mosii Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ale fajnego kija znalazłem dbamy o kondycje naszej pani! mniej papierosów! (ta zaba z przodu to mops) uśmiech jestem piekny! i juz nie jestem chudy i nawet biegam!! Quote
Dorothy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 BOSKIE ZDJECIA!!!!!! Boska gromadka, i Ty tez jestes boska mosii. A Labek, no poprostu cudowne stworzenie. Milosc w oczach... Quote
kiwi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 mosii, ale uzbieralas gromadke! swietna!! wszystkie sie tak kochaja, az trudno uwierzyc, naprawde :) a senior labek jest cudowny!!!!! :loveu: Quote
HebaNova Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 prześliczna gromadka, jaka zgrana ekipa :) :multi: :multi: :multi: Quote
cuciola Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 sliczne zdjecia..Mosii zapraszam na forum o labradorach..tam juz jest temat o twoim pieknym labeczku i wszyscy gratuluja Ci ogromnego serca Quote
daisy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 mosii ty jestes........nie do zastapienia.........:iloveyou: :drink1: a gromadka wrecz codowna :multi: Quote
mosii Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 cuciola napisał(a):sliczne zdjecia..Mosii zapraszam na forum o labradorach..tam juz jest temat o twoim pieknym labeczku i wszyscy gratuluja Ci ogromnego serca oooooo to chętnie zobacze możesz wkleić link?? Quote
Mecka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Mossi dziękuję z całego serca, najpiekniej jak umiem.:buzi: Quote
mosii Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Mecka, to ja Tobie dziękuje gdyby nie Wy.........:shake: Quote
brazowa1 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Mosii,brak mi slow uzania dla Ciebie.Mysle,ze Pepinek patrzy na Ciebie i Twoja gromadke z gory i macha do Was ogonkiem. Quote
kiwi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='mosii']jak się domyslacie jestem na dworze:lol: domyslamy sie tez ze mopsica robi zdjecie :D Quote
malawaszka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 mossii cudowne zdjęcia!!!! :laola: widać jakie szczęśliwe twoje psiurki :loveu: :multi: :multi: :multi: Ty naprawdę jesteś ANIOŁEM :loveu: Quote
AgaG Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Zjęcia na kanapie całej trójki po prostu cudowne!!! Quote
mosii Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dziś była u nas Rzenia a Lakuś leżał sobie na kanapie i cały czas puszczał głośne smierdzące bąki:roll: Wstyd wstyd i smród:lol: :lol: :lol: Quote
beria Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Lakuś świetnie wygląda. :loveu: Gratuluję Mosii, to twoja zasługa. Dziś była u nas Rzenia a Lakuś leżał sobie na kanapie i cały czas puszczał głośne smierdzące bąki Wstyd wstyd i smród Dobrze, że były głośne :lol: , przynajmniej wiadomo było kto :eviltong: Quote
mosii Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 :evil_lol: A Lakuś jest przekomiczny:lol: Scerbaty ale zabawkami piszczącymi zabawia sie na całego! W dodatku niedosłyszy, jak mnie nie widzi a słyszy, że wołam, maluje mu sie takie skupienie na mordzie:lol: i nie wie skad głos dochodzi. A jaka radosć jak sie zorientuje:lol: Fajne z niego psisko:loveu: Quote
malawaszka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 hahahah super :klacz: bo te psie staruszki jak je przygarniamy odżywają i młodnieją :loveu: mój Boluś tak samo - dziadziusia wziełam z palucha a w kilka tygodni stał się rozbrykanym młodzieniaszkiem :multi: :multi: :multi: to jest wspaniałe :loveu: Quote
brazowa1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ja tylko jednego nie potrafie zrozumiec:jak mozna miec takiego laba przez kilka dobrych lat,a potem go nie szukac????Ciagle sie nad tym zastanawiam. Quote
mosii Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 brazowa1 napisał(a):Ja tylko jednego nie potrafie zrozumiec:jak mozna miec takiego laba przez kilka dobrych lat,a potem go nie szukac????Ciagle sie nad tym zastanawiam. tez nad tym myślę. a po jego zachowaniu widać, ze mieszkał w domu, jest dobrze wychowany, nie zjada ze stołu, ładnie chodzi na smyczy, po schodach, daje łapę(wczoraj się zorientowałam:oops: ) to stary pies, niedowidzi:evil_lol: niedosłyszy:evil_lol: ma chore serduszko może go ktos po prostu wywalił:angryy: Quote
cuciola Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 mosii oto link: http://labradory.info/viewtopic.php?t=2345&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
cuciola Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 masz jeszcze mosii jakies nowosci o piesku albo fotki? Quote
maja jav Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 wiecie ja mysle ze on moze byl w jakiejs pseudohodowli, zaczal chorowac to go wywalili, u nas stale sie slyszy ze komus z ogrodu ukradli jakiegos rasowego psa (w zeszlym roku byl popyt na boksia:-( ) po prostu kradna psy, ja bym taiego golymi rekami:mad: a jak sa juz chore lub stare to buch z auta na autostradzie albo przywiazuja w lesie:angryy: :angryy: :angryy: tak jak tego chara i dog w lesie :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts