shirrrapeira Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Mosii opowiesci o spiacym Lakusiu sa przecudowne zdjecia oddaja szczesliwego psa.:lol: Quote
mosii Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nie cierpie poprzebieranych psow ale nie moglam sie powstrzymac:evil_lol::evil_lol: nie bijcie:lol::lol: o i tak sie zawstydzilem....... Quote
mosii Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 a takim spojrzeniem powala swoja pancie na kolana:loveu: a jak pancia nie widzi to ewentualnie mozna zawołac:lol: Quote
HebaNova Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 ech rozmarzyłam się..... Mosii, adoptujesz mnie?;) Quote
HebaNova Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 z tym wianuszkiem to super pomysl, ja bym tez zrobila moim chlopcom (Heban i Nicco) ale oni pewnie potraktowaliby go SPOŻYWCZO :evil_lol: Quote
miranda111 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czy Labek jest jeszcze w schronisku? Chętnie bym się nim zaopiekowała... Quote
HebaNova Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 absolutnie nie Mirandziu, Lakuś już ma swoją ukochaną pańcię, :loveu: ale na pewno znajdziemy Ci Lakusiopodobnego przyjaciela :) prześledź wątki na psach w potrzebie i jeśli tam nie znajdziesz, załóż nowy że szukasz takiego a takiego psa i dogomaniacy na pewno dadzą znać jeśli zauważą takiego w schronisku ;) Quote
miranda111 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Bardzo się cieszę że labuś już ma domek, tak bardzo się o niego martwiłam, że prawie się poryczałam. Jak będzie ktoś miał namiary na jakiegos psiaka/tylko nie jakiegoś narwuska bo mam małą córeczkę/ to chętnie go przygarnę i pokocham całym serduchem. Moja ostatnia psina odeszła osiem lat temu i strasznie za nią tęsknię/ Mam ogromna prośbę - czy można przesyłac mi info na maila : miranda111@o2.pl bo mam taką pracę że po 12-14 godz. harówy nie mam juz siły wchodzić na forum i boję się że rozminiemy się z psiaczkiem, który byłby ze mną naprawdę szczęśliwy... Quote
HebaNova Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 napisz dokladnie jaki to ma byc psiurek czy suczka, w jakim wieku, umaszczenie, jakie mozesz mu zapewnic warunki (ogrodek, kojec, mieszkanie) czy i na ile zostawalby sam, w ogole im wiecej napiszesz tym latwiej bedzie jakiegos psiaka wypatrzec. Mosii, mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze podejmujemy tu takie tematy, ale to w dobrej sprawie :) Quote
HebaNova Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Lakusia nie oddam!!! śmiem sądzić że on by się nawet nie pozwolił oddać :evil_lol: Quote
dyziolek Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 przepraszam bardzo, że się tak wtrącę do dyskusji na Lakusiowym topiku ale nie sądzicie, że ktoś kto pracuje po 12-14 godzin na dobę i "nie ma nawet siły wejść na forum" będzie miał siły aby zająć się psem? to chyba nie najlepszy pomysł :shake: LAKUSIU - :loveu: :Rose: :iloveyou: :buzi: :calus: JESTEŚ CUDOWNY /nawet w tym wianuszku ;) / Quote
HebaNova Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 pewnie jest ktos do pomocy, mąż jakiś moze.... Miranda, jak to u Ciebie? kto psinke bedzie mizial jak bedziesz w pracy? Quote
cuciola Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 mosi daj te fotki z wianuszkiem na labradorowe forum...przeciez te zdjecia to cudo! pies to cudo! i pani tez cudo! :) Quote
mosii Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 to ja i moje kochane,lakusiowe słoneczko:loveu::loveu: Quote
rebellia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Zrobiłaś z niego rusałkę :lol: Ale fajnie wyszedł :evil_lol: Ja też kcem fianusek :-( Quote
dyziolek Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 no ładnie ładnie - najpierw mu wianuszek dała a potem odebrała ;) ależ on szczęśliwy :loveu: minę ma wniebowziętą :lol: Quote
kiwi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='rebellia'] Ja też kcem fianusek :-( trzeba bylo pilnowac swojego :loveu: Quote
mosii Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 kiwi napisał(a):trzeba bylo pilnowac swojego :loveu: rebelliowy to ja bede łapać;) Quote
rebellia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 mosii napisał(a):rebelliowy to ja bede łapać;) ciii... przyjdzie pora to i będę o wianuszku mówić :loveu: Quote
mosii Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :cool3: :cool3: no i pani mnie w końcu wykapała:roll: przecież ja tego niecierpie:angryy: i czym prędzej suszę sobie łapki Quote
Recommended Posts