dzidzia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jaka wielka psia radosc, super, gratulacje mosii, on jest rewelacyjny Quote
dyziolek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 oj tam mosii nie ściemniaj! jaki z niego senior?? seniory tak wysoko nie latają!!! bardzo się cieszę, że pojawiły się wreszcie nowe wieści od lakusia i, że jest w tak świetnej formie!! głaski i buziaki dla lakuśka!! Quote
mosii Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 o kurcze, teraz dopiero zobaczylam,ze on rzeczywiscie nad ziemia sie unosi;) Lakus wyglada na tak szczesliwego jak nigdy. Uczymy sie biegania, zabaw, chodzenia bez smyczy w ogrodzie. tak tak Lakus nie potrafil chodzic bez smyczy, kiedy smycz byla przypieta ale ja jej nie trzymalam, tylko on o tym wiedzial, nie oddalal sie na krok. Natomiast po odpieciu smyczy chowal sie w najdalszy kat podworka, nie dal do siebie podejsc ani nie reagowal na wolanie. Po prostu uciekal. Lakus prawdopodobnie zyl sobie jako blokowy pies, nigdy nie puszczany ze smyczy, poza wyjatkami kiedy udalo mu sie uciec... To samo z bieganiem, on tego nie potrafil. Ale jest znacznie lepiej. Jak widac;) Juz bez zadnego stresu moze sobie biegac, bawic sie juz nie musi uciekac aby zdarzylo sie cos fajnego. NARESZCIE..... Quote
bagutek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Mosii, jesteś po prostu cudotwórczynią!! Bo inaczej nie da się określić przemiany Lakusia, która dzięki Tobie nastąpiła!!! :multi: Głaski i drapki dla Lakusia, serdecznie pozdrawiam Quote
HebaNova Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: brak mi słów Quote
mosii Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 a tak sobie odpoczywam wiosenna pora:loveu: a tak bronie pancie swoja, bo ja jestem labek obronny:cool3: Quote
dyziolek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='mosii']a tak sobie odpoczywam wiosenna pora:loveu: przepiękne zdjęcie :loveu: buziaczki dla lakusia :calus: Quote
Mecka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Mosii nawet nie wiem jak ci dziękować. Wiosna już, to kiedy zawitasz z Lukim i całą resztą? Quote
tanitka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 mosii dokonałaś cudu- z kupki nieszczęścia zrobiłaś wesołego psa:loveu: Quote
mosii Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ale mam nowosc. Kochani Lakus ma serce w porzadku:multi: przyczyna tego kaszlu bylo przewlekle zapalenie krtani, jakis kaszel kenelowy z zamierzchlych czasow. Juz wyleczony:multi: Jednoczesnie gratuluje wetom z czestochowy za rozpoznanie:angryy: Grunt ze Lakus ma sie coraz lepiej. :multi: Bedziemy robic jeszcze przeswietlenie i moze echo ale kaszel zniknal:multi: dzis przezylismy pierwsza burze, oj ale bidula sie boi strasznie:roll: lezal pd koldra caly we mnie wtulony i sie trzasl :nerwy: :nerwy: Quote
Rybc!a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ten psiak jest cudowny ! ! Mosii wejdź na galerię mojej psinki- Zuzi. Tytuł: Czas Na Zuzannę-CnZ Quote
MoniŚ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Jak widzę to zdjęcie http://img52.imageshack.us/img52/46/imgp31077yr.jpg i aktualne, to poprostu dwa rózne psy! :multi: Ciesze sie ze serducho zdrowe :loveu: Quote
mosii Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ojejej jak czasami patrze na te zdjecia to nie moge uwierzyc,ze on juz mogl nie zyc........... Quote
HebaNova Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Mosii, bo ON był TOBIE przeznaczony :loveu: :loveu: :loveu: a Ty JEMU Quote
cuciola Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Mosii jak fajnie ze z serduchem wszystko dobrze! wiec on jeszcze bedzie baaaardzo dlugo dla ciebie zyl! dalam te przepelnione radoscia fotki na labradory.info.. tutaj masz link...tam tez forumowicze sa zachwyceni codotworczynia http://labradory.info/viewtopic.php?p=99052#99052 Quote
dyziolek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 cudne wieści o lakusiowym serduszku! a wtedy tam - on miał po prostu złamane serce i pewnie stąd ta diagnoza ;) a teraz ma dla kogo żyć i kogo kochać :loveu: Quote
kiwi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 zagladnelam na labradory iz astanawia mnie co to znaczy ile razy ktos pomogl pod avatarem? :crazyeye: Quote
mosii Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 a to moja mammmunia:diabloti: a tu, jak to na majowce bywa, rozkladam kocyk;) Quote
cuciola Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 kiwi na labkowym forum jak ty jestes zalozycielem tematu i jesli uwazasz ze ktos ci pomogl swoja wypowiedzia mozesz dodac punkt pomocy uzytkownikowi... tw punkty sa bardzo cenione :) mosii zagladaj czesciej na labki bo tam tez o Lakusia pytaja i o nowe fotki meramorfozowe :D avatarka sobie zmien na Lakusia...to w koncu senior stadka Quote
dyziolek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='mosii'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no tak nie dość, że nauczyła Lakusia latać to jeszcze teraz w lamparta chce zamienić :cool3: uwielbiam Lakusia! Quote
mosii Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ja tez go uwielbiam:) on jest taki smiesznie bezradny momentami, jak maly sczeniaczek;) jak goni kota i ten mu uciekinie(a w przypadku gdy goni Lakus nie jest to trudne:) ) zaraz leci biegiem do mnie i pysk o mnie opiera jakby mowil: pooomocy!!! zlapiesz za mnie....??? albo jak czegos nie zauwazy, albo cos sobie zgubi, zaraz przybiega do swojej panci i zale wylewa;) wtedy ja ide szukac a Lakus dzielnie i z bardzo zadowolona mina kroczy obok mnie. A jakie jaja sa jak Lakus chce isc spac wieczorem! oczywiscie sam sie nie polozy(no jak? tak bez poscieli?) tylko stoi tak przy łozku, chwieje sie, leb mu opada, zasypia normalnie na stojaco ale sie nie polozy! czeka az poloze klodre, wtedy w sekundzie lezy. ha ha ale to nie wszystko! Nigdy nie zasnie nie przykryty! znowu glowa leci na boki, oczy sie zamykaja ale czeka... musze go przykryc pod sama szyje dopiero raczy isc spac:) Quote
HebaNova Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 ach ten Lakuś :loveu: :loveu: :loveu: kochaną ma Pańcię Quote
Recommended Posts