Ambra Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 a podstawowa informacja o nim?? ile on na oko ma? :roll: Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Tak, zadzwońcie do schroniska i ustalcie czy można go zabrać. Andzia- jesteś aniołem:multi: Maja jav a nie ma innych zdjęć bez tych krat? Mogłabyś zrobić? Może wtedy nasza kochana Evita rozreklamowała by labka w necie(ona już ma wprawę:cool3: :loveu: ) Quote
maja jav Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 "Na oko" trudno cos powiedzieć, bo psiak ma potłuczony pysk, troche spuchniete oczy,i nie otwierał pyszczka wiec zebów nie widziałam. moze byc nawet młodym psem, a wyglada jakby miał zaraz zejsc.:-( Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :shake: :shake: :shake: Bardzo biedna psina. A może miał wypadek? Myślę że pilnie potrzebuje wizyty u weta. Co do tych ogłoszeń to ja odpisując na takie trafiałam tylko na idiotów i smarkaczy, nie liczyłabym specjalnie na to. Poza tym ten pies wymaga najpierw podstawowej opieki. Osoby kryjące sie za tymi ogłoszeniami nie będa chciały 'takiego psa' Quote
resuruss Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wlasnie przeczytalam caly watek.....Niestety u mnie odpada :-( ,bo ja mam 3 chlopakow w domu i aktualnie suke z cieczka....wiec moglo by byc nieciekawie. Sunke owszem ,moglam zabrac ,bo moje dziewczyny sa tolerancyjne,ale chlopaki to nerwusy,jeszcze przy cieczce. Wiec trzymam kciuki za podroz do Kielc..... Quote
Ambra Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 spróbować zadzwonić zawsze można! nic to nie kosztuje! zadzwonilam, dziewczyna szukała psa w imieniu swojego chlopaka, ale naturalnie najlepiej szczeniaka:scream7: poprosiła o przesłanie zdjęć i tyle!jak co to bedzie do mnie dzwonic:splat: dobrze ze pojedzie szybko do domku gdzie sie podkuruje i z nowymi siłami bedzie mogł trafić do nowego właściciela!:razz: Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ambra napisał(a):spróbować zadzwonić zawsze można! nic to nie kosztuje! zadzwonilam, dziewczyna szukała psa w imieniu swojego chlopaka, ale naturalnie najlepiej szczeniaka:scream7: poprosiła o przesłanie zdjęć i tyle!jak co to bedzie do mnie dzwonic:splat: dobrze ze pojedzie szybko do domku gdzie sie podkuruje i z nowymi siłami bedzie mogł trafić do nowego właściciela!:razz: No właśnie:angryy: :angryy: :angryy: Quote
maja jav Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Jutro rano dzwonie do schronu, miejmy nadzieje ze cos ustale przez telefon, bo nie dam rady sie "za cholere" jutro urwać z pracy. Quote
mosii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No to czekamy do jutra i trzymamy kciuki za labusia:-( Quote
andzia69 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No właśnie - tak myślałam z takimi ogłoszeniami - jak ktoś chce za darmo to ma i WYMAGANIA niesamowite. Dlatego ja w ogóle olewam takie ogłoszenia - niech "se" kupią:angryy::angryy::angryy:. Bo jeśli wśród nas jest taka osoba lub jej znajomi to i owszem może być i za darmo i z dowozem, byleby psina miała dobrze.Dajcie znać jakby co - i proszę go dobrze obejrzeć - od czego on moze mieć opuchnięte oczka i buźkę i co to za łysy placuszek na skórce. No i ile on moze mieć wieków bo mogłabym wstępnie w gazetach jakieś ogłoszonko dać tylko muszę wiedzieć co napisać. Quote
Guest Msand Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No nie wszystkie sa nie trafione ... ale większość ludzi jest wybredna a na koniec robią łaskę żeby zabrać chyba championa ... Quote
maja jav Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Udało sie. Jest zgoda na adopcje, trzeba byc w schronisku jutro do 12:30. Psiak pije ,je, nie jest wogóle agresywny, jest przywieziony z Chrzanowa, widział go tam juz wet. Quote
andzia69 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 maja - a czy ktoś moze sprawdzał czy moze on mieć tatuaż? A moze on komus zginął np. po sylwku przy strzałach, pędził na oślep i wpadł pod jakiś samochód? Czy nie było żadnych ogłoszeń o zaginionym labku? Sprawdźcie to jeśli możecie w jakichś gazetach, może radio? A jak nie to kiedy ewentualnie mogę go się spodziewać??? Quote
maja jav Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Nie sadze , zeby ten psiak miał dobrego pana, który by go szukał,( dlatego schronisko zgodziło go sie oddać) on naprawde jest strasznie zaniedbany. niedozywienie i brak opieki musi trwac juz od dłuzszego czasu. Quote
HebaNova Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 moda zaczyna zbierać żniwo :angryy: Quote
tanitka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 czy ktoś go jutro zabiera ze schronu? Jak daleko jest do Mysłowic z Katowic? Quote
maja jav Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 To sasiadujace z soba miasta, jezdzi mnóstwo autobusow i busów, ok.15 minut. Quote
tanitka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Nie mogę nic obiecać, ale czy byłaby taka możliwość, ażeby odebrać go w niedzielę do domu tymczasowego? Jeśli genaralnie dałoby się to zrobić, to ja będę działać dalej i błagać już konkretnego człowieka o pomoc. :roll: Quote
maja jav Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Generalnie w niedziele schronisko jest zamkniete, mozna oczywiscie zadzwonic i spytac (0-32 316 08 85), moze tam ktos jest i da psiaka; a jak nie to moze poniedziałek mysle ze skoro psiak je to jeden dzien dłuzej wytrzyma, oczywiscie im wczesniej tym lepiej; POWODZENIA Quote
andzia69 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 W takim razie pozostaje nam czekać, aż coś będzie wiadomo. Quote
tanitka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Czy możecie napisać jak dojechac do tego schronu jadąc od Katowic. Quote
Recommended Posts