Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No! Malutka zaczyna mi obszczekiwać kota :pissed: Jak ją mój Mruczysław chlaśnie pazurami po tej małej mordce, to może się nauczy szacunku do starszych panów :mad:

Posted

Oj niestety dzisiaj Mruczysław się najadł strachu. Zwiał przed Małą na drzewo. A był na drzewie w sumie ze trzy razy podczas swego 12-letniego życia. I oczywiście biedak zaklinował się na wysokości 6 metrów :(.

Ale mój najdzielniejszy z dzielnych i najwspanialszy ze wspaniałych TŻ poszedł ratować kota. :) A klął i wymyślał mi,że mam genialne pomysły i on musi ponosić konsekwencje :evil_lol: :evil_lol: Wspiął się tak wysoko jak mógł i wołał kicię. Tak się wzruszyłam jak kot wskoczył mu w ramiona: :placz:
A potem Mrunio jak mała malpka przytulił się do brzucha mojego TZ.

No i TZ jest moim bohaterem.

Posted

hi hi
ale on do maleństwa nic nie ma, tylko do mnie :angryy: . A sunieczki żałuje, że taka chudzina i mówi do niej per "Księżniczka".
A ja biję się w pierś - wiedziałam, że on nie chce żadnych zwierzaków więcej w domu.

Posted

Milady, Bajeczka u Ciebie zaledwie trzy dni, a już takich emocji dostarcza!:evil_lol: TZta uczyniła bochaterem, a sama stała się Księżniczką!:cool3: Zdolna dziewczynka!:loveu:

Posted

A myślisz, że mój bohater cieszył się jak przyniosłam do domu trzeciego kota, a później zmusiłam żeby pojachał po drugiego psa do lecznicy? Nie, nie był szczęśliwy:mad: , ale już jest:evil_lol: !

Posted

Tylko żeby mi Rubens nie zaciążył!!!!:evil_lol:
Ta mała gówniara ciągle go gwałci :diabloti:

A wiecie, że ona czasem podnosi łapę w górę jak pies do siusiania? Kuca z łapką w górze i przy drzewie też czasem zdrze ta swoją kościstą łapinkę w górę....

Posted

:D nie będę ukrywać, że jestem Bajeczką zachwycona :D ... I uwielbiam patrzeć, jak się bawi razem z moim klockiem ;)
Dzielę się więc swoim zachwytem:

I tak cały czas. Już nie mogę z nimi. Jak zasypiam to tylko słyszę: szuru buru, szuru buru, wrrr, grrr, chrr, szur, szur, tup tup :roll:

Posted

I tak cały czas. Już nie mogę z nimi. Jak zasypiam to tylko słyszę: szuru buru, szuru buru, wrrr, grrr, chrr, szur, szur, tup tup

A ja ci tego zazdroszczę :oops: Ze możesz to słyszeć i czasami ...popatrzec na żywca :evil_lol: I zawsze juz będziesz Bajke pamietac , gdziekolwiek znajdzie dom , ty pierwsza dałaś jej jego namiastkę :calus:
Myślę że trzeba jak najszybciej zaklepać gdzies miejsce w hoteliku ....

Posted

jestem z warszawy i w razie potrzeby jestem w stanie wziac bajeczke na jakis czas, o ile nie okaze sie,ze moj piesek ma jakas zakazna chorobe (ostatnio sie drapie,jutro idzeimy sprawdzic czy to jakies chorobsko czy tylko alergia).nie przepada za samczykami,ale z suniami sie slicznie bawi na podworku,wiec mogloby byc ok.w domu sa trzy osoby pracujace w roznych godzinach,zwykle ktos jest w domku (ja jestem prawie cały czas)
wiem,ze domek tymczasowy to nie to samo co domek na zawsze,ale moze przez ten czas uda sie cos dla niej znalezc. a tak przy okazji: gdzie jest ta lecznica boli łapka na ursynowie? szukam jakiegos nowego-dobrego i najlepiej niedrogiego weterynarza na ursynowie,bo ten wczesniejszy nie do konca mi pasuje

Posted

jak tylko dowiem sie co z tym drapaniem - wyglada nieciekawie:( - to dam znac.i jak to nic co mogloby bajeczke zarazic,biore ja do siebie:) (wiec trzymajcie kciuki za zdrowie mojego Karmelka!)

Posted

[quote name='Milady']:D nie będę ukrywać, że jestem Bajeczką zachwycona :D ... I uwielbiam patrzeć, jak się bawi razem z moim klockiem ;)
Dzielę się więc swoim zachwytem:

Po prostu R-E-W-E-L-A-C-J-A :evil_lol: :loveu: !!!

Ja mocno trzymam kciuki za nowy domek tymczasowy :thumbs: