten drugi? Quote
J_ulia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Dziękuje za każda propozycje :) dzwoniłam do tej Pani, powiedziałam jej, że wiem o jej sytuacji i jęsli będzie się COKOLWIEK działo to ja po te psy pojadę... i zabiorę do hoteliku... zgodziła się na to rozwiązanie... podpisze też zrzeczenie się piesków. Psy odda tylko pad warunkiem, że do hotelu trafią... razem. Teraz to ja się z tą Panią bardzo delikatnie rozmawiam... żeby jej nie dodawać zmartwień... i powodów do pogłębienia się jej zaburzeń... Nie ma pieniążków ,ale przekaże książki lub inne rzeczy które nie będzie mogła zabrać za sobą da na pieski... Booan likwiduje dom... a mieszkanie (w którym mam nadziej ,że zamieszka... ;() jest mikroskopijne... Quote
TERESA BORCZ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 zaraz wszystko sprawdzam, zarezerwowany może być dla 2 psów bo mam rezerwację na nasze 2 lub 3 ale sprawdzam dalej. nie wiem czy te proponowane to nie boksy zewnętrzne. dowiemy się zaraz. gdyby nie było tańszych i lepszych mogłyby iść od razu, jutro. Chętnie dopisze hotelik mariamc do swego katalogu. Quote
J_ulia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Ten co pani Teresa znalazła jest blisko w miarę blisko... Quote
TERESA BORCZ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Napisalam do mariamc. Czekam na odpowiedż, posłałam link do watku. Też. Wszystko będzie dobrze. Posłałam tez opis piesków do wroclawiia , do pani która chce psa ,wprawdzie innego, ale nigdy nie wiadomo do którego serce zapika. Poslemy też zdjęcia. Posłałam opisy 4 psów do wyboru plus te 2. Quote
J_ulia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Napisalam do mariamc. Czekam na odpowiedż, posłałam link do watku. Też. Wszystko będzie dobrze. Posłałam tez opis piesków do wroclawiia , do pani która chce psa ,wprawdzie innego, ale nigdy nie wiadomo do którego serce zapika. Poslemy też zdjęcia. Posłałam opisy 4 psów do wyboru plus te 2. Pani Teresko :( pani jest niesamowita ;) Trzymam kciuki , a nóż się spodoba Quote
katarzyna005 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witam. Postaram się coś wyskrobać ale nie wiem jeszcze ile bo mam już trzy psiaczki a i jeszcze swoje dwa. Będzie dobrze. Musi być!!!!!! Quote
J_ulia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 katarzyna005 napisał(a):Witam. Postaram się coś wyskrobać ale nie wiem jeszcze ile bo mam już trzy psiaczki a i jeszcze swoje dwa. Będzie dobrze. Musi być!!!!!! Dziękuje , że jesteś. Rozumiem doskonale, ja sam mam 3 duże psy i 4 koty na stanie.... Plus dokarmiam jeszcze zdziczałą sunie owczaraka niemieckiego... Quote
Lucyna Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Mogę zaoferować 30 PLN miesięcznie jako, że Fredzia znalazła domek. Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Lucyno! Dziękujemy bardzo w imieniu piesków! :) :) Quote
Talia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zaznaczam temacik. Saba wygląda prawie jak moja Tinka :( Quote
J_ulia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 go góry może ktoś was wypatrzy ;( Quote
Odi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jestem tu dzięki beli51:loveu: Jeśli Fredziula:loveu: ma w najbliższych dniach pojechać do domku, to moją deklarację z Fredzi przenoszę dla Mamy i Syna z tego wątku. Zatem od grudnia wpłacam dla nich Obojga 20 PLN. Jest to deklaracja stała. Przepraszam, że tylko tyle:oops:, ale obecnie mamy w domu 7 psów i 5 kotów, a do tego w swoim miejscu pracy codziennie karmię koty, mam pod opieką dwa pieski, także z mojego miejsca pracy (tu szczepienia, odrobaczanie, odpchełkowanie i leczenie w razie potrzeby) oraz mam stałą podopieczną, która ma dobry dom, ale ja kupują jej leki (bierze codziennie Vetmedin, bo jest "sercowa"), odpchełkowują ją, odrobaczam, szczepię i opłacam wszystkie badania i inne ewentualnie leki. Poza tym muszę wysterylizować jedną sunię z naszych tymczasów oraz jedną kociczkę z naszych tymczasów, a niestety w związku z opłatami za gaz (okres grzewczy) też nie mam za co tego zrobić:oops: Cieszę się, że nie straciłam pracy, bo Fundacja Zwierzyniec, czyli MałGośka (z dogo) oraz Blink (z dogo) słała na mnie donosy do mojego miejsca pracy, ale nie udało im się pozbawić mnie i moich zwierząt źródła utrzymania. Szczegóły na MATRIXIE : http://www.dogomania.pl/threads/145348-MATRIX-mroczna-tajemnica-wieluA-skiej-Fundacji-Zwierzyniec/page8 Proszę o podanie numeru konta na pw. Quote
Recommended Posts