mosii Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Na pewno ma ponad 10lat. Ale jak sie świetnie trzyma;) Quote
dyziolek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No ba! Trzyma się rewelacyjnie! I oby tak dalej! A jak uszka? Quote
evita. Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 mosii napisał(a):Lakus jest strasznie kochany i taki zabawny, na starosc chyba zdziecinniał(olbo tak odmłodniał:cool3: ) tylko by sie bawił w tarzanie, zbiera z domu wszystkie papiery(aby jakies twarde, pozwijane) chowa sie z nimi w kaciku i z ogromnym zaangażowaniem dzieli je na czesci pierwsze. jakie skupienie wtedy ma na twarzy:lol: Albo jak upiera się przy czymś, najczesciej przy tym ze gdzieś tam siedzi kot, który juz dawno sobie poszedł:lol: A Lakuś nic tylko stoi i poluje na kota:lol: Ale bidka moja juz niedowidzi i to powaznie:lol: "Wesołe jest życie staruszka ..." :siara: :evil_lol: P.S. Głaski dla wesołego staruszka Lakusia :loveu: Quote
mosii Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 tak, wszystkie ciotki przesyłaja głaski i tak się nam Lakuś rozpieścił, że ho ho:roll: Kiedy przychodzi pora spać a ja jeszcze nie rozkładam lóżka i nie wyjmuje poscieli(oczywiscie Lauś od kilku godzin już spi) nagle sie budzi i normalnie do mnie z pretensjami:mad: wyje do mnie, woła to swoje"maaaamaaa" i nie przestanie. Piszczy potem jakby jakaś krzywda mu się działa. Więc ja musze wszystko uszykować i pan hrabia kładzie sie spac. Ale to nie wszystko. Na komputerze też nie mogę za długo siedziec, bo jest to samo:mad: Złazi i płacze.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
HebaNova Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Lakusiek wie że moze sobie pozwolić bo go Mosii rozpuszcza ;) i korzysta kiedy może :p głaski dla całej gromadki Quote
bagutek Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Rozpuszczony jak dziadowski bicz się zrobił :cool3: Ale to dobrze, znaczy że się super dobrze u Mosii czuje i wie, że może sobie na takie akcje pozwolić :evil_lol: A że lubi spać w łózku ... ja swojego też wieczorem kocykiem przykrywam, bo mu zimno, a potem w nocy i tak wędruje do syna do łóżka i pod kołdrę się pcha :lol: Głaski i ucałowania dla Lakusia Quote
rebellia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PS ale wklejaj na dogo tylko te przyzwoite? Ok? :oops: :evil_lol: :diabloti: Quote
mosii Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :evil_lol: przemycę tutaj moją Rysię vel hiltler :diabloti: Quote
gosiab Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 przemycę tutaj moją Rysię vel hiltler :diabloti: Mosii a ten drugi kotek daj go też Quote
rebellia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Sisi uwielbia nachodzić ludzi z alergią na kocią sierść :diabloti:, zwłaszcza kiedy starają się ukryć rpzed nią w łazience :evil_lol: wtedy dobitnie pokazuje, że nie ma zmiłuj - albo akceptujesz moje kudły, albo wynocha ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dyziolek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='mosii']:evil_lol: Ach jaki piękny!:loveu: Fajne zdjęcie! Takie...nostalgiczne jakieś...super! Quote
rebellia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 dyziolek napisał(a): Fajne zdjęcie! Takie...nostalgiczne jakieś...super! To ja nieskromnie stwierdzę - dziękuję bardzo ;) Ale to główna zasługa nieruchliwego modela :p Generalnie on jest świetnym psem do pozowania :) Quote
dyziolek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='rebellia']To ja nieskromnie stwierdzę - dziękuję bardzo ;) Ale to główna zasługa nieruchliwego modela :p Generalnie on jest świetnym psem do pozowania :) No to jeszcze raz gratuluję! Mam jeszcze nadzieję, że Lakuś jest generalnie świetnym psem i to nie tylko do pozowania;) A tak serio Lakuś jest jednym z moich ulubieńców na dgm - sama mam goldenkę i skrzywdzony goldek lub labek to:placz: :placz: :placz: . Zaglądam do Lakiego często i wciąż czekam na nowe wieści. Właśnie wczoraj chciałam się dopominać o aktualności - a tu proszę - takie piękne fotki. Pozdrawiamy i czekamy na jakieś wieści od czasu do czasu! Quote
Recommended Posts