Jump to content
Dogomania

senior Labek z Mysłowic u Mosii - NA ZAWSZE :)))))))))))))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzidzia napisał(a):
zdjecia, zdjecia, zdjecia,prosimy

łomatko zdjęcia??kiedy ten przerosniety labek na pizzaboya sie rzuca?
ha ha kazdy chciałby takie zdjęcia widziec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oczywiscie zdjęcia beda, nawet dzisiaj na spacerze(4 sztuki) cykałam trochę ale mój kabel się buntuje, więc muszę kartę pamięci do Rzeni podrzucić

Posted

Mossi na serducho jest enarenal i dogoxin, furosemid to raczej osłonowo.
Myślę sobie- zróbmy imprezę!
Zapraszam chętnych jak tylko cieplej się ciut zrobi do mnie-Mosii gość honorowy, szykuję listę, kto chętny? Aha psy jaknajmilej widziane.

Posted

Mojego goldena chyba nie chcialabys goscic. Mosii podziwiam Cie bardzo Labus u Ciebie odzyl i sie zzyl z Toba jest po prostu cudowny. Jak mozna takiego kochanego psa doprowadzic do takiego stanu. Jak to dobrze,ze trafil na ciebie. Trzymaj sie. Chcialabym Cie poznac. Jest sliczny. Pomiziaj Go ode mnie.

Posted

Mosii, bardzo się cieszę, że pies ma u Ciebie wspaniały dom i opiekę. Bardzo żałuję, ze nie mogłam Cię odciążyć. Znajomi ostatecznie nie dali mi odpowiedzi w sprawie Lakiego, ale ten brak odpowiediz też jest odpowiedzią. Cieszę się, ze los tego psa jest w Twoich rękach. Musiz mieć wielkie serce.....:loveu:

Posted

A ja mialam to szczescie poznac mosii osobiscie:lol::lol::lol:
mosii to dla mnie zaszczyt poznac tak wspaniala,o wielkim sercu dziewczyne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Duzo szczescia dla Was-dla calej gromadki :buzi:

Posted

o matko kochana, strasznie mnie zawstydzacie:oops:
przeciez to nie jest zaden wyczyn
kazdy z nas postapiłby tak samo...

ja jeśli chodzi o imprezkę to jestem jak najbardziej za!!!!!!!

Posted

iza_szumielewicz napisał(a):
Mosii, bardzo się cieszę, że pies ma u Ciebie wspaniały dom i opiekę. Bardzo żałuję, ze nie mogłam Cię odciążyć. Znajomi ostatecznie nie dali mi odpowiedzi w sprawie Lakiego, ale ten brak odpowiediz też jest odpowiedzią. Cieszę się, ze los tego psa jest w Twoich rękach. Musiz mieć wielkie serce.....:loveu:

Iza, Twoi znajomi kontaktowali sie ze mną, bardzo mili ludzie, wspólnie doszliśmy do wniosku, że jednak nie wezma Lakusia, ale zooferowali mi wszelką pomoc, mam nadzieje, że nigdy nie skorzystam!!!!

A dzis w lesie na spacerku porobiłam mnóstwo fajnych fotek
Lakus biegał trochę nawet:cool3:

Posted

mosii napisał(a):
Iza, Twoi znajomi kontaktowali sie ze mną, bardzo mili ludzie, wspólnie doszliśmy do wniosku, że jednak nie wezma Lakusia, ale zooferowali mi wszelką pomoc, mam nadzieje, że nigdy nie skorzystam!!!!

hahha
no i niby z enikt nie chcial go :)
niezle uknulas mosii, przyznaje :D

czekam na zdjecia :D

Posted

Oki to ustalamy- najchetniej to bym zrobila juz wczesniej niz na wiosne, ale to zalezy od mossi i szczeniolków. A tak to bardzo chetnie, zapraszam, wypedze meza na weekend i zrobimy sobie comberek. Zgadamy sie tylko co i jak z pieskami- bo musiałabym ustalić czy oba ze mną zostaną, zeby grzecznie daly czary odprawiac i na miotłach jeździć.
A więc mossi jak tylko uporasz się z macierzyństwem, Essy oczywiście to widzimy się :popcorn:

Posted

mosi, ale ci ten lakus spasowal, sonia i mopsica ida na bocznice?
zaraz sie skonczy na tym ze essunia i szczeniaki tez "nie beda mogły znalezc nowych domow"
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kiwi :nono:
Jak nas Mecka wszystkich przyjmie to nawet Esse i maluchy zabieram, a co!

A jezeli chodzi o Lakiego to może sie wydawać, że nie szukałam mu domu.
Jest to prawda. On w zasadzie dopiero dzisiaj nadawałby sie do adopcji.
Miałam sporo telefonów, kilka osób było naprawdę zainteresowanych i swiadomych odpowiedzialnosci. Chciałam aby wydobrzał. Ale ten pies tak się do mnie przywiązał, tak przylgnął do mnie całą swoją duszą, że nie zrozumiałby dlaczego musi odejść. Jemu niewiele już w życiu zostało. Po godzinach przemysleń postanowiłam, że ja dam mu ten czas.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
a na zlot czarownic to ja tez jestem chetna-i ciasto upieke:cool3:

a mnie też zaprosicie ... bo ja nie czarownica ale małpa wredna i wiedźma

Posted

kto chętny mile widziany- czy człek czy pies.
Ja mam suczydło dorosłe- mieszańca dalmatynczyka i On osmiomiesięcznego, tak, że obydwa ogromne, ale okiełznane.
Mysle że jak sie zgadacie to kto pojedzie z północy na południe zgarnie reszte ;) , a imprezka przewidzina na wczesną wiosne, najlepiej którys weekend.
Ale proszę pamiętać-Mossi z dobytkiem goście honorowy.

Proszę o mizianko dla Lakunia od ciotek