maja jav Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Na stronie schroniska jest mapka: http://www.myslowice.schronisko.com/ schronisko jest przy giełdzie samochodowej, od strony giełdy z ciuchami, w weekend nie trudno trafic duzy ruch. Na skrzyzowaniu ,gdzie jest REAL w Mysłowicach, jadac od strony Katowic skrecamy w lewo ( droga w dól) prosto jakies 1000m i na radzie od razu w prawo i jestesmy. Latwo trafic, spytac sie na giełdzie powinni wiedzieć. Quote
andzia69 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Tanitka - tak tylko spytam - a o czym myślisz????;) Quote
mosii Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ja mogłabym zabrać labka do Andzi dopiero w poniedziałek:roll: Quote
maja jav Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Mosii kochana czy ty myslisz przyjechac do Mysłowic, czy trzebaby psiaka do Czestochowy odtransportoeac, bo juz sama nie wiem? Quote
mosii Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Maja, mam spotkanie z osobą ze Sląska, miało być jutro ale zostało przełożone na pon. Więc zaangażuję znajomego, który labka z Mysłowic zabierze i razem moglibyśmy go do Andzi do Kielc zawieżć. Quote
andzia69 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 To cóż - pozostaje mi tylko czekać na nieszczęśnika i na Was w komplecie :lol::lol::lol: Quote
HebaNova Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 dostalam mejla od osoby zainteresowanej labkiem, ta osoba jest z pomorza i moze go wziąc od 30 stycznia (teraz sesja) - czy tymczasowo czy na stałe to się okaże - ta osoba będzie w kontakcie Quote
andzia69 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 To co robimy? Mam mu przygotowywać miejsce czy ma czekać w schronie? Quote
andzia69 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dziewczyny, jak będziecie miały w takim razie jakieś nowe wiesci i o tym co w koncu robic to dawajcie znać. Quote
AnkaRa Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 zawiadamiam, ze na forum strony www.labrador.pl postawl dzial interwencyjny dla labkow. Quote
HebaNova Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 teraz chyba Mosii bedzie miala najwiecej do powiedzenia :) czekamy na decyzję Quote
maja jav Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A co z Katowicami, to całkiem bliziutko, moznaby go podkurować (zrobimy "sciepke' na weta;) ), a pózniej najwyzej mozna myslec o transporcie na pomorze jezeli dziewczyna sie na pewno zdecyduje. Dwa tygodnie w schronie to długo.Tanitka działaj. Quote
andzia69 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Czy coś się wyjaśniło???????????????????????? Quote
Pokahontas Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 przekazałm dzis pewnym Państwo że w Mysłowicach jest labek - oni takiego szukają - jeżeli zabierzecie pieska - zostawcie w schronisku koniecznie telefon do Was - to może ktoś sie będzie kontaktować ;) Quote
Maximus Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Mosii prosiła przekazać, że siadł jej internet. Postara sie szybko odezwać. Pozdrawia wszystkich i przeprasza. Quote
andzia69 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Pokahontas - jeśli są na niego zdecydowani to lepiej by było dla niego, żeby od razu trafił w dobre ręce. A jeśli nie, to chyba lepiej go zabrac, szukać domku i leczyć. No chyba, że już mu się polepszyło i może zostać w schronisku. Quote
Tigraa Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 mosii dzwonila do mnie i prosila zebym przekazala ze padl jej komputer,nie moze wiec wejsc tutaj.Powiedziala natomiast ze jesli nadal labek potrzebuje przewiezienia z Myslowic do Kielc do Andzi to ona podtrzymuje propozycje.W tej sprawie prosi o kontakt na komorke 887-055-487 bo na razie jst odcieta od swiata. Quote
Milkat Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Witam wszystkich; jestem nowa na tym forum. Wkleiłam ogloszenie na lbradory.info i jedna osoba wyraziła zainteresowanie...nie bardzo wiem jak mam ją skontaktować z osobą która je wyjasni więcej...dzwoniła do schronu, ale tam nikt niw odbierał...to "agucha" (też nowa na labradorach). Co zrobić? Quote
Milkat Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Dzieki za szybką pomoc Maja jav! przesłałam namiary na priva, czekamy aż sie odezwie. Pozdrawiam. Quote
Tores Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 czy ten labek ma juz domek? bo jak nie to zapraszam do gdańska tu czeka na niego bardzo porządna rodzina z 3 dzieci :-) Quote
maja jav Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Piszcie, jakie deczyje, bo nie wiem co przekazac mosii, szkoda zeby pies jechal do Kielc, jezeli mialby potem wracac. Jest spore zainteresowanie wiec moze znajdzie sie domek na miejscu. Z drugiej strony pies musi trafic do dobrego domu jak najpredzej, ta pogoda:shake: . Quote
maja jav Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 No wiec psiak nie ma jeszcze prawdziwego domku, tylko tymczasowy a ten w Gdansku to na stale ,prosze o cos wiecej. Quote
andzia69 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Czy w takim razie ktoś coś wie, czy labek zostaje w schronie i czeka tam na dom czy mosii go do mnie przywozi? Quote
mosii Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 To ja, siadł mi net piszę od przyjaciółki, co z labkiem?? Czy jutro mam go zabrać ze schronu??? Quote
Recommended Posts