lavinia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 MOSII wielki, wielki ukłon w Twoją stronę !!!!!!! :lol: Quote
marmar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 MOSII :multi: jestes Kochana!!!!!!brakuje słow jak juz ktoś to napisał! Quote
andzia69 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A ja nie wiem co powiedzieć bo :-(:-(:-(:-( on miał przyjechać do mnie, ale widać przeznaczenie było takie, zeby trafił do mosii - mogę tylko życzyć Wam samych naj naj naj:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zasadzkas Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ja też nie mogę obojętnie przejść dalej. Gratuluję i dziękuję. Przywracasz wiarę w ludzi.:kiss_2::kiss_2: Quote
eurydyka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 no to chlopak znalazl super przystan na stare lata, oby jak najmniej chorowal i dawal Wam jak najwiecej radosci Quote
AnkaRa Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Wiedzialam! Nie moglo byc inaczej!! :-D Jestes KOCHANA! :multi: Quote
Ambra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :multi: takie wydarzenia przywracają wiarę w ludzi!!! Gdyby jeszcze można było tych z tak wielkim sercem sklonować a tych bez serca unicestwić... Jesteś wsaniała, ogromnie się ciesze!:Cool!: Quote
AgaG Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :lol: :iloveyou: :iloveyou: kochana cudowna dziewczyno!!! jak to dobrze że On ma Ciebie!!! że po takich cierpieniach jest bezpieczny i szczęśliwy... A to jego spojrzenie... Dobrze Cię rozumiem. Ze mną i Kasanową było podobnie choć patrzył na mnie niewidzącym spojrzeniem Quote
mosii Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dziękuję wam wszystkim:loveu: Nie mogłam postąpic inaczej. On nie zrozumiałby dlaczego? Lakus jest b. chory może umrzec w każdej chwili. Dam mu tyle miłosci ile bedę mogła. Quote
maja jav Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 mosii kochana, prosze nie wklejaj juz tych strasznych zdjec my chcemy same fajne fotki, zdrowego i szczesliwego Lakusia;) Quote
mosii Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dziękuje Maja jav i Mecka, że ten pies spotkał Was na swojej drodze. I za telefon rano, tamtego dnia. Quote
ayshe Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 gratuluje mosii wspanialego wyboru.:loveu: Quote
Bea1 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mosii jesteś wspaniała..to co robisz jest piękne:klacz: :calus: Quote
Marka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mosii']Nie mogłam postąpic inaczej. On nie zrozumiałby dlaczego? Mosii - jesteś po prostu NIEZWYKŁA! :iloveyou: Czapki z głów! :modla: Quote
gayka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 na jakim straszliwym świecie musielibyśmy żyć gdy by nie było na nim takich ludzi jak TY Mosii... Quote
Aleksandra_B Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dla Ciebie Mosii:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
dzidzia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mosii zyj nam sto lat !!! poplakalam sie jak bobr czytajac jestes niesamowita Quote
Gajax Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 MOSII jesteś cudowna!!!! BARDZO BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ!!:Cool!::Cool!: Quote
supergoga Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mosii - jesteś cudem i skarbem tego świata, świata brutelnego i pełnego zła i chamstwa, okrucieństwa i obojętności. Ty powodujesz, że zmienia sie jego wygląd. Lucky - ciotka prosi bardzo. Bądź złośliwym i paskudnym męskim typem - żyj długo i zdrowo - a tyle szczęścia wszystkim sprawisz, na najwięcej swojej kochanej pańci. Quote
malagos Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Lakuś i bądź dobrym wujkiem dla stadka szczeniąt, co to mają się urodzić :cool3: Quote
mosii Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Lakus ma się dobrze, dostał na serducho oprócz enarenalu, furosemid Mecka, czy to o te leki chodziło? Lakus jest dosć agresywny do obcych i wyraznie reaguje na komende "bierz go" :roll: Zawsze marzył mi się rottweiler, no to mam swojego bezzębnego stróża:lol: Ale facet od pizzy niezle się ostatnio wystraszył, jak to bydlę na niego skoczyło:lol: Bo Laku juz przybrał na wadze:cool3: Quote
Recommended Posts