Jump to content
Dogomania

senior Labek z Mysłowic u Mosii - NA ZAWSZE :)))))))))))))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie cierpie poprzebieranych psow ale nie moglam sie powstrzymac:evil_lol::evil_lol: nie bijcie:lol::lol:

o i tak sie zawstydzilem.......

Posted

absolutnie nie Mirandziu, Lakuś już ma swoją ukochaną pańcię, :loveu: ale na pewno znajdziemy Ci Lakusiopodobnego przyjaciela :) prześledź wątki na psach w potrzebie i jeśli tam nie znajdziesz, załóż nowy że szukasz takiego a takiego psa i dogomaniacy na pewno dadzą znać jeśli zauważą takiego w schronisku ;)

Posted

Bardzo się cieszę że labuś już ma domek, tak bardzo się o niego martwiłam, że prawie się poryczałam. Jak będzie ktoś miał namiary na jakiegos psiaka/tylko nie jakiegoś narwuska bo mam małą córeczkę/ to chętnie go przygarnę i pokocham całym serduchem. Moja ostatnia psina odeszła osiem lat temu i strasznie za nią tęsknię/ Mam ogromna prośbę - czy można przesyłac mi info na maila : miranda111@o2.pl bo mam taką pracę że po 12-14 godz. harówy nie mam juz siły wchodzić na forum i boję się że rozminiemy się z psiaczkiem, który byłby ze mną naprawdę szczęśliwy...

Posted

napisz dokladnie jaki to ma byc psiurek czy suczka, w jakim wieku, umaszczenie, jakie mozesz mu zapewnic warunki (ogrodek, kojec, mieszkanie) czy i na ile zostawalby sam, w ogole im wiecej napiszesz tym latwiej bedzie jakiegos psiaka wypatrzec.
Mosii, mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze podejmujemy tu takie tematy, ale to w dobrej sprawie :)

Posted

przepraszam bardzo, że się tak wtrącę do dyskusji na Lakusiowym topiku ale nie sądzicie, że ktoś kto pracuje po 12-14 godzin na dobę i "nie ma nawet siły wejść na forum" będzie miał siły aby zająć się psem? to chyba nie najlepszy pomysł :shake:

LAKUSIU - :loveu: :Rose: :iloveyou: :buzi: :calus:
JESTEŚ CUDOWNY /nawet w tym wianuszku ;) /