Jump to content
Dogomania

senior Labek z Mysłowic u Mosii - NA ZAWSZE :)))))))))))))))))))))))

Recommended Posts

Posted

Na stronie schroniska jest mapka:
http://www.myslowice.schronisko.com/

schronisko jest przy giełdzie samochodowej, od strony giełdy z ciuchami, w weekend nie trudno trafic duzy ruch. Na skrzyzowaniu ,gdzie jest REAL w Mysłowicach, jadac od strony Katowic skrecamy w lewo ( droga w dól) prosto jakies 1000m i na radzie od razu w prawo i jestesmy. Latwo trafic, spytac sie na giełdzie powinni wiedzieć.

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maja, mam spotkanie z osobą ze Sląska, miało być jutro ale zostało przełożone na pon. Więc zaangażuję znajomego, który labka z Mysłowic zabierze i razem moglibyśmy go do Andzi do Kielc zawieżć.

Posted

dostalam mejla od osoby zainteresowanej labkiem, ta osoba jest z pomorza i moze go wziąc od 30 stycznia (teraz sesja) - czy tymczasowo czy na stałe to się okaże - ta osoba będzie w kontakcie

Posted

A co z Katowicami, to całkiem bliziutko, moznaby go podkurować (zrobimy "sciepke' na weta;) ), a pózniej najwyzej mozna myslec o transporcie na pomorze jezeli dziewczyna sie na pewno zdecyduje. Dwa tygodnie w schronie to długo.Tanitka działaj.

Posted

przekazałm dzis pewnym Państwo że w Mysłowicach jest labek - oni takiego szukają - jeżeli zabierzecie pieska - zostawcie w schronisku koniecznie telefon do Was - to może ktoś sie będzie kontaktować ;)

Posted

Pokahontas - jeśli są na niego zdecydowani to lepiej by było dla niego, żeby od razu trafił w dobre ręce. A jeśli nie, to chyba lepiej go zabrac, szukać domku i leczyć. No chyba, że już mu się polepszyło i może zostać w schronisku.

Posted

mosii dzwonila do mnie i prosila zebym przekazala ze padl jej komputer,nie moze wiec wejsc tutaj.Powiedziala natomiast ze jesli nadal labek potrzebuje przewiezienia z Myslowic do Kielc do Andzi to ona podtrzymuje propozycje.W tej sprawie prosi o kontakt na komorke 887-055-487 bo na razie jst odcieta od swiata.

Posted

Witam wszystkich; jestem nowa na tym forum. Wkleiłam ogloszenie na lbradory.info i jedna osoba wyraziła zainteresowanie...nie bardzo wiem jak mam ją skontaktować z osobą która je wyjasni więcej...dzwoniła do schronu, ale tam nikt niw odbierał...to "agucha" (też nowa na labradorach). Co zrobić?

Posted

Piszcie, jakie deczyje, bo nie wiem co przekazac mosii, szkoda zeby pies jechal do Kielc, jezeli mialby potem wracac. Jest spore zainteresowanie wiec moze znajdzie sie domek na miejscu. Z drugiej strony pies musi trafic do dobrego domu jak najpredzej, ta pogoda:shake: .