Jump to content
Dogomania

senior Labek z Mysłowic u Mosii - NA ZAWSZE :)))))))))))))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mosii napisał(a):
Lakus jest strasznie kochany i taki zabawny, na starosc chyba zdziecinniał(olbo tak odmłodniał:cool3: ) tylko by sie bawił w tarzanie, zbiera z domu wszystkie papiery(aby jakies twarde, pozwijane) chowa sie z nimi w kaciku i z ogromnym zaangażowaniem dzieli je na czesci pierwsze. jakie skupienie wtedy ma na twarzy:lol: Albo jak upiera się przy czymś, najczesciej przy tym ze gdzieś tam siedzi kot, który juz dawno sobie poszedł:lol: A Lakuś nic tylko stoi i poluje na kota:lol: Ale bidka moja juz niedowidzi i to powaznie:lol:

"Wesołe jest życie staruszka ..." :siara: :evil_lol:

P.S. Głaski dla wesołego staruszka Lakusia :loveu:

Posted

tak, wszystkie ciotki przesyłaja głaski i tak się nam Lakuś rozpieścił, że ho ho:roll: Kiedy przychodzi pora spać a ja jeszcze nie rozkładam lóżka i nie wyjmuje poscieli(oczywiscie Lauś od kilku godzin już spi) nagle sie budzi i normalnie do mnie z pretensjami:mad: wyje do mnie, woła to swoje"maaaamaaa" i nie przestanie. Piszczy potem jakby jakaś krzywda mu się działa. Więc ja musze wszystko uszykować i pan hrabia kładzie sie spac. Ale to nie wszystko. Na komputerze też nie mogę za długo siedziec, bo jest to samo:mad: Złazi i płacze.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Rozpuszczony jak dziadowski bicz się zrobił :cool3: Ale to dobrze, znaczy że się super dobrze u Mosii czuje i wie, że może sobie na takie akcje pozwolić :evil_lol: A że lubi spać w łózku ... ja swojego też wieczorem kocykiem przykrywam, bo mu zimno, a potem w nocy i tak wędruje do syna do łóżka i pod kołdrę się pcha :lol:
Głaski i ucałowania dla Lakusia

• 2 weeks later...
Posted

Sisi uwielbia nachodzić ludzi z alergią na kocią sierść :diabloti:, zwłaszcza kiedy starają się ukryć rpzed nią w łazience :evil_lol: wtedy dobitnie pokazuje, że nie ma zmiłuj - albo akceptujesz moje kudły, albo wynocha ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dyziolek napisał(a):
Fajne zdjęcie! Takie...nostalgiczne jakieś...super!

To ja nieskromnie stwierdzę - dziękuję bardzo ;) Ale to główna zasługa nieruchliwego modela :p Generalnie on jest świetnym psem do pozowania :)

Posted

[quote name='rebellia']To ja nieskromnie stwierdzę - dziękuję bardzo ;) Ale to główna zasługa nieruchliwego modela :p Generalnie on jest świetnym psem do pozowania :)

No to jeszcze raz gratuluję! Mam jeszcze nadzieję, że Lakuś jest generalnie świetnym psem i to nie tylko do pozowania;)
A tak serio Lakuś jest jednym z moich ulubieńców na dgm - sama mam goldenkę i skrzywdzony goldek lub labek to:placz: :placz: :placz: . Zaglądam do Lakiego często i wciąż czekam na nowe wieści. Właśnie wczoraj chciałam się dopominać o aktualności - a tu proszę - takie piękne fotki.
Pozdrawiamy i czekamy na jakieś wieści od czasu do czasu!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...