HebaNova Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 czy Mosii życzy sobie jakiś inny tytuł wątku? np. wujek Labek na zawsze pod kołdrą :lol: Quote
mosii Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to śpiący Lakuś w objeciach z Oxą Quote
Witokret Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ale z niego słodki szczerbunio :loveu: Quote
Sabina1 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='mosii']coś zwąchałem i uciekam! ciotka mosii zzerana przez bezzębnego labodoga Mosii, przede wszystkim gratuluje Ci tak pięknego pieska. Poza tym, jeśli nie mam racji, to niech mnie skrzyczą inni dogomaniacy, ale chcę Ci powiedzić z własnego doświadczenia(też mam labcia), że dziwię się, że on jakieś zęby wogóle ma. Labki uwielbiają kamienie, konary, wszystko co tylko najtwardsze chca koniecznie rozgryźć. Może Lakuś dlatego ma takie słabe ząbki, bo mu się już zużyły? Pozdrawiam Cię serdecznie. Quote
kiwi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 mzoe zrzucimys ei na nowy "garnitur" dla lakusia? bedzie mogl sie dow oli oddawac swoim pasjom gryzienia :cool3: Quote
dyziolek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No tak - mosii to teraz tylko:knajpa: :popcorn: :drinka: :beerchug: :drink1: :drinking: z okazji znalezienia domku dla Essy. No i o biednym Lakusiu zapomnieli... Wybaczamy ;) bo też się bardzo cieszymy, że Essa znalazła dom:Cool!: . Ale jak już dojdziecie do siebie :morning: :evil_lol: to dajcie znać co u scerbatego seniorka :loveu: Quote
mosii Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Już doszlismy do siebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lakuś czuje sie świetnie! W ogóle nie kaszle, nie kuleje, ale chyba zmienia siersc bo sypie sie z niego strrrrrrrrrasznie:roll: Niedługo materace bede robic:evil_lol: :evil_lol: "jak mosii po cichu zarabia na psach robiąc materace":lol: :lol: a z tymi jego zębami to rzeczywiscie wszystkie są nie tyle wytarte co połamane. Usuwałam mu kamień nazębny i zauważyłam. Quote
Iv Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Pasty reklamowac nie bedzie, wiec zabki sa ok;) Quote
bagutek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 to całkiem niezły pomysł :) Jak to gdzieś przeczytałam, "labrador linieje przez cały rok a czasami bardziej" :evil_lol: Odkurzać trzeba codziennie, i uważać na własne stopy, bo się te piekielne włoski potrafią boleśnie wbijać! Uściski dla Mosii i dzielnego Lakusia, śledziłam wątek cichaczem i bardzo Wam kibicowałam :) Quote
dyziolek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 mosii napisał(a):Już doszlismy do siebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lakuś czuje sie świetnie! W ogóle nie kaszle, nie kuleje, ale chyba zmienia siersc bo sypie sie z niego strrrrrrrrrasznie:roll: Niedługo materace bede robic:evil_lol: :evil_lol: "jak mosii po cichu zarabia na psach robiąc materace":lol: :lol: a z tymi jego zębami to rzeczywiscie wszystkie są nie tyle wytarte co połamane. Usuwałam mu kamień nazębny i zauważyłam. Cieszę się, że Laki zdrowy i szczęśliwy. A te zęby to mogą być połamane od gryzienia patyków? Te bestie /czyli labki i goldeny/ uwielbiają gryźć patyki - moja już się w ten sposób pozbyła dwóch zębów:mad: A materacyk chętnie kupię :evil_lol: Quote
dyziolek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Aaa rzeczywiście - to też bardzo możliwe. A jak on sobie radzi z jedzeniem? Quote
mosii Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ha ha jeszcze sobie radzi:lol: nie ma stanu zapalnego, dziąsła są w porządku zeby nie sa popękane tylko ukruszone. Ale coś tam jeszcze jest:evil_lol: Quote
mosii Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 ha ha ha a teraz czeka nas kapiel:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dyziolek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Oj biedaczek!:scared: Ale po kąpieli jest teraz czyściutki, mięciutki i pachnący! :iloveyou: Quote
mosii Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 taaaaaaak pachnie ładnie ale sypie sie Laku tez niezle:angryy: ;) Quote
mosii Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 taaaaaaak pachnie ładnie ale sypie sie Laku tez niezle:angryy: ;) Quote
mosii Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 przyplatało sie nam fatalne zapalenie uszu:angryy: już leczymy. Zal mi Lakusia dopiero wczoraj zauważyłam, że jajka mu obrosły, do tej pory miał golutkie i z odmrożoną skórą:-( Quote
malagos Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mosii, źle spojrzałam na Twój ostatni post i przeczytałam, że mu jajka ODROSŁY :crazyeye: Że nie miał, a ma. Cóż starość, nie radość :cool3: Quote
dyziolek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Biedne uszka :no-no-no:... Dobrze, że chociaż w tylnich rejonach Lakuś nieźle się trzyma...nawet jajeczka odrastają:evil_lol:... a serio to bardzo proszę o przytulanki w moim imieniu dla kochanego przystojniaczka. Pozdrawiamy i życzymu duuużo zdrówka! Quote
mosii Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Głaskanko i przytulanki od wszystkich kochanych ciotek wykonano:loveu: Lakus jest strasznie kochany i taki zabawny, na starosc chyba zdziecinniał(olbo tak odmłodniał:cool3: ) tylko by sie bawił w tarzanie, zbiera z domu wszystkie papiery(aby jakies twarde, pozwijane) chowa sie z nimi w kaciku i z ogromnym zaangażowaniem dzieli je na czesci pierwsze. jakie skupienie wtedy ma na twarzy:lol: Albo jak upiera się przy czymś, najczesciej przy tym ze gdzieś tam siedzi kot, który juz dawno sobie poszedł:lol: A Lakuś nic tylko stoi i poluje na kota:lol: Ale bidka moja juz niedowidzi i to powaznie:lol: Quote
dyziolek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Kochany :loveu: :loveu: :loveu: Czy wiadomo mniej więcej ile Lakuś ma lat? Quote
Recommended Posts